tolgaya oy verelim arkadaşlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
sıradaki hedef ribery geçmek haydee (:En son Gökhan ARSLAN tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 16:49."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
Allahım bu ne büyük bir mutluluk...Yaklaşık 150 sayfa okumuşumdur bu gazla
Dün gece maça 30 dakika kala elektrikler kesildi, ilk yarıyı malsef izleyemedim...Ama totem yapmaya karar verdim, bundan böyle maçların ilkyarılarını seyretmiyorum
Allah bu zaferi yaşatan herkesten razı olsun. Oyuncu ayrımı yapmak çok zor fakat...
Tolga,Colman,Celu,Cech, Halil ve Zokora mükemmeldiler. İnşallah Lille maçını galibiyet veya en kötü beraberlikle geçer ve bu galibiyeti taçlandırırız.
Son olarak muhteşem taraftarımıza helal olsun!
Yorum
-
Haklısınız sabahın 6'sında binler oraya yıkılmalıydı!İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir takım havaalanında böylemi karşılanırdı..?????
Yorum
-
istediğimiz kadar oy verebiliyoruz heralde dimi?
edit: istediğimiz kadarmış
En son Mehmet Yusuf tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 16:56.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Evet pespese istediginiz kadar oy verebiliyorsunuz.İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcanın anketinde oy sınırı yok istediğiniz kadar kullanın.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
hayde bişe kalmadı az kaldı riberyi geçmesine herkes yüklensin
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum