Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allahım sana şükürler olsun bize bugünleri de gösterdin ya.bu arada ntvsporda mehmet demirkol spor servisinde selçuk şu an hüngür hüngür ağlıyor olmalı colmandan ayrıldığı için dedi
    ahaha.. süper ya.. çok mutluyum.
    sürmene

Yorum

• İlk olarak memoFli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen katılıyorum.İnanılmaz bi destek ve sevinç vardı.
      Beşiktaşa bi jest yapmalıyız.
      oynadikoyna diyoruz hocam daha büyük jest mi olur?
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ardaşlar, takımımız Trabzon'a döndü mü ? döndüyse karşılama görüntüleri var mı ?

Yorum

• Bügün Terörist İsrail devletinin takımını yenersek on numara olur..

Olay fln çıkmasın Beşiktaş 3 tane atsın yeter..

Yorum

• Kadıköy'den bi manzara

Yorum

• yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, bir iki pozisyonda futbolcular çok uygun durumda olmasna rağmen ileride topu cech'e atmadılar. o da bir iki kere tepki gösterdi bu olaya. daha tam ısınamadılar da mı atmadılar yoksa dışlıyorlar mı anlamadım gitti.
              En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 12:22.
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Celustka'nin gol attiginda giydigi formasi muzeye gidecek
                Cok güzel olur bu. Hep hatira kalir.

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadıköy'den bi manzara

Cekemeyenler anten takmis...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak memoFli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen katılıyorum.İnanılmaz bi destek ve sevinç vardı.
                  Beşiktaşa bi jest yapmalıyız.
                  Twitterde büyük destek var oynadikoyna ve kartalgolgol adı baslıgında burdada destedıgımızı verelim..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kadıköy'den bi manzara

dayı bura ne böle nasa gibi uzay araştırma üssümü xD ahaha

Yorum

• Sedat, kadıköy'de kaç ezik tokatladın ?

Yorum

• Dayanamadım

CL

------------- Tolga ------------

Cleutska - Giray - Glowacki- Marek

----- Colman ----- Zokora --------

-- Halil---- Sapara ---- Adrian --

------------ Vittek --------------

Süper Lig

------------- Tolga ------------

Cleutska - Giray - Mustafa - Marek

----- Colman ----- Zokora --------

-- Volkan---- Sapara ---- Adrian --

------------ Burak ----------------
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bjk forumlarına baktım adamlar bjk yenmiş gibi sevindiler çok büyük destekleri vardı..

Bu akşam bjk israil takımına karşı oynayacak.Bu topice yazalım bişiler desteğimizi esirgemeyelim

http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1917987401
                          Bugün ben Beşiktaş'ın yenmesini istiyorum.Herkes Fener yok diye puan toplayamayacağımızı düşünüyor.Beşiktaşla birlikte herkese göstermeliyiz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Celutska living the dream !

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ardaşlar, takımımız Trabzon'a döndü mü ? döndüyse karşılama görüntüleri var mı ?

face hesabınız yoksa sporx'den izleyebilirsiniz

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamlar sanki İnter Türk takımımıymış gibiİnter'in içine düştüğü durumdan bahsediyorlar.Şerefine limon sıkılası Türk medyası.....Ama STV'de Ahmet Ağaoğlu iyi giydirdi bu p.zevenklere...Lütfen Trabzon'dan bahsedip geçiştirdiler.Bu ülkenin dik oynayan Yorumcu ve gazeteceilere de ihtiyacı var dedi.San Siro'da ilk kez bi Türk takımı maç kazanıyor heleki favori karşısında bizim medya görmezlikten geliyor.Tamam abartmayalım da görmemezlikten de gelmesinler...
                                renkdaş; Artık gazete okuyamıyorum, yıllar önceleri hemen spor sayfasını açar orada bir köşe arardım, değişen hiç bir şey yok artık okumuyorum, burası artık bizim herşeyimiz oldu, Programlara bakınca gfs li fb li, bjk li bulabiliyorken Bizden kimse olmuyor bugün bu düzenin altında kaldılar bir gün bu düzenin altında ezilecekler İnşallah,
                                benim fikrim her zaman şöyle oldu, Barcelona olacaksın gelenin gözünün yaşına bakmayacaksın, saygı duyacak ama ezilmesi gerekenleri Ezeceksin...
                                bugün gs li ve bjkli arkadaşlar İnter ne kadar berbar takım derken, bizim iyi olduğumuzu söyleyemediler, daha da iyi olacağız ve diyorumki,CL'ye katılan takımlarımızdan ilk gurup maçlarında hangisi sıfır puan çekmedi, hangisi gol attı, hangisi puan aldı,Söylüyorum Trabzonspor'um... Ekran başında bile heyecanlandım Futbolcuların ayakta durması bile çok büyük başarı diyordum...Şükürler olsun bu yaşadığımız günler için ve daha güzel günler vermesini dua ediyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X