İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bi yandan üzücü bi haber, bi yandanda iyi bi haber.İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 binmi
bana çok az geldi bu sayı
Kendi sahamizda oynuyormus gibi olucak. Bizim 1700 taraftarimiz onlarin 10.000 Taraftarina bedel. Bence sadeec Trabzon tezahüratlari duyacagz. Bu#da oyuncularimiza cok iyi moral olucak.BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
aynen öyle oldu hocam cello kesin de aşıranı hatırlayamadım ben de...İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, biri aşırmıştı arkaya, arka direkten de celalettin atmıştı diye hatırlıyorum bende..
Yorum
-
10 binden fazladır bence.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Interin taraftari herzaman böyle. Stadlari genellikle hep bos olur. Ama bu kadar'da bos olmasi avantajdir bizim icinİlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 10 bin taraftar gelmesi daha iyi bizim acimizdan. futbolcularimiz strese girmez.
interli taraftarlari gelip takimlarina sahip cikmadiklari icin pisman edelim...
BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
malesef yok kardes.İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar sifresiz avrupadan izleme sansimiz var mi?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum