Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Muthissssss ya orda olmak vardi cok sansliniz cokİlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
evet süperdi gercekten. daha cok var onlari da yarin yüklerim simdi yatmam lazimİlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuthissssss ya orda olmak vardi cok sansliniz cok
Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..
Yorum
-
Bilgi kesinmi abi?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada , gecenin yıldızlarından biri olan Ünal hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum . Gelecek sezon başlayacağı görevinde şimdiden hazır görüntüsü veriyor .[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Iyi ruyalar renkdasİlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet süperdi gercekten. daha cok var onlari da yarin yüklerim simdi yatmam lazim
Sanirim bu cok da zor olmayacak
Yorum
-
Takım müthiş ti tamam ama seyirci de müthiş ti,Trabzon'da ki maçlardan gür geliyordu ses
Alan ve Henrik hariç takımdaki herkez harika performans sergiledi,sonradan girenler dahil.
Bize bu mutluluğu yaşatan yönetime,teknik heyete,futbolculara sonsuz şükranlarımı sevgilerimi yolluyorum.Harika bir geceydi,fark bekleyen,yenilmemizi isteyen emek hırsızlarına,utanması arlanması olmayanlara da iyi bir kapak oldu,sağol Fırtınam hiç dinme hep böyle devam et.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Taraftarlar, Colman, Zokora, Celustka, TOLGA, Cech muhteşemdi.
Golden sonra soğukkanlı, kendinden emin, sakince top çeviren ortasahamızı, özellikle Colman ve Zokora'yı tebrik ediyorum. Cech bir iki keç bu dakikalarda arapaslar, ters uzun toplar atmaya çalıştı, sonra oda sakince top çevirmenin daha mantıklı olduğunu gördü.
Oyuna girdikten sonra bütün hava toplarında etkili olan Vittek, gelecek adına umut verdi. İlk kornerlerimiz kazandırdı, faul kazandırdı. Zaman kazanmamız, golün gelmesi, takım direncinin ve inancının artmasını sağladı.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum