Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
    Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
    Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
    Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

Artık akıl-fikirde dilemiyorum bunlara
    Bunlar neyi ıspatlamaya çalışıyorlar.Biz Zaten bunların kuş kadar beyinleri olmadığını biliyoruz.Sanırım uluslararası bir nam salmak istiyorlar ''kuş beyinli'' konusunda..

Yorum

• şenol hocanın ne anlama geldiğini gidenler devre olmadan anlayacaklar egemen selçuk vasat futbolcu olacaklar. az buz iş mi doğru dürüst 6-7 maç yapamamış toplama ilk 11 den 7 futbolcusunu kaybetmiş takımı takım yapabilmek. gaza gelmeyelim belki çıkamayız gruptan ama her sene üstüne koyarak daha iyi olmalıyız. hep söyledim her sen ŞL gidelim isterse şampiyon olmayalım. bu formu colman ve diğerleri devam ettirirse yapacakları piyasa ile klüp transferden paralar kazanır. ama sabır. aahh ne olurdu 97 de şamp. kaçtıktan sonra şenol hoca ile devam etseydik de bu aşamaya 10 sene önce gelseydik.
      Do what to be done, show no mercy, do not hesitate

Yorum

• Türkiyenin en büyük şerefsiz gazetesi HÜRRİYET tir...bu gazeteye para verip alan bir Trabzonsporlu hayal edemiyorum

http://www.spordabugun.com/h_677873_...-cevirdi!.html
        .....

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burdaki ''Anneciğim Türkler'' manşeti aslında o kadar iyi değil. Bu cümle İtalya da çok ünlüdür. Zamanında atalarımız nasıl bir iz bıraktıysa bunlarda en ufak bir yerde sivrilelim bu manşeti atarlar. Hatta İtalyan çocukları yemeklerini yemediklerinde anneleri Türkler geliyor diye korkuturmuş. Çocukta Anneciğim Türkler geliyor der doğal olarak. Yani bu manşet aslında çokta düşündüğmüz gibi değil. Farklı anlamlarda içeriyor. Türkleri barbar, öcü gibi gösteriyorlardı bu sözle.
          kardeşim kabul etmek lazım ki bizler de sevgi pıtırcıkları değiliz.

Ben gururlandım şahsen
          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• reto zieglere kapak olsun bu galibiyet
            #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Kağıt üstünde İnter en iyi gözüküyor belki ama Lille , Cska deplasmanları çok daha zor olacak.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Linkler çalışmıyor mu yoksa bende mi sorun var?
                Kusura bakma renkdas. Gec gördüm.
                Linkleri yeniden hizlandirdim ve kontrol ettim. Sorunsuz calisiyor. Premium hizda indirebilirsiniz maci.
                2 part halindedir ve 2 seceneginiz var.
                Istediginizden indirin. Indirme tamamlandiginda macin 1. yarisi
                ve 2. yarisi seklinde iki video gelecek karsiniza. Yabanci spiker ama olsun.

1. Secenek
                http://s01.alldebrid.fr/dl/152efd78a...1_1st_Half.wmv
                http://s03.alldebrid.fr/dl/152efe242...2nd_Half.1.wmv

2. Secenek
                http://s51.alldebrid.fr/dl/152f8a1e4...1_1st_Half.wmv
                http://s51.alldebrid.fr/dl/152f8b02a...2nd_Half.1.wmv
                En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 15:34.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sgol Berk kardesim.

Birde Soru sorayim, Gol'den bir önceki pozisyonda kafasi ile topa vuran Saparami idi ?
                  Rica ederim.
                  Golden bir önceki derken anlayamadım.Halil'in önüne düşen topu indiren mi?

İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bilmiyorum henüz indiremedim.
                  Tamam teşekkürler.Benim için yabancı olması daha iyi de.İlker Yasinli bir arşiv yapmak istemiyorum.
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Demin caddeye formamla çıktım bakan gözleri görmeliydiniz haha bizde niye yok gibiydi hepsi
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kağıt üstünde İnter en iyi gözüküyor belki ama Lille , Cska deplasmanları çok daha zor olacak.
                      Ne kadar zor olursa olsun başabaş oynarız iki takımda bizden üst düzeyde değiller zor olacak tabiki şampiyonlar ligi burası zoru başarmak amaç amacımıza ulaşacağız inşallah.
                      DOZER CEMİL

Yorum

• A aaaaaaa!

Maç fotolarından birini röntgenden geçirince ne çıkıyor

Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiyenin en büyük şerefsiz gazetesi HÜRRİYET tir...bu gazeteye para verip alan bir Trabzonsporlu hayal edemiyorum

http://www.spordabugun.com/h_677873_...-cevirdi!.html
                          Size edecek küfür bile yok.

Koyduk mu ulan.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnter CSKA deplasmanında berabere kalır biz Lille'i yenersek 9 puana çıkarız benden demesi
                            Inter, CSkA deplasmanından 6 puan alsa bile 9 puan aldığımız taktirde çıkarız. 9 puan ile gruptan çıkamayan takım olduğunu sanmıyorum. Ancak üç takım da 9 puan alır, averajla sonuncu olursak. O da artık imkansız, Lille-CSKA beraberliğinden sonra
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi dilde buradaki spiker?
                              Ingilizce renkdas ama olsun amac maci izlemek degil mi?
                              Star tv nin yayinini bulursam paylasirim.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• tff nin internet sitesinde bir kutlama mesajı yayınlanamaz mıydı ??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X