Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş maçını kim sundu?
      Ertem Şener.

Yorum

• patoyada 300 oy fark attık
        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Dün geceden beri arıyordum. Çok sağol...

Yorum

• İşlem tamam. Sabah büyük fark göreceksiniz
            Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Bizim eski Jun gol atmış Ueafe'da

Yorum

• İlk olarak sgathan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ertem Şener.
                Dün akşamki gol sevinciyle kıyaslanınca, gavur takımı muamelesi gördüğümüz daha iyi anlaşılıyor. Ben o adamın bu denli karaktersiz olduğunu bilmiyordum.
                Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• Renkdaşlar bu şekilde hileyle Tolga'yı birinci yapmamızın nesine seviniyorsunuz anlamıyorum.. bize yakışmadı bu.. normal oylarla üçüncü olsa ne olurdu?

Yorum

• - Light selami sen foruma girmek için nasıl izin alıyosun
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene şu an itibarıyle avrupanın en çok takım puanı alanları şöyle:
                      1. TUR TRABZONSPOR 8.125
                      2. KRK APOEL 6.975
                      3. ENG CHELSEA 6.900
                      4. FRA MARSEILLE 6.800
                      5. ESP REAL MADRİD 6.742
                      6. POR PORTO 6.700
                      7. GER B.MUNICH 6.683
                      8. SUI BASEL 6.520
                      9. ENG MAN.UTD 5.900
                      10.ENG ARSENAL 5.900

TÜRK TAKIMLARININ DURUMU

(BU SENE 07/08 SEZONU PUANLARI SİLİNECEK) ŞU ANKİ PUANLARA GÖRE HESAPLARSAK:

TRABZONSPOR:
                      MEVCUT DURUM: 16.915
                      07/08 SEZONU : 1.950
                      KALAN : 14.965

GALATASARAY:
                      MEVCUT DURUM: 37.915
                      07/08 SEZONU : 7.950
                      KALAN : 29.965

BEŞİKTAŞ:
                      MEVCUT DURUM: 31.415
                      07/08 SEZONU : 8.950
                      KALAN : 22.465

BURSASPOR:
                      MEVCUT DURUM: 12.915
                      07/08 SEZONU : 1.950
                      KALAN : 10.965

FENERBAHÇE:
                      MEVCUT DURUM: 40.915
                      07/08 SEZONU : 18.950
                      KALAN : 21.965
                      sampiyonlar liginde ücüncü potaya girebilmek icin 22 puan üstüne cikabilmemiz gerekiyor.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        karsilasmanin tamamini isteyenler için, renkdasimiz sagolsun bunlari hazirladi, isteyen indirsin, 2 tane indireceksiniz, mesela 1 tane filesonic 1tane de fileserve sitesinden indirin, tabii ki bir tanesi 1.yari digeri ise 2.yari olmak üzere, ve islem tamamdir

becermedım bır turlu ya bırde burdan ucretsız ındırıyoruz dımı ?

Yorum

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşamki gol sevinciyle kıyaslanınca, gavur takımı muamelesi gördüğümüz daha iyi anlaşılıyor. Ben o adamın bu denli karaktersiz olduğunu bilmiyordum.
                          Aynen öyle renktaş. İnter'i yendik ama bir tek Trabzon'un galibiyetine sevinen Mehmet Demirkol oldu İstanbul basınından. Başkada görmedim. Zaten İlker Yasin cenaze merasimi sunar gibi anlattı bizim maçı.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sampiyonlar liginde ücüncü potaya girebilmek icin 22 puan üstüne cikabilmemiz gerekiyor.

sampıyonlar liginde play ofta serı bası olmak ıcın kac puan lazım bellı mı pekı...

Yorum

• İlk olarak sgathan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnter'i yendik ama bir tek Trabzon'un galibiyetine sevinen Mehmet Demirkol oldu İstanbul basınından.
                              Sabah Spor Servisi'ni dinlerken ben de şaşırdım açıkçası. Hani satır arası giydirmeler bile yoktu. Gerçekten sevindiklerini hissettim ve takdir ettim.
                              Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renkdaşlar bu şekilde hileyle Tolga'yı birinci yapmamızın nesine seviniyorsunuz anlamıyorum.. bize yakışmadı bu.. normal oylarla üçüncü olsa ne olurdu?

İyide üçüncü olurkende normal oyla olmadı ki önce gigsle başladı bu macera

Hem patoya verilen oylar gerçektende o kadar kişi tarafından mı verildi?

Marca anketleri ünlüdür, g.amerikada bile haberi yapılır bazen.
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X