Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne güzel bir sabah, ne güzel bir sabaahh...
    Yorumlar bütün gazeteleri okduktan sonra.
    Gaza gelip fener haberlerini bile okudum nasil bi zevktir bu yaa

Ama su giraya bi care bulunmasi lazim O_Oo
    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Dünya çapında TT olmamız herke tarafından alkışlandı ( ezikler hariç ). Böyle bir gururu Türkiye tarihi boyunca yaşamadı. Allah'ım sen ne yücesinki adamlar şike yaptıkça bize yarıyor inşallah böyle devam ederiz
      Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçekten ülkemizin herhangi bir takımı Avrupada oynadığında kendi oynuyormuş gibi sevinen insanları istisna tutarak söylüyorumki ;

Bu maçta " İşte bizi temsil edemiyorlar " deyip yenilmemeimizi bekleyen bir çok Fnerbahçe taraftarı , yanlı basın mensubu var.....

Sırf onları sevindirmemek için de canla başla mücadele etmek lazım...
        İnterlileri ve Rum bozması Fenerlileri sevindirmeyen takımıma sonsuz teşekkürler....

Trabzonsporlu olmaktan gurur duyuyorum.....

Hazımsızlık çeken Fenerliler ise Limon- soda içmeye devam edicekler başka çareleri yok....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gözlerinizi kapatıyorsunuz, Milano'dan BİZE HER YER TRABZON sesleri yükseliyor.
          Daha ilk dklarda ooooo Trabzon diye bir ses geliyor.
          Bordooooooooooooo, maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye inliyor stad.

Orda bulunan bütün taraftarlarımızı tebrik ediyorum.
          Tarihe tanıklık ettiler. Yüreklerine sağlık, mutluluğumuzu daha da artırdılar.

Yorum

• Ganzilis'ten güzel bir klip bekliyoruz artık. Ganzilis uyuma kalk sabah oldu. klip yapılacak daha.

Yorum

• interi takip eden biri olarak eski güçlerinde olmadıkların biliyordum, ama yinede inter interdir sonuçta 2010 yılı şampiyonlar ligi şampiyonu...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• interi çok iyi bir zamanda yakaladığımızın altını çizmemiz gerekiyor.tıpkı yapmamız gerektiği gibi, topun arkasında sağlam durup, kaptığımız topları bilinçli bir şekilde kullandık.bu deplasmanda bir sürpriz çıkartmak istiyorsak, kapılan toplar çok iyi kullanılmalıydı ve biz de dün gece özellikle bu konuda iyiydik.inter üst üste gelemedi yani, yaptığımız paslarla muhtemel tempolarını düşürdük.oyun açısından tek bir sıkıntı vardı; rakip kaleyi yeterince zorlayamadık. bu da bence daha ziyade kadro seçiminden kaynaklandı. henrique ideal mevkisinde oynamadı ve haliyle performansı düştü. oysa ileriye vittek'i atıp onu arkasına serbest oyuncu olarak koysak, ya da kenarlarda pozisyon alsa, çok daha etkili olabilirdi. daha önemli bir sorun ise alan ve serkan gibi ne işe yaradıklarını anlamadığım 2 oyuncunun 11'de yer alması. bu 2 oyuncu yerine sapara-vittek ikilisi ile başlasaydık mesela, çok daha rahat bir oyun oynayabilir, sonuca çok daha rahat gidebilirdik. üzerinde durulması gereken bir başka nokta bilbao'dan sonra inter deplasmanında da kaleci performansımızın ön planda olması. inter oynadığı oyuna oranla fazla pozisyona girdi, glowacki yerine zokora ayarında bir stoperimiz olsaydı daha endişesiz bir maç çıkarabilirdik.celustka-colman-giray-halil iyi tolga-cech-zokora çok iyiydiler. gecenin bir diğer güzel yanı ise hem sapara hem de vittek'in kısa sürede çizdikleri parlak tabloydu.

sonuç olarak; rakip kaleyi yeterince zorla(ya)mayışımız ve 2-3 bölgedeki oyuncu yetersizliğimiz dışında fevkalade bir gece geçirdik ve muazzam bir başlangıç yaptık. bu 3 puanı yokmuş gibi düşünmeli ve bizim için çok önemli olan önümüzdeki 4 maçta 6 puanı hedeflemeliyiz.1 g 3 b çok çok iyi olur. işi lille deplasmanına bırakmamalı ve fransaya ilk 3 garanti şekilde gitmeliyiz.
                En son champions tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 08:49.

Yorum

• Şimdi sıra kupayı almakta
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu arada şampiyonlar ligi finalide Münihte imiş taraftar sıkıntısıda çekmeyiz yani....

Galiba erken havaya girdik

Yorum

Bu arada şampiyonlar ligi finalide Münihte imiş taraftar sıkıntısıda çekmeyiz yani....

Galiba erken havaya girdik
                      firmamız yurt dışı çalışan bir firma. Genelde İtalyaya ürün satıyoruz.

İnanmayacaksınız ama şu an karşımda iki tane İtalyan oturuyor.

daha önce ki ziyaretlerinde sormuştum futbol ile olan alakalarını, çok da ilgilenmediklerini ama Milan taraftarı olduklarını söylemişlerdi.

Sabah geldiklerinde yüzümde salak bir gülümseme ile karşıladım adamları.

Onlarda standart türk Misafirperverliği sandılar.

Hala adamlara bakıp bakıp gülüyorum...

sanıyorum bugün hiçbirşey moralimi bozamayacak, iyi gitmeyen toplantılar bile...

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel
                        Bu arada 10 bin fitte pilot kabinine giden Zokora, mikrofonu eline alıp: "Benim adım Zokora, bize Her Yer Trabzon" diye slogan attı.

zokora trabzonun neresindendi. 40 yıllık trabzonlu gibi.
                        twitter @hopeMit

Yorum

• inşallah bu gruptan lider çıkarız.en kötü ikinci oluruz.ama liderlik şart.artık seribaşı olmamız lazım.pas hatalrını ilk maç heyecanına ve deneyimsizliğe veriyorum.ikinci maç daha iyi olacağız inşallah.
                          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yunusemresel Yunus Emre Sel
                            Bu arada 10 bin fitte pilot kabinine giden Zokora, mikrofonu eline alıp: "Benim adım Zokora, bize Her Yer Trabzon" diye slogan attı.

zokora trabzonun neresindendi. 40 yıllık trabzonlu gibi.
                            Oflidur kesin........

Yorum

• harikasınız harikasınız harikasınız ...
                              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                              (ALINTIDIR)

Yorum

Oflidur kesin........
                                ofun esmerlerinden
                                twitter @hopeMit

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X