renkdaş verdiğin linkler çalışmıyor çevrim dışı hata veriyor
başka varmı acaba elinde ?
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Hocam indirebildinmi?
Ben çalıştıramadım linkleri de..
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Dün akşam ömrümde ilk kez bir Trabzonspor oyuncusuna beddua ettim.
Serkan çıldırttı resmen beni. Sonradan üzüldüm de ama, en kızdığım şey, kapasitesinin bu olmadığını biliyoruz, hele ki üst düzey maçlarda daha iyi olduğunu...
Alanzinho zorunluluktan ilk 11'de başladı, bundan sonraki maçlarda yedek başlar.
Çok çalıma giriyor, çok top kaptırıyor, çoğu zaman bu top kayıpları adamı deli ediyor.Haddini bilerek oynamıyor.Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar abartmaz diye tahmin etmiştim ama huyundan vazgeçmedi yine.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Hocam indirebildinmi?
Ben çalıştıramadım linkleri de..
Ben indiriyorum. Direkt indirme penceresi açılıyor. İki partı da aynı anda indiriyorum. Ve her biri saniyede 450 kb ile indiriyor. Baya hızlı yani. Teşekkürler emeğine sağlık...
En son SILENT06 tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 15:20.
Mac Filesonic ve uploadstation isimli upload sitelerine yüklenmisti ama linkleri hizlandirdim. Premium hizda indirebilirsiniz. Türkspikeri degil ama olsun.
Indirme bittikten sonra 1. ve 2. yari sklinde 2 video olacak.
1. Secenek.
Alanzinho zorunluluktan ilk 11'de başladı, bundan sonraki maçlarda yedek başlar.
Çok çalıma giriyor, çok top kaptırıyor, çoğu zaman bu top kayıpları adamı deli ediyor.Haddini bilerek oynamıyor.Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar abartmaz diye tahmin etmiştim ama huyundan vazgeçmedi yine.
Faydalı işler de yaptı ama zaman zaman gerçekten çılgına döndürdü beni.
Onun böyle 2-3 adamı 2 saniyede eksiltebilmesi, maç alabilecek bir olay olduğundan hocanın ona katlandığını zannediyorum. Çünkü böyle yaratıcı bir isime ihtiyaç var sahada. Jaja olsaydı o oynayacaktı bu şekilde. Ama Alanzinho bize bir maç kazandıracak gibime geliyor grup maçlarında
Download Free PNGs & Free PNG images to use for your creative needs. ✓ Millions of high quality free png images ✓ Transparent pngs ✓ New Free PNGs added everyday.
Download Free PNGs & Free PNG images to use for your creative needs. ✓ Millions of high quality free png images ✓ Transparent pngs ✓ New Free PNGs added everyday.
Dün akşam ömrümde ilk kez bir Trabzonspor oyuncusuna beddua ettim.
Serkan çıldırttı resmen beni. Sonradan üzüldüm de ama, en kızdığım şey, kapasitesinin bu olmadığını biliyoruz, hele ki üst düzey maçlarda daha iyi olduğunu...
Yorum