Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ne yaa ççç
    ziplayan sakiz çigneyen bilmem ne yapan koptum yaaaa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• mesele inter'i yenmek yada ordan puan almak değil ,asıl mesele yensen de yenilsen de trabzonspora ve trabzona yakışır şekilde mücadele etmek...
      inşallah bize yakışır bir futbol ortaya koyarız...
      YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
      !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bakkal videosu süper olmuş ya, ahahahaha.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• son 7saat 50dk

Yorum

• bu internet neden bu kadar yavaş bilen var mı ?
              Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• TTNET genel bir sorun mevcut .
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Allahtan maç star tvde yoksa bu hızla netden izlemeye çalışmak tam işkence olacaktı..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• uşaklar top yuvarlaktır futbol şansı denen şeye inanırım ancak buraksız 3 maç, adrian yok, ilk kez forma giyecek olan vittek sapara hadi cech i de sayalım.. manisa maçındada gördükki takım doğru düzgün ideal 11 ile sahaya çıkamadığı için uyumsuzluk sorunu göze çarpıyor, 10 kişi oynayan manisa orta sahamızda at koşturdu... rakipte inter.

tamam sakinim
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• interin taraftarları forumlarda ne yazıyorlar acaba?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olay ne idi

ayrica, gülmekten öldüm : http://www.youtube.com/watch?v=9FXqi...eature=related
                        alexin doğumgününü kutlayıp tt yapcaz diye qamberdesouza'nın (incisözlük yazarı, panpanın mucidi diyolar) doğumgününü kutladılar.
                        adam tt oldu türkiye genelinde

kaptan bizi bırakma #iyikidoğdunqamberdesouza yazanlar bile var

bende capsledim bu olayı
                        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Bu internet adamı çıldırtır.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Tolga Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu vakit geçmek bilmiyor. mideme agrılara girdi valla
                            Dünden beri çok hastayım.

söylemesi ayıptır alttan üsten devamlı çıkarma söz konusu.

Ateşim düşmek bilmiyor.

Sabah işe dahi gidemedim, ancak öğleden sonra gelebildim.

Ama Balıkesirli olan hanımımın sabah söyledikleri hala kulaklarımda,

- Manisa - Trabzonspor maçında hastalındın, akşam inter maçında da iyileşirsin. İlaç falan iyi etmez seni

Sanırım öyle olacak, akşamı sabırsızlıklık ile bekleyenlerdenim.

Umarım hayırlı bir sonuç ile çıkarız o sahadan.

Yorum

• bi kişi şu şampiyonlar ligi müziğini yollayamadı bana sonunda bi gs liden yardım istedim teessüf ederim valla...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X