bu arada colman her iki takımdada en çok koşan adam colman olmuş tam 11600 metre koşmuş.en yakın rakibine 1 km fark atmış..bu adamın tassaklarını yerim ben...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Öncelikle hoşgeldin kardeş.. Sen ne diyorsun şok oldular şok.İlk olarak antifb86 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaraylıyım, trabzonsporu gönülden tebrik ediyorum
şikebahçelilere çok büyük kapak oldu bu

Sanki UEFA kupasını siz değil onlar almış gibi konuşuyordu ezikler.
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
9800 Zokora .İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman 11.610 km koşmuş sonra Serkan 10.700 km
Marek Cech 10.206, Celutska 10.201 hespine helal olsunBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
hoşbuldukİlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle hoşgeldin kardeş.. Sen ne diyorsun şok oldular şok.
Sanki UEFA kupasını siz değil onlar almış gibi konuşuyordu ezikler.

gscimbom'da saatlerdir angut.com'da yazılanları paylaşıp yarılıyoruz
Yorum
-
Abİ bazen dİyorum kİ bu fenerlİler bİze sonsuza kadar dÜŞman olsun...
Adamlar Öyle Çok takimin -Özellİkle de bİzİm- gÜnahina gİrmİŞler kİ ne İstİyorlarsa allah razi etmİyor bunlarin dİleklerİnİ...
Bİz bu dÜŞmanlikla kupayi bİle aliriz Şampİyonlar lİgİnde:d:d2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Yüreğime su serptin kardeşİlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir yerde okumuştum hakkatten doğru, tekrar maçında bile atılan gole çılgınca sevinen taraftara trabzonsporlu denir...maçı alırız renktaş, celustka atar
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
1-0 alırız hocam rahat ol....İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaga hiç belli olmaz metris dekiler karışırsa her şey olabilir..
Yorum
-
Tartışmasız düşündüklerimize ve Gerçeklerimize aykırı istanbul beyidir , çoğu yerde çelme takmış kurulduğundan beri biz ve tüm ligdeki futbolcuları fitne fesatla ayarttırmaya çalışan hatta Türkiyede ilk futbolcu kaçırma olayını yapmış çirkef bir klüptür. En Büyük Düşmanımızdır.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1996'da Fener'i Ali Samiyen'de yenerek Trabzonspor'a güzelliğini yapmıştır Gs
Sonradan ayrıldığımız noktalar olmuştur katılıyorum.
Ama Trabzonspor'u Samsunspor'dan fazla severler bence..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum