Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgili taraftarımızın günü güzel,sonucu pozitif olarak özel olsun...Güzel bir başlangıç için...Duası kabul olanlar dua,bedduası kabul edenler beddua etsin.(Doğruluğu test edilmişler yapsın lütfen) ...
    Benim duam:Allahım oyuncularımızı sahada başarılı kıl...Düşmanı sevindirme...
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• O kadar kişi varken Serkanı orta sahada oynatmak ne oluyor anlamadım gitti

Yorum

• Alanzinho Türkiye liginde oynayamıyor İtalyan takma , İnter'e karşı nasıl oynayacak....

Yorum

• colman mı? alanzinho mu?
          sonuna kadar alanzınhoooo.....sevmıyorum su colmanı kac senedır ts de bana gore buyuk bır patlama yapmadı sımdıye kadar....
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• COLMAN COLMAN COLMAN (İlker Yasin L yi ince söyleyecek golde)

Colmandan gol var beyler yazın bir kenara

Yorum

• Hocaya bak ya Alanzinho 11de,yazık valla yazık.

Yorum

• Alanzinho'nun ayakları titricek gibime geliyo bana... Nerdeyse maçın kilit adamını Alanzinho yapmış Şenol Hoca... Kim iyi oynarsa oynasın Alan iyi oynamazsa işimiz yaş... İnşallah tarihinin en iyi maçını oynar Alan!!!

Tahminim ise 70li dakkalarda Alan - Sapara değişikliği olcak...

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• alanzinhonun içten içe oynamasını istiyordum.
                  If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                  Milton Friedman

Yorum

• Colman ve Alan umarım iyi oynar.Ömer üründül stayl olacak ama , atağa çıkarken top kaptırma konusuna dikkat ederler inşallah.

Yorum

• Konuşulmuştur ama şifreleyecekmi tv arkadaşlar ?

Yorum

• Hoca, degisiklikleri bile hesaplamis.
                        Kafasinda kimin yerine kimi alacagi bile belli. Yedekler bunu gosteriyor.

Umarim Alan'i kadroya alirkende ne yaptigini biliyordur...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Alanzinho takimla hic oynamamis Sapara'dan kotu bir tercih degil bana kalirsa...

Yorum

• Alanzinho'nun oynamasını doğru bulmasam da kontra atak için en etkili silahımız...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konuşulmuştur ama şifreleyecekmi tv arkadaşlar ?
                              Digiturk'un veya normal Karasal yayın çeken çanağın varsa şifrelemeyecek..

Diğer türlü şifreli..
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Their first group opponents are Trabzonspor AŞ, also known as the Black Sea Storm.

Uefanın sitesinde bizi tanıtırken İnterin ilk grup rakibi KARADENİZ FIRTINASI olarak bilinen TRABZONSPOR yazıyor!..

Harika ya..

Tarihe tanıklık ediyoruz çok şükür... Yıllardır beklediğimiz an..
                                En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 20:51.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X