İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ancak bir trabzonlunun yapabileceği tarz bi espriİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş : Tolga iyi maç çıkardı ama Tolga'da bizim oyuncumuz.
Burda ki espriyi anlamadım ben ya ..

yani diyo ki maçı kazanmamız için tabiki takımımızda birilerinin iyi maç çıkarması gerekiyo yani öyle bi söylüyosunuz ki tolgayı sanki bu maçlık almışız iyi maç oynayıp daha oynamayacak.. bilmem anlatabildim mi
Yorum
-
vardır bi bit yeniğiİlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fotomac.com.tr/Trabzonspo...16/tarihi-jest
su haber dohrumudur acaba
ali koctan trabzonspora jet diye
Yorum
-
Haklısın Sadce Olabilir mi Diye Sordumİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam beklerden bu kadar katki aldigimiz bir mactan sonra neden onerdin ki boyle birsey...
Defanstan oyun Kurmak için Aslı Budur
Celustka-Giray-Zokora-Cech
En geriden Oyunu Yönlendirmek... Kilit Oyuncu Zokora hem Defans Hem Orta Alanı Defansıf Açıdan Top Kesmek ve Geriden Oyunu Kurmak Takımı daha iyi Yönlendirebilir..
bu Sadece düşündüğüm Bir Öneridir..Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Mithat Halis Mithat Halis diyodn ama gördünmü aldırdığı oyuncuları ?İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın Sadce Olabilir mi Diye Sordum
Defanstan oyun Kurmak için Aslı Budur
Celustka-Giray-Zokora-Cech
En geriden Oyunu Yönlendirmek... Kilit Oyuncu Zokora hem Defans Hem Orta Alanı Defansıf Açıdan Top Kesmek ve Geriden Oyunu Kurmak Takımı daha iyi Yönlendirebilir..
bu Sadece düşündüğüm Bir Öneridir..Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
bence bir sakincasi yok. Kupayi bize verdikden sonra fener ile alip veremedigimiz birsey yok. Olmamasi da lazim. Aziz cezasini ceksin, fenerde ligden düssün.İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberler canımı sıkıyor bu kadarmı çabuk ya da başka şeyler peşinde yine basın...
http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspo...olmani-izliyor
Kine, nefrete gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bir sakincasi yok. Kupayi bize verdikden sonra fener ile alip veremedigimiz birsey yok. Olmamasi da lazim. Aziz cezasini ceksin, fenerde ligden düssün.
Kine, nefrete gerek yok.
linkmi yanlış açıldı renkdaş Fenerle alakalı değilki haber colmanı Benfica izliyormuşve menejeriyle görüşmüş şeklinde..
Yorum
-
Burda maci yukleyebilirsinİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilen biri yazsin yokmu su trabzonun macinin 90dk tekrari??????????????????????????
Yorum
-
Millet buraya gelip ahkam kesiyo veya gercekten futboldan anlamiyorlar bazilari henriqueyi olumsuz yönde elestiriyorlar, ben maci canli milano stadinda izledim ve henriqueye cok dikkat ettim topsuz alanda bile rakibe baski kuruyor devamli degil ama cogu kez.
Adamin bi defa yere düstügünü hatirlamiyorum adami resmen yere YIkamiyorlar ayrica arkasi dönük topu cok iyi tutabilen oyuncu.
Onun icin bu oyuncu hakkinda ileri geri konusmak dogru olmaz bize cok sey kazandirabilecek bi oyuncu.
Yorum
-
Colman manisa'ya karsi berbatti, karsilasma sonunda da sonucu pek önemsemedigini belli etti, inter ile oynayacagimiz müsabakaya önem verdi ve sahada aklinin orada oldugunu gösterdi, ben de sahsen düsündüm ulan Colman görecez çarsamba aklin maklin nerede, çünkü istedigi zaman çok etkili olabilen çok iyi oynayan bir oyuncu, ve gerçekten meziyetlerini ortaya döktü, yeteneklerindenn fazlasiyla faydalandi her ne kadar ilk 20dk biraz bocalasa da, onu tebrik ediyorum
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
egemen , uefa'nın sitesinde@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
pardon yanlis alinti yaptimİlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
linkmi yanlış açıldı renkdaş Fenerle alakalı değilki haber colmanı Benfica izliyormuşve menejeriyle görüşmüş şeklinde..
üstdeki fotomac haberini alintilayacaktim. Kusura bakma renkdas
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum