Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A aaaaaaa!

Maç fotolarından birini röntgenden geçirince ne çıkıyor

Yiahahaha yasasin kötülük.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• beyler benfica acayip takim
      manu zor kurtuldu
      maci izledim
      gaitanshow vardi ....

Yorum

• nasıl koyduk aykut kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Maci komple indirin renkdaslar.
          Premium hizda indirebilirsiniz maci. Linkleri hizlandirdim.
          2 part halindedir ve 2 seceneginiz var.
          Istediginizden indirin. Indirme tamamlandiginda macin 1. yarisi
          ve 2. yarisi seklinde iki video gelecek karsiniza. Yabanci spiker ama olsun.

1. Secenek
          http://s01.alldebrid.fr/dl/152efd78a...1_1st_Half.wmv
          http://s03.alldebrid.fr/dl/152efe242...2nd_Half.1.wmv

2. Secenek
          http://s51.alldebrid.fr/dl/152f8a1e4...1_1st_Half.wmv
          http://s51.alldebrid.fr/dl/152f8b02a...2nd_Half.1.wmv

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ingilizce renkdas ama olsun amac maci izlemek degil mi?
            Star tv nin yayinini bulursam paylasirim.
            Dediğim gibi İlker Yasinli bir arşiv yapmak istemediğimden yabancı olması daha iyi benim için.Teşekkürler.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• DEDİK yine diyoruz tayfun cora da barışta oynasa desteğe devam arkadaşlar...

soyluyoruz yıne artık haddimize bilerek ve bildirerek oynuyoruz bu bole biline..

bide maçtan oncede soylemıstım benfıcanın kadrosu interden daha kaliteli diye..aynen oyle.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dediğim gibi İlker Yasinli bir arşiv yapmak istemediğimden yabancı olması daha iyi benim için.Teşekkürler.
                Haksizda sayilmazsin hani.
                Sorunuz indirebiliyor musun maci?

Yorum

• lille cska maçında, lille de ki 4 numara kimdi? bence o adamı kitlersek sorun olmaz. ALLAH IN izniyle,hazardı bekler halleder, sowuda sertliğimiz..

edit...4 numara balmontmuş. onu kitlersek oyun kuramazlar gibi geldi bana
                  En son DURAS tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 15:49.

Yorum

• Öyle görünüyorki en az 3. bitiririz.
                    İlk 2 'de bitireceksekte inter ile cıkarız gruptan

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle görünüyorki en az 3. bitiririz.
                      İlk 2 'de bitireceksekte inter ile cıkarız gruptan
                      Bu galibiyetten sonra gruptan çıkarız çıkmalıyız, bu galibiyete gruptan çıkmak yakışır ancak.

Bu gazla Lille'i Trabzon'da yeneriz zor çıkarlar Avni Aker'den.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler benfica acayip takim
                        manu zor kurtuldu
                        maci izledim
                        gaitanshow vardi ....
                        iyi bir takım olduğu için Hazırlık maçları oynadık

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haksizda sayilmazsin hani.
                          Sorunuz indirebiliyor musun maci?
                          Evet sorun yok.
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bize heryer Trabzondan sonra oyna,dik oyna sloganıda bence müthiş oturdu.
                            Oyna dik oyna kollar çubuk olacak....diye devam eden şarkının mlodisi üzerine anlamlı anlamlı sözlerle artık herkesimden traftarın ezberleyebileceği ve heryerde(deplasmanda dahil) söylenecek bir marşımız olmalı.61.dkda artık laylaylaylay oooooo trabzondan daha yaratıcı ve etkileyici şeyler yapmalıyız.
                            Bence bordamavi.netin önderliğinde diğer taraftar gruplarıylada irtibarata geçerek ortak kısa ve herkesin bileceği bir marş oluşturmalıyız...!!!!1bir

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lille cska maçında, lille de ki 4 numara kimdi? bence o adamı kitlersek sorun olmaz. ALLAH IN izniyle,hazardı bekler halleder, sowuda sertliğimiz..

edit...4 numara balmontmuş. onu kitlersek oyun kuramazlar gibi geldi bana
                              ve Hazard..
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Inter, CSkA deplasmanından 6 puan alsa bile 9 puan aldığımız taktirde çıkarız. 9 puan ile gruptan çıkamayan takım olduğunu sanmıyorum. Ancak üç takım da 9 puan alır, averajla sonuncu olursak. O da artık imkansız, Lille-CSKA beraberliğinden sonra
                                5 macı da beraber bitirirsek cok daha rahat cıkarız
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X