Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilbao Alan'ın ayağında 3 saniyeden fazla top tutturmamıştı. Inter bu süreyi uzatır mı ki?
    Çizgi filmlerde olur ya, karakter yola çıkar hiçbir şey geçmez. Sonra bir anda bir kamyon ezer geçer.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• alan oynarsa inter ataklarının yarısını onun kaptırdığı toplardan yeriz

sağolsun colman.ın da katkısı olur biraz
      onur, emek, başkaldırı...
      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
      LiverpoolFC

Yorum

• interin yaş ortalaması bayağı yüksek maçı 60-70'lere kadar götürebilirsek, sonrasında galip gelmemiz sürpriz olmaz..

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dusunmesem daha iyi sanirim Sol kanada yakin oynayip defansa yardim edecek adam da yok Alan'dan baska, Bilbao macinda fena degildi eleman. Ya da hoca eski gunlerdeki gibi Colman'i o bolgeye yakin oynatabilir...
          Ben Hocanın amacının öncelikli olarak gol yememek olacağını düşünmüştüm.

Ama sanırım öyle değil, hoca direk galibiyet için çıkacak maça...

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Allah'ım yar ve yardımcımız olsun..
            Amin,Amiiiin cani gönülden Amiiiiinnn
            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Hocanın amacının öncelikli olarak gol yememek olacağını düşünmüştüm.

Ama sanırım öyle değil, hoca direk galibiyet için çıkacak maça...
              Sampiyonlar ligindeki ilk mac, yeni takim, iki sene oncenin sampiyonuna karsi deplasmanda galibiyet icin sahaya cikmak cok mantikli gelmiyor bana... Ilginc olacak
              En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 18:29.

Yorum

• Inter'i ne kadar takip etti bizim teknik ekip, Palermo macini izleyen birisi oldu mu?

Yorum

• GSB_SuatKilic Suat KILIÇ
                  Trabzonspor'dan, güzel-şık gol veya goller bekliyoruz. İnter'i yenmenin hazzını bilen TS, dilerim bu gece de kazanır.
                  adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Inter'i ne kadar takip etti bizim teknik ekip, Palermo macini izleyen birisi oldu mu?
                    Golleri izledim sadece, dogru hatirliyorsam uzaktan 2 sut gol oldu.

Yorum

• Zokora-Aykut-
                      ----Colman--

Orta sahası bekliyorum. Ya da Aykut Sapara değişikliği.

Orta sahayı beşlemeliyiz. 4-5-1 gibi. Kanatlar Henrique ve Serkan olacak büyük ihtimal orta sahada.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak aysant_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aygün abi teşekkür ederim.
                        çççççççççççç
                        Més Que Un Club

Yorum

• Az önce canlı baglantıyla hikmek karaman ı izledim.

"Trabzonspor'un 1 gol atması bile önemli 2-1 bile bitse burda bir gol atınca tur atlıyorsunuz o yüzden gol çok önemli" dedi. Spikerde bende güldük epey ahh hikmet ah...

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Az önce canlı baglantıyla hikmek karaman ı izledim.

"Trabzonspor'un 1 gol atması bile önemli 2-1 bile bitse burda bir gol atınca tur atlıyorsunuz o yüzden gol çok önemli" dedi. Spikerde bende güldük epey ahh hikmet ah...
                            Niye dalga geciyorsunuz yahu, adam Avrupa kupasi mi gormus hayatinda

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Golleri izledim sadece, dogru hatirliyorsam uzaktan 2 sut gol oldu.
                              Teknik ekipdensin galiba renkdaş
                              Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce canlı baglantıyla hikmek karaman ı izledim.

bu adam bu kadar mal mı, yoksa espri mi yaptı
                                onur, emek, başkaldırı...
                                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                                LiverpoolFC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X