Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=engin_yücel61;1918039944]

sapara ve vittek i şenol hocanın ilk 11 de oynatacağını düşünmüyorum... orta sahanın önünde presle top kapabilecek serkan ve colman olmalı... aykut ta zokoranın yanında ikinci bir defansif orta saha...henriquenin hızından yaralanabiliriz..
    YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
    !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• "Gücümüzü göstereceğiz"

Ajansspor'un fotoğrafı ve başlığı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her uyduya şifre girilemiyor galiba???

Giriliyorsa da ben beceremiyorum
        Digitürk'ün kutularına girilemiyor şifre, onlar da zaten Star Tv'deki yayını alıp Digi kanalına aynen veriyor.

Geçen sezon biz bu şekilde izledik Digitürk'ten Şampiyonlar Ligi maçlarını, diğer kutuda da Bıss'leri yazmıştık.

Yorum

• Fenerliler muhtemelen rezil olmamızı can-i gönülden istiyorlardır. Sıfır çekip dönmekten daha başarısız olma ihtimalimiz var mı?
          "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• Bakın bu adreste çeşit çeşit cihazlara nasıl BISS KEY girileceği resimlerle anlatılmış.
            Marka ve modelinizi bulup siz de şifreyi kaldırabilirsiniz.

Tabi google'dan Star TV biss keylerini de bulmanız gerek.
            En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 16:43.

Yorum

• şimdiden heyecan sarmaya başladı beni

Yorum

• İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar şu Star Tv konusuna bilgim dahilinde biraz açıklık getireyim istiyorum...Kafalar çok karışık gördüğüm kadarıyla...

*Digitürk ve d-smart'ı olanlar için zaten problem yok,onlarda şifre girmiyor...
                *Yerel yayından izleyenler için de problem yok orada da şifre girmiyor...
                *Uydudan izleyenler için problem olma olasılığı %50...Bazen şifre giriyor,bazen girmiyor..Bunu neye göre belirliyorlar bilmiyorum...
                *Şifre girerse birkaç çözüm yolu mevcut...
                *Eğer uydu alıcınız benimki gibi uydudan güncelleme özelliğine sahipse problem yok şifre otomatik çözülüyor...
                *Uydudan güncelleme mevcut değilse,Biss ayarlarından Star TV'nin biss şifresini girerek şifreyi çözebilirsiniz...
                *Uydu alıcınızın Biss değerlerinin nasıl girildiğini ve star tv biss şifresini,google'dan uydu alıcınızın marka ve modelini girerek aratabilirsiniz...
                *Digitürkwebtv ve star tv'nin internet sitesinden şifresiz izleyebilirsiniz...
                *eurostar maçı vermez,zaten şifre girmesinin sebebi de yurt dışından da izlenebiliyor olmasıdır...Sadece yurt içinden izlenen yayınlar zaten şifresiz(bknz. yerel yayınlar)
                *Ayrıca türksat üzerinden eski adı fahr-el farda olan bir kanal CL maçlarını şifresiz veriyor..Bizim maçı verme olasılıkları nedir bilmiyorum..frekansları : 11988 2222 H..

Sorusu olanları bilgim dahilinde cevaplayabilirim..
                Arkada kalmasın...sorularınızın cevabı burada...
                # BMN #

Yorum

• Ayrıca, milli takım kaptanını ıslıklayanları "vatan haini" ilan eden grubun, milli bir davada yurttaşlarının rakibini desteklemesi ne kadar tutarlı bir durum değil mi?
                  "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• Alihan herhangi bir pakete sahip olmayanlar - digiturk , d-smart gibi- normal uydusu olanların biss girmesine falan gerek var mı ?
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• yıllardır hayalimizdi star da bizim maçlarıda izleyebilmek şimdi gerçekleşiyor sabırsızlanıyorum ve süpriz yapacağımızı biliyorum.
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bu yayin tartismasi ne??
                        Bana sorun cevap verim...

Yorum

• digiturku olan macı dıgı kanalındanmı ızleyecek diyorsunuz yani. Anten ile denedım ama goruntum kotu maalesef.şifre de devreye gırerse karıncalı ızlemek zorunda kalabılrıım.ıns sıfre olmaz.
                          2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yayin tartismasi ne??
                            Bana sorun cevap verim...

herhangi bir pakete sahip olmayanlar - digiturk , d-smart gibi- normal uydusu olanların biss girmesine falan gerek var mı ?
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              herhangi bir pakete sahip olmayanlar - digiturk , d-smart gibi- normal uydusu olanların biss girmesine falan gerek var mı ?

samet onu maç saatinde anlarsın ancak baktın şifre giriyor sen biss i gircen baktın girmior zaten izle,ama hazır şimdi boşken starın sitesine gir orda al biss i ayarla ben öle yaptım şuan şifre girsede girmesede izlicem +karasalıda yedekte tutuyorum en sağlam güveniliri
                              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Manisa maçında oyuna yaptığı müdahaleler le mi?
                                sistem denemeye çalıştı ama oyuncular gevşek olunca olmadı... maçı izlediysen bi ara 4-4-2 oynuyorduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X