'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
zokoranın kalitesinden bahsediyorlar. henrique ye dikkat etmeleri gerektiğinide. ayrıca colman'dan çok rahatsız edici bir oyun stili olduğundan söz ediliyor.
iki taneside içimde çok kötü hisler var demiş
Alanzinho
Pawel Brozek
Serkan Balci
Ferhat Oztorun
Mustafa Yumlu
Aykut Akgun
Bora Sevim
al sana kadro. daha dün uçaktan inen adam bugün maça çıkıyorsa biz de yaparız. bu oyuncular milanoya kadar gitmişlerse kadroya da girsinler o zaman...
ben Şenol hocanın serkan balcıyı ortasahada oynatacağını düşünüyorum. onun dışında aşağı yukarı aynı bu şekilde çıkar zaten eldekinin en iyisi bu şuan için.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır"Şenol GÜNEŞ
fenerliler baslamıs dalgalara. Carsamba günü senlik var. En az 5 falan. Serefsiz bunlar ya !
Şunları muhattap alıp dediklerini bile yazmayın onlarda yüz olsa susarlar...uefa rezil etti onları tüm dünya şikeci takım diye bilecek artık onları ve daha da rezil edecek uefa biz maçımıza bakalım...
Yorum