Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Inter, CSkA deplasmanından 6 puan alsa bile 9 puan aldığımız taktirde çıkarız. 9 puan ile gruptan çıkamayan takım olduğunu sanmıyorum. Ancak üç takım da 9 puan alır, averajla sonuncu olursak. O da artık imkansız, Lille-CSKA beraberliğinden sonra
    gs 10 puanla çıkamamıştı..

Yorum

• Aşağıdaki mesajı gönderdim Star TV'ye. Şikayetiniz ilgili birime bildirilmiştir falan dediler cevap yazdılar yani. Tepkinizi koyun siz de. bizeyazin@startv.com.tr ya da tel ile armak isteyenler (212) 413 50 00 numaralı telefondan da ulaşabilir. Bir dahaki maçımızı adam gibi anlatsınlar tepkimizi koyalım.
      Merhaba,

Dün akşamki Şampiyonlar Ligi yayınınız ile ilgili bir eleştirim olacaktı. Maçın spikeri sayın İlker Yasin ve yorumcusu sayın Erman Toroğlu'nun maçı anlatış şekilleri acınacak halde idi. Sayın İlker Yasin bir çok kez futbolcularımızın isimlerini karıştırdığı yetmezmiş gibi, belki de son 20 yılın en önemli golünü düşük bir ses tonu ile duyurmuş, adeta bu maçı anlatmak istemediğini belli etmiştir. Ayrıca maç boyunca süren Trabzonspor taraftarının müthiş tezahüratlarına değinmemiş, adeta duymamazlıkdan gelmiştir. Sayın Erman Toroğlu ise sürekli olumsuz yorumlarda bulunmuş, futbolcu gol attıktan sonra bile "ver ver" şeklinde yorumuna devam etmiştir. Trabzonspor taraftarı olarak bu tarz bir spiker ve yorumcu ile maç izlemek bizim adeta işkence haline gelmiştir.

Takımımız bizi İnter gibi bir Avrupa devi karşısında temsil ederken, her ikisi de reklam derdine düşmüş, Önce İlker Yasin Star TV yeni dizisi Firar ile ilgili reklam yapmış, ardından Erman Toroğlu ise Kanaltürk kanalında yayınlanan Telegol'ün reklamını yapmıştır.

Şampiyonlar ligi gibi dünyanın en büyük futbol organizasyonunda ülkemizi temsil eden Trabzonspor kulübünün maçlarının daha ciddiye alınmasını, daha ciddiyet ile anlatılmasını bekliyor, Star TV'ye bunun yakışacağının altını çiziyorum. Bundan sonraki maçlarımızda bu rezilliği tekrar yaşamayacağımızı temenni ediyorum.

Yorum

• POYRAZ'ın gönderdiği videoya baktım da iki şey dikkatimi çekti;

1- Spiker Trabzonspor'daki yerli futbolcuların isimlerini İlker Yasin angutundan daha iyi telaffuz ediyor.

2- Trabzonspor gol attığında İlker Yasin angutundan 2-3 kat daha fazla bağırmış...
        BÜLENT

Yorum

• Tolga'nın bu tip maçlarda aut atışını kısa kullanması lazım, en az 10 uzun top bize atak olarak geri döndü.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu galibiyetten sonra gruptan çıkarız çıkmalıyız, bu galibiyete gruptan çıkmak yakışır ancak.

Bu gazla Lille'i Trabzon'da yeneriz zor çıkarlar Avni Aker'den.
            Valla kendi adıma evimizdeki maçlardan daha fazla endişeliyim, özellikle kapanan takım olursa.

Yorum

• İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 puan kardeş

Trabzonspor AŞ's Ondřej Čelůstka told UEFA.com he was living the dream after his winner at FC Internazionale Milano, who "must work hard to improve" according to Esteban Cambiasso.

puan sayfası aşağı
              UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

UEFA Champions League points system
              First qualifying round elimination – 0.5 points
              Second qualifying round elimination – 1 point
              Group stage participation – 4 points
              Group stage win – 2 points
              Group stage draw – 1 point
              Round of 16 participation – 4 points

yeni puanlarımız hayırlı olsun
              93Trabzonspor AŞTUR1.9501.4003.0202.4208.12516.915
              http://www.uefa.com/memberassociatio...lub/index.html
              ----------------------
              https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolga'nın bu tip maçlarda aut atışını kısa kullanması lazım, en az 10 uzun top bize atak olarak geri döndü.
                manisa macında yeter tolga pas yaparak kullan sunları artık derken kullandı uzun ve o top 10 asnıye sonra kalemize gol olarak geldi.
                Orta sahada degaj aut atışlarını alamıyoruz ve gerekte yok oyle oynamaya.
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• +4 puan elemelerden gelene mi veriliyor sadece?
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Arkadaşlar dün akşam Star Tv ye sizde benim gibi sinir oldunuzmu en az 30 dk.topu göremedik acemiler gibi bir kamera çekimi vardı
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• Şampiyonlar ligi forması diye bir şey yok mu? TSclub'larda falan satılmıyormu?
                      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        +4 puan elemelerden gelene mi veriliyor sadece?
                        Gruplara katılan tüm takımlara.

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar dün akşam Star Tv ye sizde benim gibi sinir oldunuzmu en az 30 dk.topu göremedik acemiler gibi bir kamera çekimi vardı
                          Star Tv'nin yapacağı birşey yok. İtalyan kanalı yamuk çekti
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ayrıca ben bu Tscub'ı kim yönetiyor merak ediyorum. Biz uşakları 4-6 yaş Trabzonlu yapabilmek için inanılmaz uğraşlar veriyoruz ama ama bizim dükkanlarda çocuklara göre neredeyse hiç bir şey yok. Şampiyonlar ligine katılıyoruz bir tane ürün yok...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• cska yan toplarda çok kötü..
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk şutumuzu çeken sol bek Cech,golümüzü atan da sağ bekimiz Celustka.

Alışık olmadığımız şeyler oluyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X