Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• facebook yönetiminin, maçın bittiği dakikalarda türkiyeden şaşırtan bir rekorun elde edildiğini duyurduğu maçtır.
    35 milyon kişi aynı anda profil fotoğraflarını değiştirmiş. bu anca milyarda 1 görülebilecek bir hadiseymiş. facebook yönetiminin, guinness rekorlar kitabına girmek için guinness uzmanları ile temasları devam ediyormuş.

ekşi sözlük.

Yorum

• Teşekkürler Trabzonspor biz 1 puana razıiken sen bize 3 puan kazandırdın.
      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Trt3 deyip durmayın. Reyting için şişirme operasyonu yapıyorlar.

Olası bir yenilgide neler diyecekler onu da düşünün?

Biz işimize bakalım. 2 hafta sonra evimizde ne yapacağız?

Havalara bu akşamlık girebiliriz ama

Yorum

• Bu galibiyetle Takım puanı olarak UEFA dan kaç puan aldık.

Yorum

• Geçen sene Onur'u elimizde ne kadar tutabiliriz sorusu vardı .
            Tolga sezona öyle bir girdi ki , böyle giderse Avrupadaki kaleci kıtlığında yağmur gibi teklif yağacaktır .

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım İstanbul'a inecek mi ? İnecekse hangi havalimanına inecek.Uzun zamandır giremiyorum foruma.Soruya Acil Cevap BEKLİYORUM ! ! !
              Takım direkt Trabzona gidecekmiş renktaş..

Yorum

• Trt3 ........

Yorum

• Maçı Full HD nerede bulabilirim. Arşive katmak lazım

Yorum

• Surada antudan ileti yazanlarda kucuk dusurmeyin bizi... Bu daha baslangic.. Guzel gunler gorecegiz gunesli gunler

Yorum

• Bu arada bize Sapara-Cech-Celustka-Vittek'i almamizi saglayan Mithat Halis menajerden de ozur diliyorum.Adam resmen muthis 2 bek kazandirmis takima.

Yorum

• ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Zokora Sneijder'i resmen bitirdi tam bir lider gibi yönetti takımı.Gustavo'da mükemmeldi.Ulan Serkan sana bile kızamadım .Allah'ımıza şükürler olsun bize bu günleri gösterdi.Tam yol ileri gideceğiz hiç durmadan yılanlara çiyanlara rağmen.Bu dünyada yaşıyorsak,yarına umutla bakıyorsak nedeni Trabzonspor'dur.
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak M_U_R_A_T tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçı anlatan İlker Yasin . Sen adamsan ................ .
                            Bir daha anlatmasın.Bunu nasıl yapabiliriz ??

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Direkt Trabzon kardeşim.
                              Teşekkür ettim =)
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• insanlar gerçekten gerizekalı...
                                trabzondan deplasmanda intere karşı atak futbol mu bekliyorlardı merak ediyorum ya?
                                madem toptan anlamıyorsun konuşmucan boş boş
                                特拉布宗冠軍

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X