Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uzun bir yolculuktan sonra eve vardim süper bir gündü halen maci bir rüya olarak gördüm sanki resimlere bakinca uyaniyorum birden herdefasinda

buarada kac bin taraftarimizin geldigi hakkinda bir bilgisi olan varmi benim gözüme 4-5bin göründü...

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      celutska ve cech cok iyiydi bizi on sene tasirlar
      serkan cok kotuydu
      artik yerinde de cok iyi celutska var
      alanzinho faydaliydi ama hucumda cogalamadigimiz icin verimli olamadi
      sapara ve vitteki kisa surede bile cok begendim

-------------------------tolga------------------------
      celutska -----------giray- -------glo-----------cech
      sapara(volkan) ----zokora-----colman ------henriqe(halil)
      -------------------adrian(vittek)--------------------
      ----------------------burak--------------------

Cech 40 yaşına kadar oynar mı ki ?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        35 oynar herhalde yaw
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman, Zokora, Sapara ve Adrian dörtlüsünü ayni anda orta sahada oynatmak.. Nedense bana cok sicak gelen bir formül...
          Maçtan beri bunun hayalini kuruyorum. Ülke içinde yabancı sınırlamasından pek oluru yok ancak ŞL de bu orta sahayı göreceğiz gibi geliyor bana. Bu dörtlü ile oynadığımızda öndeki ikiliden birisi de Vittek olmalı sanki.

Yorum

• Yanlız harbi harbi mükemmel bir taraftar vardı bu kesin...

Golde inanılmaz bir ses çıktı stattani en azından tv başından öyle gözüküyordu

Sonra adamlar sert faul yapıyor stat resmen yıkılıyor, avni akerde yapamadığımızı giueseppe meazza da yaptık

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Golden sonra bizimkilerden çıkan sese hayran kaldım. Sanki ev sahibi onlar gibi ses çıktı. Tekrar tekrar izliyorum
              ya valla bende o sese çok şaşırdım.sanki deplasmanda gol atan ingiliz takım taraftarları gibiydi
              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçtan beri bunun hayalini kuruyorum. Ülke içinde yabancı sınırlamasından pek oluru yok ancak ŞL de bu orta sahayı göreceğiz gibi geliyor bana. Bu dörtlü ile oynadığımızda öndeki ikiliden birisi de Vittek olmalı sanki.
                Abi tsubasada tachibana kardeşler vardıya

Ben Sapara ve Vittek oyuna girince onlara benzettim resmen...

Adamlar çok iyi anlaşıyorlar...

Yorum

Aynen öyle.. Katiliyorum... Senol hocaninda böyle bir dizilise cok sicak baktigini tahmin ediyorum.. Böyle bir orta saha ile oynadiktan sonra inanilmaz bir pas yüzdesine ulasacagimizi düsünüyorum.. Keske lig icinde bir formul bulupta bu orta saha ile oynayabilsek.. Gerci, formuller var aslinda.. Dörtlü yabanci olursa, iki bekte yabanci.. Mustafa Yumlu ve Giray, Burak ve Halil Altintop olur.. Ama tutarmi tutmazmi.. Okadarini hesap edemem tabi..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lafin gelisi 10 sene
                    biz kimi o kadar uzun sure tutabiliyoruz
                    cok iyiyse ya gidecem diye tutturuyo ya arizaya geciyor
                    uzun zamandir sag ve sol beklerimiz boyle olmamisti
                    serkan avrupada oynayamaz demistik kac kere dun yine gorduk onn kanadi otoban oldu. ne ileriye ne geriye katki sagladi
                    orta alan
                    sapara colman zokora henri halil adrian vittek volkan arasinda gecer diye dusunuyorum
                    4-1-4-1 gibi oynuyoruz
                    oratadaki 4 ten ikisi surekli geziyor
                    halil adrian vittek sapara halil gibi oyuncular surekli yer degistirir
                    ortada zokora colman sabit
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çççççççççBurak'a bu kadar yüklenme be abi
                      - Ya bırak ya izin alamamışmışmış beyimiz
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• - Yeni blgilerde öğrendik bu arada , mesela stadın eski adı san siro'ymuş ççç
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maç sonu Röportajlar

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

------------Tolga-----------

Celustka-Giray-Glowacki-Cech

-----Zokora-----Sapara------

-----------Colman-----------

Burak------Vittek-----Adrian

Bu sembolik dizilim tabiki. Saha içinde bunla alakası olmayan bir dizilime geçiyoruz...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• macin 90 dakikasini tekrar nasil izlicez???
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• kuralar cekildiginde 1-2 yil sonra inter in basinda senol günes i görürsek sasirmayalim yazmistim..korkmaya basladim
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X