Alanzinho ve Serkan Balcı 'nın bu seviyelerin oyuncusu olmadığı kesin!...Trabzonsporuma hafif geliyorlar...Zaten alanzinho halı saha oyuncucu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
gőtofreni hastaligina kapilmis,İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePLATİNİ KUPASI (B) Grubu 1. Hafta Karşılaşması: Inter - Trabzonspor
Kesinlikle dönüyor birşeyler. 10kişilik manisayı full kadrosuyla yenemeyen TS çıkacak eksik kadroyla İnteri yenecek. Tek başına CL ni kazandıran Milito son 20dk oyuna girecek. 75.dk ya kadar korner kullanmayan TS gol pozisyonuna girecek � kaleci de bir pozisyon olsa da yesem artık der gibi çıkaracağı topa hayali atlayacak.
Extra NOT: İnterin bu maçtaki galibiyet oranı 1.70 di. Banko görünen bir maça bu kadar yüksek oran neyin nesiydi acep?Göz göre göre para kaybetmek istemeyen TS lular bile eminim İntere oynamıştır.Görki kaç milyon insanın iştahını kabartmıştır bu oran ve kaç kişinin yaptığı kupon yatmıştır? Soruyorum� sizce gerçekten Trabzon mu kazandı?
angut.com dan alıntıdır
gerizekalılıkta sınır yok aahahahahah !!!!
herkesi baskani gibi dőt saniyor zavalli..
bu arada goteborg - fepe maci kac kac?
2-2 miiii 2-2 miiiii ?????????
Yorum
-
yıllar sonra sol bek gorduk cech superdin yıllar sonra tam santrofor gordum vittek basmadık yer bırakmadın halil boyle joker bi adam gormedim bi adam her yerdemi süper oynar adamsın celuska mukemmelsin TOLGA ortasahanın beyinleri süpersiniz zokora - colman heryerinizden öpüyoruz rüya gibi uyuyamıyoruz ulannnnnnnnnnnnnBursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
-
ahmetagaoglu Ahmet Ağaoğlu
Lig temiz olunca lider olmak da kolay oluyormus
Sampiyinlar Ligi gurup lideri Trabzonspor ...!!
" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
bir aylık oğlum golden bir kaç saniye önce uyandı ve ağlamaya başladı, şut ve gol oldu.

zaten eşim hamile kalınca "bu uşak bize şampiyonluk getirecek" demiştim.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
Ya yaziklar olsun vallahi. Daha ne diyebiliriz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum