Trabzonsporum interi yeniyor...Acısını Fener çekiyor...Fantaziye devam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
boş ver be abiİlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk anladın sen onu.....
futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
zokora'nın şu sözlerini bulabilecek var mı?İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestAR tv de röportajda söyledi.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Bize bunlari yasatanlara helal olsun.
Inshallah devamida gelir. Tebrikler tüm destekleyenlere.
Milanoya gitmek nasib olmadi icimizden hep birsey kaciracagimiz geciyordu ama 8 tane bile yesek yine gitme imkanim olsa giderdim ama bu maci orada izleyenler cok güzel bir gün yasadi tarihi yasadi.
Bizide tv ekranlarinda sevindirdiler hemen macin basindan itibaren sesleri hic kesilmedi.
İlk olarak tahirdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Tolga ya kaleci degilsin diye elestiriyordum zamaninda kiziyordum helal Tolga bizlere yorumlarimizi yetirdigin icin helal bügün bizi iy<ice sevindirdin celuska gibi oyuncuyu alanlara tsk ederim böyle oyuncular takima lazim Zokara da iyidi hepsi iyidi alan ile serkana galibiyet dolayinla elestirmiyorumYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
belkide tanrının eliydi o elİlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ara milito fena buldu pozisyonu yıkıldım bittim aha dedim yedik. Sonra bir şeyler oldu. Tolga tuttu mu ne oldu, kendimi secde de buldum
...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum