Ulan Erman Toroğlu, seni oraya yorumcu diye koyanın ben... Nasıl bir kişiliğin var senin.. İnsan bu kdar dangalak dangalak konuşamaz.. Bir yabanca takımla oynanan maçta küçümser gibi tavırlarını Allah sorsun sana.. Sen o tv programına çıktığında canlı bağlanıp, seni 70 milyonun önünde rezil etmezsem ben ne olayım.. Ağzıma ne laflar geliyorda, kendime yakıştıramıyorum..
Adam objektif konuşuyor bence herhangi bir yanlışını duymadım, doğruları söyledi.
Takım çok ürkek,elleri ayaklarına dolanıyor.Ama yardımlaşma ve mücadele iyi.Puan alabiliriz,ama ikinci yarıda bu kadar savunma hatası yapmamalıyız.İnter bastıracak,sağlam oynayıp,kontraatak düşünmeliyiz.Hücum hattımız çok etkisiz,Adrian ı arıyoruz...
Alan kesınlıkle ama kesınlıkle cıkmalı,henrıque 60 a kadar denenbılır...onun dısında da eksık adam serkan bence...
Glo bır hata dısında ıyı,giray o sarı kart ne gereksız karttır..Ama masallah helal olsun mucadele boyle yapılır...
Tesekkurler trabzonsporum...
Bir Puan alirsak cok iyi olur.Alanin son sanslari bunlar.Devre arasi yolcu olur.Tolgaya nazar deymesin.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Halil Top kayiplari "normal".
Önde oynamasina ragmen cok geri kosdu ve cok yoruldu.
Daha rahat oynamali, orta saha ona ve Henriqueye daha cok destek olmali.
Biraz daha yürekli oynarsak hersey olabilir.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum