Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    insan derken...onun bombası geceki twiti idi. bir insan bu kadar küçülebilir ve hiç mi aynaya bakmaz.trabzonu kötülemek için yazdığı söz fibiyi tarif ediyordu.ama cevabını aldı...
    Hala hakettiklerini zannediyorlar, şampiyon kim siz ona bakın diyorlar

Zaten mesele nasıl şampiyon olduğunuz bre deyyuzlar
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok arkadaş yok bunlar gerçekten karşıya geçmiş bu nasıl ezikliktir,bu nasıl zavallılıktır

Uploaded with ImageShack.us

Bunuda arsivledim...Bu kadar mallik olamaz ya...

çççççç
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Herşeyden önemlisi bu takımın 15 sene sonrasında iki tane müthiş kanat beki oldu.Allah ikisinide bulanlardan, getirenlerden razı olsun.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunuda arsivledim...Bu kadar mallik olamaz ya...

çççççç
          Daha neler var ya bunlar cerez harbiden en büyük eğlence fenerbahçe

Yorum

• Vay anassını Figo'yla fotoğraf çektirmişler.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Türk medyası Trabzonsporumuzun zaferini konuşacağı yerde...en kallavi italyan futbol otoritelerine taş çıkartırcasına inter'in içinde bulunduğu kaos, üçlü mü dörtlü mü defans oynaması gerektiği, gasperini-moratti çekişmesi, maicon'un sakatlığının etkileri, etoo'nun takımdan ayrılmasının sıkıntılarını incelemeyi tercih ediyorlar...alayınıza turp sıkayım...köpek sürüsü...

Yorum

• Biri antululara soğan dağıtsın. Kendilerinde merhamet duygusu bulunmadığından ağlamaları çok güç.

Yorum

• Yabancı sınırlamasını kaldırsalardı muhteşem olurdu, hoca formda olsa bile birilerini kenarda oturtmak zorunda kalacak.

Ama şampiyonlar liginde tamamını kullanabilmemiz oldukça olumlu.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu nerde bulmuşlar hahaaha
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• "1. torbadan real barça manu milan yerine bu dandik takım geldi‚ bundada bir iş yoksa ben bir şey bilmiyorum. " Bir Angutun anatomisi ççç
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ertem şener : inter kaybetti.
                        babamdan düzeltme : Trabzonspor kazandı öküz!

Buda iyimis..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herşeyden önemlisi bu takımın 15 sene sonrasında iki tane müthiş kanat beki oldu.Allah ikisinide bulanlardan, getirenlerden razı olsun.
                          Cech'in ligde çok pozisyona gireceğini ve goller atacağını düşünüyorum..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Önünde ‘'Forza İnter'' arkasinda ''G.T Olduk'' yazan t-shirtler Fenerium'da satışa çıkmıştır

Hahaha twitterde cümbüş var

Yorum

• bu nedir yaw.Inter UEFA'yı Cas'a şikayet etmiş.
                              Biz fenevi isteriz diye))
                              KACANDAN

Ben bu takımın taraftarı değilim.
                              Ben bu şehrin de takımın da sevdalısıyım.

Yorum

• Ya su Fenerlilerin yorumlarini yazmayin suraya daha, yoksa gülme krizinden gidecegiz su güzel günde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X