Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dupont ile anlaşan İnter CAS'a gidiyor: "Fenerbahçe'yi davasında yalnız bırakamazdık"

Yorum

• Rahmetli Hayrettin Şiranlı'nın (cemse Hayrettin derlerdi-Trabzonspor'un masörüydü) 28 yıl önce 2-0 kaybettiğimiz rövanş maçı sonrası anlattıkları hala kulaklarımda..
      "yahu adam dışarda düştü hakem penaltı verdi..görüntülerle oynamışlar,pozisyonu içeriye taşımışlar" demişti..o zamanın teknolojisinde böyle bir imkan var mıydı bilinmez..o gün çıkan gazetelerde K.Osman'ın interli futbolcuyu dışarda düşürdüğü ya da adamın kendisini attığı ama hakemin pozisyonu içerde değerlendirip penaltıyı verdiği..İskender'in haksız yere oyundan atıldığı..kaleci Şenol Güneş'in kafasının tribünlerden atılan taşla yarıldığı,bandajla devam ettiği maçta kornerden gelen topta,interli oyuncunun kendisine şarj yaptığı ve verilmeyen faul sonrası boşalan kaleye interin 86. dakikada 2. golü attığı yazıyordu..
      Haksız elenmiştik 1983te..takımımız gerçekten çok iyi bir takımdı..çok dengeli ve agresif bir takımdık..zaten o sezonu 2-3 hafta kala şampiyon tamamlamıştık..
      28 yıl geçti aradan ve bu unutmadığımız maçın rövanşını aldık..kimsenin hakkı kimse de kalmıyor..o gün uğradığımız haksızlığı kimse görmemişti ama milyonların gözü önünde o maçın rövanşını aldık..
      Herkese Merhaba

Yorum

• Lille ve CSK Maçından En az 4 Puan Alarak İlk maçlarda işin Büyük bir Kısmını Bitirebiliriz.....

Onu Acımasız Kılan Kardeşinin Ölümü ,Futbolu Bıraktı Döndürenlerden Allah Razı Olsun...Tam Bir Maestro

Celustkanın Orjinal mevkisinin Ne Olduğunu Kendi Ağzından Öğrendik.Gazetelere Atılan Boy Boy Stoper Manşetlerine En iyi cevap.

Alanzinho için Zorlamaya Gerek Yok..
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sedat, kadıköy'de kaç ezik tokatladın ?
          - Acıdım vazgeçtim abi , bizi o yaratıklardan ayıran insanlığımız değilmi zaten
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.facebook.com/photo.php?v=2487090339600

face hesabınız yoksa sporx'den izleyebilirsiniz
            Ula Celustka'yı sakatlayacaklar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok ilginç macın basından beri inter i tutuyorum

trabzon golü atınca cok sevindim.

ne olursa olsun kimse trabzon falan demiyecek

TÜRKİYE diyecek
              ----

Fenerlilerin arasında akıllı olanlarda var Ama bu msj dan sonra angut karışmış
              Bu mesajı yazanı çok iyi anlıyorum çünkü hatırlayamadığım bi tarihte fb avrupada oynuyordu. biz ailenin gençleri de çerez çitoz karşı takım taraftarı olarak tv karşısına geçmiştik. Rakip hangi takımdı hatırlamıyorum ama ilginç bir maçtı bir fb, bir rakip atıyordu. Nasıl oldu anlamamıştık ama biz maçın son 20 dakikasına girerken birden fb taraftarı olmuştuk) "Ne kadar olmasa Türk laa bunlar, yine insanın içi dayanmıyo üzülmelerine" diye de dönekliğimize kılıf uydurmuştuk)) ama maalesef FB yenilmişti..
              eski nick "1461@61"

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lille ve CSK Maçından En az 4 Puan Alarak İlk maçlarda işin Büyük bir Kısmını Bitirebiliriz.....

Onu Acımasız Kılan Kardeşinin Ölümü ,Futbolu Bıraktı Döndürenlerden Allah Razı Olsun...Tam Bir Maestro

Celustkanın Orjinal mevkisinin Ne Olduğunu Kendi Ağzından Öğrendik.Gazetelere Atılan Boy Boy Stoper Manşetlerine En iyi cevap.

Alanzinho için Zorlamaya Gerek Yok..
                neresiymiş mevkiisi?
                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.uefa.com/

Celutska living the dream !
                  vay be uefa resmi sitesinde manşetiz

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neresiymiş mevkiisi?
                    Sağ bek.
                    7

Yorum

• lille maçında beraberlik iyidir.hem de çok iyidir
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Türk medyası Trabzonsporumuzun zaferini konuşacağı yerde...en kallavi italyan futbol otoritelerine taş çıkartırcasına inter'in içinde bulunduğu kaos, üçlü mü dörtlü mü defans oynaması gerektiği, gasperini-moratti çekişmesi, maicon'un sakatlığının etkileri, etoo'nun takımdan ayrılmasının sıkıntılarını incelemeyi tercih ediyorlar...alayınıza turp sıkayım...köpek sürüsü..

Yorum

• Bu maçı rıdvan'ın yorumlamasını istiyorum..
                          celutska, topa vurduğunda gol olur dedi mi

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ula Celustka'yı sakatlayacaklar
                            karşılama biraz sönük olmuş...malum grubun bi kaç elemanından başka kimsecikler yok...üzüldüm...

Yorum

• - Bazı kılıBBK arkadaşlarında mekana izin alamadığı için gelemediğini öğrendik
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oynadikoyna diyoruz hocam daha büyük jest mi olur?
                                Foruma misafir olarak girenlerin görebiliceği bi şekilde desteklemeliyiz bence.Hakikaten çok sevindirdi beni Beşiktaşın bize verdiği büyük destek helal olsun adamlara..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X