İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Çizgi filmlerde olur ya, karakter yola çıkar hiçbir şey geçmez. Sonra bir anda bir kamyon ezer geçer.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Ben Hocanın amacının öncelikli olarak gol yememek olacağını düşünmüştüm.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDusunmesem daha iyi sanirim
Sol kanada yakin oynayip defansa yardim edecek adam da yok Alan'dan baska, Bilbao macinda fena degildi eleman. Ya da hoca eski gunlerdeki gibi Colman'i o bolgeye yakin oynatabilir...
Ama sanırım öyle değil, hoca direk galibiyet için çıkacak maça...
Yorum
-
Amin,Amiiiin cani gönülden Amiiiiinnnİlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Allah'ım yar ve yardımcımız olsun..
''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Sampiyonlar ligindeki ilk mac, yeni takim, iki sene oncenin sampiyonuna karsi deplasmanda galibiyet icin sahaya cikmak cok mantikli gelmiyor bana... Ilginc olacakİlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Hocanın amacının öncelikli olarak gol yememek olacağını düşünmüştüm.
Ama sanırım öyle değil, hoca direk galibiyet için çıkacak maça...
En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 18:29.
Yorum
-
Golleri izledim sadece, dogru hatirliyorsam uzaktan 2 sut gol oldu.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter'i ne kadar takip etti bizim teknik ekip, Palermo macini izleyen birisi oldu mu?
Yorum
-
ççççççççççççİlk olarak aysant_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaygün abi teşekkür ederim.
Més Que Un Club
Yorum
-
Niye dalga geciyorsunuz yahu, adam Avrupa kupasi mi gormus hayatindaİlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce canlı baglantıyla hikmek karaman ı izledim.
"Trabzonspor'un 1 gol atması bile önemli 2-1 bile bitse burda bir gol atınca tur atlıyorsunuz o yüzden gol çok önemli" dedi. Spikerde bende güldük epey ahh hikmet ah...
Yorum
-
Teknik ekipdensin galiba renkdaşİlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolleri izledim sadece, dogru hatirliyorsam uzaktan 2 sut gol oldu.
Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce canlı baglantıyla hikmek karaman ı izledim.
"Trabzonspor'un 1 gol atması bile önemli 2-1 bile bitse burda bir gol atınca tur atlıyorsunuz o yüzden gol çok önemli" dedi. Spikerde bende güldük epey ahh hikmet ah...
bu adam bu kadar mal mı, yoksa espri mi yaptıonur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum