Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnter kontraya karşı çok çaresiz. İnce arapaslarını iyi kesip hücuma hızlı çıkabilirsek...
    Ah Burak olsaydı
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Inter'i kontra ataklarla zorlarız hatta bozarız diyeceğim de bizimkilerin kontra ataklarda yaptıkları pas hataları malum.. Saç baş yolabiliriz..

Eyvallah..

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adrian ve Burak oynasaydi cok umitli olurdum.Sapara veya Vittek i acaba dusunur mu Senol Hoca ?
        Düşünecek olsa bu hafta denerdi kesin..
        Cech ile başlayacak sol beke sağ beke celutskayı çekip Serkanı ortaya sahaya sürecek pres gücü için Colman ve Zokoranın yanına.

Sağda Halil Solda Alanzinho ileride Henrique düşünüyordu ancak Alanzinhoya fena kızdı onun yerine bir sürpriz yapabilir.

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adrian ve Burak oynasaydi cok umitli olurdum.Sapara veya Vittek i acaba dusunur mu Senol Hoca ?
          Yok be renkdas, Senol hoca Serkani orta sahaya ceker bizde kafayi yeriz..
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düşünecek olsa bu hafta denerdi kesin..
            Cech ile başlayacak sol beke sağ beke celutskayı çekip Serkanı ortaya sahaya sürecek pres gücü için Colman ve Zokoranın yanına.

Sağda Halil Solda Alanzinho ileride Henrique düşünüyordu ancak Alanzinhoya fena kızdı onun yerine bir sürpriz yapabilir.
            deme işte bunu deme ya..
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• mustafa, giray, glowacki, celuska
              serkan, zokora, colman, cech

mustafanın önünde serkan, celuska önünde cech

giray ve glowacki önünde zokora ve colman

8 li savunma !

önde. halil ve vittek..

vittek sever italya'yı
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Burak ve Adrian olsa galip bile gelebilirdik.

En iyi iki oyuncumuzu malesef kullanamayacağız.

Umarım futbol ve hakem şansı bu sefer yanımızda olur
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Inter'in defansı inanılmaz ağır kalıyor, bunu değerlendirmeliyiz...Ne olursa olsun Alan'ın maçı olabilir...

Yorum

• Maceraya gerek yok. Orta sahayi saglama almamiz lazim ve cok kosmamiz lazim.
                    Beraberlik iyi olurdu.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      deme işte bunu deme ya..
                      Adım gibi eminim Serkanın orta saha oynayacağına.
                      Sırf bunun için Cech i oyuna aldı Manisa maçında görmek için.

Ben Alanzinho yerine kimi oynatacak onu merak ediyorum Henrique ve Halil ile birlikte.

Ya da ileri uca Paweli çeker henri ve halil kanatlarda oynar. Ama en azından Manisada oynatsaydı Paweli..

Not: Serkanın Şampiyonlar Ligi tecrübesi olması iyi aslında belki motive olup bu maçta iyi oynayabilir.
                      En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:19.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adım gibi eminim Serkanın orta saha oynayacağına.
                        Sırf bunun için Cech i oyuna aldı Manisa maçında görmek için.

Ben Alanzinho yerine kimi oynatacak onu merak ediyorum Henrique ve Halil ile birlikte.

Ya da ileri uca Paweli çeker henri ve halil kanatlarda oynar. Ama en azından Manisada oynatsaydı Paweli..

Vallahi hoca cin gibi...Inter hızlı atak yiyince mal gibi kalıyor ortada...Adam bal gibi Alan ve Paoulo'yu Inter maçına saklamış...

Bence hoca Alan'ı oynatacak Inter maçında, Alan çok iyi taşır topu, birde son hareketi yapabilse çok iyi olacak ya...

Yorum

• çarşamba da gelmez şimdi...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Inter'in defansı inanılmaz ağır kalıyor, bunu değerlendirmeliyiz...Ne olursa olsun Alan'ın maçı olabilir...
                            Ayakta duramayan oyuncudan hiçbişeycik olmaz ne yazık ki.

Alanzinho bu lige bile az geliyor artık. Nerde kaldı İnter... Üflesen düşecek durumda!
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallahi hoca cin gibi...Inter hızlı atak yiyince mal gibi kalıyor ortada...Adam bal gibi Alan ve Paoulo'yu Inter maçına saklamış...

Bence hoca Alan'ı oynatacak Inter maçında, Alan çok iyi taşır topu, birde son hareketi yapabilse çok iyi olacak ya...
                              Alan a çok kızdı Manisa maçında umarım geçer kızgınlığı bence de alan ve henri çok iyi iş yapabilir ağır kalan İnter savunmasına karşı.

Bu arada Palermo maçında İnter acayip kontra yiyor

Not: İnterin bizi çok hafife almasına aşırı ihtiyacımız da var..
                              En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:22.

Yorum

• palermo

5-4-1 diziliyor, inter hucumda iken

5 kişi ceza sahasının içinde oluyor
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X