Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz defans yapmaya çalışırsak rezil oluruz bence.Defans anlayışı diye birşey yok Trabzonspor'da.Inter'İn Mourinho döneminde oynadığı defansif oyun oynanması hiç de kolay bir oyun değildir.Hiddink'li Chelsea,Mourinho'lu Chelsea ve Sir Alex'in United'ı dışında bu oyunu bu düzeyde oynayan bir takım izlemedim ben.Trabzonspor'un hem takım savunması hem de defans oyuncuları son derece kötü.Kurulma aşamasındaki bir takım (yine yeni yeniden) ilk şampiyonlar ligi maçından hevesleri kıracak bir skorla dönmez inşallah.
    Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
    Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
    Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• Kesinlikle Vittek oynamalı en uçta. Kendise de basına tanıtım günü çok formda olduğunu söylemişti. Bu maçta kaçırma lüksümüz yok.
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
        !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu serkanı yerin dibine sokmakta yeni moda oldu herhalde...bu oyuncu takımı için son 3-4 sezondur en istikrarlı oyuncu olduğu gibi bu sezonda benim için 1 numaradır...oyuncu kaybetme konsuunda bizden iyisi yok...
          serkan bize çok emek verdi. terinin son damlasına kadar savaşan bir oyuncu. yerin dibine sokmak değil olay,lakin şu var: artık yaşlandı. gerçekten eski dinamizmi, kondisyonu ve refleksleri yok. Rize maçında bile oyunu sırıttı. artık bindirme yapamıyor. güveni kalmamış. rakibe müdahalelerde de yetersiz. çabuk hızlanamıyor ve rakibin arkasında kalıyor.
          iyi niyetli çocuk,yetenekliydide ama herşeyin bir zamanı var.

Yorum

• Arkadaşlar geçmiş seneden hatırlayamadım.Bu Star tv normal uyduda şifreye giriyor mu ?

Yorum

• Digitürk aboneleri DİGİ kanalından Star Tv'yi izleyebilecekler maç saati.

Yorum

• Geçen sene star tv Bursasporun maçlarında normal uydudan şifreye girmemişti

Büyük ihtimalle şifre girmez zaten

sorun yok..

Yorum

• ----------------------------Tolga-----------------------------

Serkan-----------Giray--------------Glowacki-------------Celuskta

-------------------------Colman----------------------

----------Zokora--------------Sapara-----------------Cech

----------------------------Henrique----------------------------

bence böyle olmalı ne olsa cech sol açık ta oynuyabiliyor

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serkan bize çok emek verdi. terinin son damlasına kadar savaşan bir oyuncu. yerin dibine sokmak değil olay,lakin şu var: artık yaşlandı. gerçekten eski dinamizmi, kondisyonu ve refleksleri yok. Rize maçında bile oyunu sırıttı. artık bindirme yapamıyor. güveni kalmamış. rakibe müdahalelerde de yetersiz. çabuk hızlanamıyor ve rakibin arkasında kalıyor.
                    iyi niyetli çocuk,yetenekliydide ama herşeyin bir zamanı var.
                    herşeye rağmen , kadro genişliğine rağmen serkan şu anda kadroya ilk yazılacak oyunculardan bir tanesi... inter maçına serkansız çıkmak demek sağ bekte celustka orta sahada aykutun oynayacağı anlamına geliyor...serkan tecrübesiyle,enerjisiyle ikisinden de önce kadroya yazılması gerekir...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Maçı izleyememe gibi bir durum olmayacak zaten. Nedir bu telaş anlamıyorum.
                      BISS KEY girilecek uydulara, her türlü izlenecek.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Digitürk aboneleri DİGİ kanalından Star Tv'yi izleyebilecekler maç saati.
                        DİGİ kanalı ne abi bende 28 de çıkıyor Star TV

Yorum

• 85 dakika defans yapmaktan ziyade sert oynamalı, orta sahada 2'li 3'lü sıkıştırmalarla delicesine basarak top kapmalı ve tek toplarla rakip kaleye gitmeliyiz. Rakip oldukça kaliteli ama genelde 30'unu geçmiş adamlardan kurulu. Orta sahada rakibi bozar, yakalayacağımız 1-2 pozisyonda becerikli olursak maç bizim lehimize dönebilir. Takımı ceza sahasına yaslayıp "Çanakkale Geçilmez" oynarsak sonumuz felaket olur. Rakibi kitlesen bile ceza sahası dışından sert ve etkili şut atan zebil gibi adam var İnter'de. Maçın sonucunu orta saha direncimiz belirleyecektir.
                          En son oflubektas tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 16:30.
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            DİGİ kanalı ne abi bende 28 de çıkıyor Star TV
                            Abi o ilk sıralarda bazı kanallar var ya. Digi, maxi, bilmem ne. Şifreye giren maçları ordan veriyorlarmış ben de yeni öğrendim. Basketbol şampiyonasını oradan izledim ben mesela, normal ntvspor şifreliydi ama digi kanalına geçince şifresiz ntvspor çıkıyordu.

Yorum

• Star TV'nin web sitesinden ücretsiz yayın yapacağını zannetmiyorum. Buna UEFA müsade etmez...

UEFA'nın sitesinden online izlemek istediğinizde zaten o ülkenin yayıncı kuruluşuna yönlendiriyor ve her ülkeye farklı tarife veriyor.

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Türkiye 5 TL
                              İngiltere 5 Sterlin
                              Almanya 19 Euro
                              Fransa 6 Euro
                              Belçika 3 Euro
                              Hollanda 4 Euro
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçı izleyememe gibi bir durum olmayacak zaten. Nedir bu telaş anlamıyorum.
                                BISS KEY girilecek uydulara, her türlü izlenecek.
                                Her uyduya şifre girilemiyor galiba???

Giriliyorsa da ben beceremiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X