Inter'e +7 oynayanlar naber ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ulan Erman Toroğlu, seni oraya yorumcu diye koyanın ben... Nasıl bir kişiliğin var senin.. İnsan bu kdar dangalak dangalak konuşamaz.. Bir yabanca takımla oynanan maçta küçümser gibi tavırlarını Allah sorsun sana.. Sen o tv programına çıktığında canlı bağlanıp, seni 70 milyonun önünde rezil etmezsem ben ne olayım.. Ağzıma ne laflar geliyorda, kendime yakıştıramıyorum..
MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALI GENÇLER)
Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)
Yorum
-
cale den kurtulduk , şu alanzinho balonundan da kurtulsak çok iyi olacak , iyi bir sapara alanzinho dan kat kat faydalı olur...
takım iyi değil ama şenol değiştirmiyecek oyuncu , gol yemeyi bekleyecek...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
Halil mi?İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil yada Alanzinho ikilisinden biri mutkala çıkmalı.
Alanzinho bir daha girmemek üzere çıksın...Bordomavi.net
Yorum
-
yanlışlık yok...İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlışın var usta
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
lmuyor kardeşim üfleseler düşüyorsun işte deneme artık. Hele ortasahada defansta deneme bari...

Yorum