Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Ilelioglu;1918049028]Tabiki Trabzonspor resmi sitesi. Hergün en az 5-6 defa girerim, tavsiye ediyorum. Destek olmak amaci ile bazen öylesinede actigim oluyor.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Sağol, oradan baktım ben de. Görselliğini çok basit yapıyorlar yalnız Daha güzel bir tablo vs. bir şey yapılabilir. Şimdi Lille maçını km bekleyecek...
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sahi hürriyet nasıl bir manşet attı acaba? "Trabzospor zorla", "Şanssız İnter" gibi manşetler atması olasıdır.
      "Trabzon sürprizi" diye manşet atmışlar..

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sun ekspresten 70 tl ye trabzona gidiş dönüş bilet aldım 2.inter maçı için uçağı kapatalım haydi bmn
        Tam 1000 km yol, hemde ucaklan 70 TL...Vallahi sudan ucuz...

Ben Milano'ya tren ile gideyim dedim (tam 800 km), oda ne 180 Euro gidis gelis (2 hafta öncesi), sonlara dogru yine baktim, söyle bir yutkundum.

Ucak biletini hic sorma hele...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• gunun menusunde sizlere ozel kol boregi var, afiyet olsun fenevpahceliler..

Yorum

• Kalede kaleci olunca , bir de deplasmanda ofsayt taktiği ( ) yapmayınca bizim takımın kafa tutamayacağı ekip yok .

Yorum

• Ali Yukselmis yazdı:

yalnız ben birşeye takıldım. italya da bu kadar trabzonlu var mı ? üstüne sesleri çok çıkıyor

Semih Erten :

onlara her yer trabzon

bjk forum
              Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.ensonhaber.com/hurriyet-t...011-09-15.html

Hürriyet'e para verip alan bizden değildir!
                bu şerefsiz köpekler satılmış insanlar topluluğu geberirsiniz tez zamanda..
                ulan siz ne satılık mahluklarsınız fiyatınızı söyleyin..

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                  Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                  Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                  Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN
                  ciddi misin ? Allahını seven üstüme beton döksün. yaşayamam ben bu canlının nefes aldığı bir dünyada. (!)
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• galibiyet kaç para?
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                      Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                      Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                      Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN
                      yok canım bu kadar da değil..bunu kesin bizden birileri yazmıştır ya da bjk taraftarlar ))

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        galibiyet kaç para?
                        800 bin €
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• Dun geceden beri, GALATASARAY ve BEŞİKTAŞ forumlarında bizler için harika şeyler yazılıyor.

Camiamız adına çok teşekkür ediyorum.

Forum yöneticilerimizden Beşiktaşın bu akşam oynayacağı maçla ilgi özel bir başlık açmasını rica ediyorum
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tam 1000 km yol, hemde ucaklan 70 TL...Vallahi sudan ucuz...

Ben Milano'ya tren ile gideyim dedim (tam 800 km), oda ne 180 Euro gidis gelis (2 hafta öncesi), sonlara dogru yine baktim, söyle bir yutkundum.

Ucak biletini hic sorma hele...
                            sadece gidiş 70 galiba

Yorum

• uefanın resmi sitesinde manşetteyiz hala türkiyenin umrunda deil dogru biz alısız böle şeylere ulan allahsızlar inş. 2 adım atıcak fırsatınz olmaz

Beyler şu haberdeki videoda çalan şarkıyı bilen vamrı videoların ortalarında calıyor yardım.!

Trabzonspor'un İnter'i 1-0 mağlup ettiği golden sonra İtalyan televizyoncular çıldırdı.

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

* Annecigim Türkler!
                                Fenerli kafasıyla tercüme:"Türkler bizi mamaladı,inter skora fit oldu."Şike lan bu..
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X