İlker Yasin anlatıyormuş ya off maçın bir zevki olacaktıysada şimdiden bitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Şampiyonlar ligi maçının havası farklı olur elbette ama takımdaki uyumsuzluk ve hatlar arasındaki kopukluk endişe verici maalesef. Madem sezer, ferhat gibi oyuncular gönderilmeyecekti en azından son iki hazırlık maçında bu tür oyuncuları denemek yerine inter maçı provası yapsaydı Şenol Hoca.
Yorum
-
ama birşeyi fark etttim ülkemde futbol gelişiyor ama ezig kafalılar bjk gs fb çöktü zaman türk futbolu geriye gidiyormus aksine lerliyor suanki anadolu kluplern durumu ortada cok iyi oynuyolar bu sene şampiyonlun adayların arasında bursaspor olucaktır ilk 4 de bence beşiktaş ilk dörde giremez o kesin fb ve gs 3 4 hafta sonra belli olur ne olacahı biz büyük ihtimalle gireriz çünkü takım olmayı başaran ve bunu becerebilen bir camiayız
Yorum
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Çok zor maÇ olduĞu kesİn bİ defa kadro ne kadar gÜÇlÜ olursa olsun kİ henÜz daha gÜcÜ kanitlanmadi. KarŞindakİ İnter senİn İlk defa katildiĞin turnuvaya mÜdavİm . Tabİ amaÇ kazanmak bunuda baŞarmak zor ama İmkansiz deĞİl. Ben gÜvenİyorum yenİlsekte dÜnyanin sonu deĞİl. Orta sahada cİddİ zaaflar var . EĞer benfİca ve lİverpool maÇlari taktİĞİyle mantiĞiyla Çikarsak hezİmet olur. Daha İlerde basmak oynamak lazim bİde Şu top Çevİrme İŞİnİ civitiyoruz bazen. Adam eksİltme Şansimiz az daha Çok araya atilan toplar bİzİm İÇİn umut olacak. Burda colma a cİddİ İŞ dÜŞÜyor henrİque zokora colman ÇÖzerse ÇÖzer İnterİ yoksa İŞİmİzÇok zor.ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.
Yorum
-
anket bitmiş renkdaşİlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ajansspor.com/anket/sonuc/?anket=428
el atın arkadaşlar!
oy kullanamyrsn
Yorum
-
Seyahat kadrosu belli oldu

Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı İnter maçının seyahat kadrosu belli oldu.
Kafilede aşağıdaki 20 futbolcu yer aldı:
Didier Zokora
Gustavo Colman
Paulo Henrique
Alanzinho
Sezer Badur
Halil Altintop
Arkadiusz Glowacki
Pawel Brozek
Serkan Balci
Ferhat Oztorun
Tolga Zengin
Zeki Ayvaz
Mustafa Yumlu
Aykut Akgun
Giray Kacar
Bora Sevim
Robert Vittek
Marek Sapara
Ondrej Celustka
Marek CechEn son danger00 tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 13:22.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Zokora,Aykut,Colman, Sapara,Adrian alternatiflerini şu mevcut stoper kısırlığında değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum,
Aykut veya Zokoradan bir tanesini uzun maratonda stoperde kullanmalıyız.
İnter maçında Adrianın yokluğunda, Zokorayı defansa alıp, Colamn Aykut Sapara ortasahası denenebilir.
Bu çok düşük bir ihtimal, çünkü şenol hoca kesinlikle saparayı oyunda düşünmeyecektir.
Yorum
-
İşte o zaman uydudan seyrednler için durum sakatİlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 senedir uyududan şampiyonlar ligi maçları izlenemiyor arkadaşım
Yorum
-
Aynı fikirdeyim bir ihtimal Alanzinho yerine sapara diyorumİlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevittek sapara ve cech ile başlayacağına ihtimal vermiyorum. şenol hocanın adetidir yeni geleni biraz bekletir
burak ve adrian yerine alanzinho ve aykut ile başlayacaktır. gerisi manisa kadrosunun aynısı. volkan yerine de henrique başlayacaktır
Yorum
-
--------------Tolga-----------
Serkan--Celustka--Giray---Cech
------Zokora-----Colman------
Henrique----Sapara--------Halil
------------Vittek(Pawel)--------
Bence bu sekilde cikmamiz lazim.
En son Emre Yavuz tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 13:34.Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
Bence olmaz, cünkü Lille büyük ihtimal gruptan cikacaktir. Bu durumda kazanmasi mantikli olani.İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnterle olan maçımızın dışında
Lille - CSK maçının da berabere bitmesi bizim açımızdan daha iyi olur herhaldeİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum