Patonun gole ve ozisyona bakarmısınız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Star tv yapiyor yalniz digiturk uzerinden yapiyor. Digiturk aboneligin avrupadansa kapaniyor eger Turkiyede abone olduysan acik kaliyor, bazen Digi kanalden veriyorlar ama sadece Turkiyeden uye olanlara.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuroStar maclari vermiyor.
Peki Star TV Avrupa'da yayin yapiyor mu?Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Cok sacma degil mi bu? Ne fark eder ki Aboneligin Avrupadan yada Türkiyeden olmasi?İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar tv yapiyor yalniz digiturk uzerinden yapiyor. Digiturk aboneligin avrupadansa kapaniyor eger Turkiyede abone olduysan acik kaliyor, bazen Digi kanalden veriyorlar ama sadece Turkiyeden uye olanlara.
Umarim izleyebilecegim bir yer vardir.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
çok güzel bir gol atmışİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePatonun gole ve ozisyona bakarmısınız
https://www.facebook.com/photo.php?v=1980123788042
Yorum
-
hakikaten ya. yarın ne dersanede ne de eve gelince zaman geçmez.İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın akşam Şampiyonlar Ligi saatinde Tvnin başına geçip, Şampiyınlar ligi müziği eşliğinde takımımın sahaya çıkışını izleyecek olmanın heyecanı şimdiden başladı bende.
maça gelince, ben maçın tadını çıkaracağım. Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'nde izlemenin tadını çıkaracağım. Trabzonspor'u izleyebileceğimiz en iyi organizasyonda ve koltuğumda..
Yorum
-
Hayatımın en özel günlerinden birisini yaşayacağım... Evde çok güzel bir organizasyon planlamayı düşünüyorum..
Maçın sonucuna gelirsek, İnter kimdir yaaa fırtına gibi eser büyüklük dersini verir geliriz, herkese yetecek kadar ders mevcut bizde..
Trabzonsporuma her zaman olduğu gibi güveniyorum.. Küçücük bir korku yok içimde...
Tarihe altın sayfalarla geçecez inşallah,
Yorum
-
meşhurdur zaten.İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledortmund macını izliyorumda seyircilerine hayran kaldım cok fenalar
sezon öncesinde 53.000 kombine satıldı ve yönetimleri kombine satışlarını dondurdu. (stad 67.000 kişilik) signal iduna park
not;
Dortmund lig maçlarını 81.000 kişilik tribüne karşı oynamaktadır. ancak Avrupa'da koltuk sayısı kadar taraftar alma zorunlulukları olduğu için 67.000 kişi olabiliyor.En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 23:12.
Yorum
-
Barcelona maçını soruyorsanİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa maçı nerden izliyosunuz?
rah-e-farda tv Ömer abi
))
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum