Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eve 5 tane gazete aldım. Kimisinde yarım sayfa haber olmuşuz. Yazanların hepsi aynı zaten. İstanbulluların lig maçlarına 4 sayfa ayıran spor gazeteleri, zorlamayla 3 sayfa ayırmış bize. Artık onlara yorum bile yapmıyorum.

Inter forumlarını okudum. Trabzonspor için ŞL tarihinin en kötü takımı diyen bile var. Bize bakış açıları maalesef hoş değil. Bunu değiştirmek bizim elimizde. Evimizdeki maçları alalım, şu gruptan çıkalım. Çok güzel günler bizi bekliyor.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• ‎14 Eylül'de bir daha karşımıza çıkma İnter.Çıkarsan ne olacağını biliyorsun

FOTOMAÇ

Yorum

• Bir Türk takımında iyi oynayan sol bek gördüğümde, 4 sene askerlik yapıp İstiklal Caddesi ne salınan abazan asker gibi bakıyorum yeminle.
        Beşiktaş forumundan koptum ççç
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• - Hami TRT Sporda , şimdi başladı...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak memoFli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Foruma misafir olarak girenlerin görebiliceği bi şekilde desteklemeliyiz bence.Hakikaten çok sevindirdi beni Beşiktaşın bize verdiği büyük destek helal olsun adamlara..

Geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda rakibini elemesi halinde 32 takımın katılacağı grup mücadelelerine girmeye hak kazanacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarının ilki 14 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 29 Ağustos'ta oynanacak Şanslı bi kura çekmişler :)

Burası misafirlere açık.

Adminlerde bişi yapması lazım unutmayalım adamlar site girisine gerçek şampiyon Trabzonsporu tebrık ederiz resmi koymustu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eve 5 tane gazete aldım. Kimisinde yarım sayfa haber olmuşuz. Yazanların hepsi aynı zaten. İstanbulluların lig maçlarına 4 sayfa ayıran spor gazeteleri, zorlamayla 3 sayfa ayırmış bize. Artık onlara yorum bile yapmıyorum.

Inter forumlarını okudum. Trabzonspor için ŞL tarihinin en kötü takımı diyen bile var. Bize bakış açıları maalesef hoş değil. Bunu değiştirmek bizim elimizde. Evimizdeki maçları alalım, şu gruptan çıkalım. Çok güzel günler bizi bekliyor.
              onlarda kuyruk acisi var....sen bakma o hiyarlara

Yorum

• gece 1 den itibaren bütün yazıları okudum

en çok MAA nın demecine bayıldım

birde fb lilerin ofsayt çizgisi muhabbetine

arada angutlardan alıntılar yapın arkadaşlar

çok renki insanlar gerçekten

bu arada takımımın maçını odadan odaya geçerek, ara ara izleyerek, ama golü canlı yaşayara, heyecandan çoğunu izlemeden geceyi geçirdim

taam o dakikalarda 1 yaşındaki ikiz yavrucaklar uyuduğundan içime bağırdım resmen

Allah yüzümüzü güldürdü çok şükretmemiz lazım

eleştirdiğimiz oyuncularımız oldu, transferleri de eleştirdik

hala eleştiririm ama bugün kutlama günü

inanlımaz bir akşam yaşadık

gruptan çıkma şansımız var artık

maç sonucunu gösteren ŞL logolu görüntüleri görünce PES oynanıyo sandım yada FM

zira tS mizi oyunlarda görebilmiştik hep ŞL içinde

rüya gibi

Yorum

• sahi hürriyet nasıl bir manşet attı acaba? "Trabzospor zorla", "Şanssız İnter" gibi manşetler atması olasıdır.
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Ayrıca İtalyanlar kaybetmeyi öğrenememişler. Birisi de çıkıp Trabzonspor'u tebrik etseydi. Bu İtalyanların tavrı çok sinir bozucu. Bunları Avni Aker'de bir kere daha yola getirmek lazım
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• - Arkadaşlar bişey sorucam , ezikler gruptan çıktılar ama hç grupta lider olan Türk takımı oldumu...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İtalya basını yemin ediyorum bizim basından daha fazla övdü bizi.

Yorum

• Cenk Tosun: Tebrikler Trabzonspor... Helal Olsun Tolga abi... (Twitter )

cenk tosun bize göz kırptı =)
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Arkadaşlar bişey sorucam , ezikler gruptan çıktılar ama hç grupta lider olan Türk takımı oldumu...
                            Fener Bi Kere Olmuştu Lider. İnter Cska Grubunda.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eve 5 tane gazete aldım. Kimisinde yarım sayfa haber olmuşuz. Yazanların hepsi aynı zaten. İstanbulluların lig maçlarına 4 sayfa ayıran spor gazeteleri, zorlamayla 3 sayfa ayırmış bize. Artık onlara yorum bile yapmıyorum.

Fotomaç'ı aldım.Ve Saklayacağım.Diğerlerine göre daha fazla yer vermiş bize

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ya Rabbim sana şükürler olsun.

Canınızı yiyim sizin uşaklar. Hepinize sonsuz teşekkürler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X