Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nerde yazıyor abi...
    TS maçını hangi kanal verecek
    12 Eylül 2011 / 14:04
    Şampiyonlar Ligi maçlarını hangi kanalın vereceği belirlendi.

13 Eylül Salı saat 21.45’de Nou Camp’ta oynanacak Barcelona - Milan karşılaşması, D-Smart HD 55. Kanalda kanalında yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı yayınlanacak.

Yine aynı gün saat 21.45’te Stampford Bridge stadında oynanacak Chelsea –Leverkusen maçı D- Smart 82. Kanal Euro Futbol ve aynı anda 56.kanaldan 3D olarak yayınlanacak.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi heyecanı

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi heyecanı D-Smart ekranlarında doyasıya yaşanacak.

Trabzonspor'un İnter ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı 14 Eylül Çarşamba günü saat 21.45’ de Star TV HD’de ekranlara gelecek.

Trabzonspor’la aynı grupta yer alan rakipleri Lille ile CSK Moskova takımları arasındaki karşılaşma 14 Eylül Çarşamba günü saat 21.45’de 82. Kanal Euro Futbol’da yayınlanacak.

Portekiz'in Benfica ile İngiltere'nin Premier Ligi takımı Manchester United arasında oynanacak zorlu Lizbon deplasmanı aynı gün aynı saatte D-Smart 55. kanalda yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı yayınlanacak.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi Heyecanı

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv, Stoke City ve Dinamo Kiev ile E Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş ilk maçını Maccabi Tel Aviv takımıyla kendi sahasında oynayacak. Nefes kesen bu mücadele 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Star HD’de ekranlara gelecek.

Beşiktaş’ın aynı gruptaki rakipleri D.Kiev ile Stoke City arasında Ukrayna’da oynanacak maç 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de 82. Kanal Euro Futbol’da yayınlanırken, aynı gün aynı saatte Hannover - S.Liege takımları arasında oynanacak maç D-Smart 55. Kanalda yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı yayınlanacak.

Arda Turan'lı A.Madrid ile Celtic takımları arasında oynanacak maç 15 Eylül Perşembe günü saat 22.05’de D-Smart 55. Kanalda yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı olarak ekrana gelecek. Aynı gün aynı saatte UEFA Avrupa Ligi K Grubu liginde Fulham - Twente takımları arasında oynanacak maç 82. Kanal Euro Futbol’da ekrana gelecek.

Şampiyonlar Ligi Maç Takvimi

haber61.net ten
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• pardon pardon

star tv nin yayın akışında bizim maç var.

YAYIN AKIŞI

PAZARTESI
      |
      SALI
      |
      ÇARŞAMBA
      |
      PERŞEMBE
      |
      CUMA
      |
      CUMARTESI
      |
      PAZAR

06:00 Dürüye'nin Güğümleri
      Yerli Dizi - Tekrar
      07:00 İki Aile
      Yerli Dizi - Tekrar
      09:00 Duymayan Kalmasın
      Magazin
      11:00 Soframız
      Yaşam - Yeni Bölüm
      12:30 Kalbimin Sahibi
      Yabancı Dizi
      14:15 Geniş Aile
      Yerli Dizi - Tekrar
      16:30 Sihirli Annem
      Yerli Dizi - Tekrar
      19:00 Star Haber
      Haber
      20:00 Yerli Dizi
      Yerli Dizi - Tekrar
      21:45 Inter - Trabzonspor
      Şampiyonlar Ligi - Canlı
      23:45 Maç Özetleri
      Şampiyonlar Ligi
      00:30 Yerden Göğe
      Talk Show - Yeni Bölüm
      02:00 Ay Tutulması
      Yerli Dizi - Tekrar
      05:30 Dürüye'nin Güğümleri
      Magazin - Tekrar
      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx?wd=Wednesday bu lnikten bakabilirsiniz bu normal Star Tv nin yayın akışı.

Yorum

• valla ilk önce haber61 e bakınca onlar dsmart diye yazmışlar yanıttılar beni.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Ben de ilk D-smartı görünce(birkaç gün önce)paniklemiştim ama sonra rahatladım.

Yorum

• bende dsamrt var ancak hd tv olmadığı için telefon açtım ve maçı normal görüntüde izleyemeyecekmiyim diye sordum. onlarda star tv den izleyeceğimi söylediler. sıkıntı yok yani
              Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• zorla bizi illegal yollara itecekler anasını satayım bütün maçlar şifreli kanallarda olurmuya sanki çok zengin bir milletiz...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maç starda değil d-smart taymış izleyemeyeceğiz yani????
                  Kim diyor kardeşim kaynak??

Yorum

• şimdi bende rahatladım umarım dijitürkten izleyebiliriz

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla ilk önce haber61 e bakınca onlar dsmart diye yazmışlar yanıttılar beni.
                      Haber 61 D smart reklamı yapıyor

Yorum

• ZAMAN PROGRAM TÜR
                        06:00 Dürüye'nin Güğümleri (Tekrar) Yerli Dizi
                        07:00 İki Aile (Tekrar) Yerli Dizi
                        09:00 Duymayan Kalmasın (Tekrar) Magazin
                        11:00 Soframız Yemek Programı
                        12:30 Kalbimin Sahibi Yabancı Dizi
                        14:15 Geniş Aile (Tekrar) Yerli Dizi
                        16:30 Sihirli Annem (Tekrar) Yerli Dizi
                        19:00 Uğur Dündar’la Star Haber Haberler
                        21:45 Inter & Trabzonspor Maç
                        23:45 Maç Özetleri Spor Programı
                        23:59 Yerden Göğe Eğlence

rahat olalım artık

Yorum

• Türksat uydu üzerinden izleyemeyecekmiyiz şimdi ?????
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türksat uydu üzerinden izleyemeyecekmiyiz şimdi ?????
                            valla çeşitli söylentiler var en garantilisi bi tane normal anten bulup izlemek ama tabi nerden bulucan normal anten bağlaması falan var uzun iş yani

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla çeşitli söylentiler var en garantilisi bi tane normal anten bulup izlemek ama tabi nerden bulucan normal anten bağlaması falan var uzun iş yani :s
                              tv arkasina metal kablo İŞİ cÖzÜyor :d

Yorum

• İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tv arkasina metal kablo İŞİ cÖzÜyor :d
                                o yöntemi biliyorum ama bulunduğun yer vericilere çok uzaksa ve alçak bi yers eişe yaramaz mesela istanbulda çamlıca tepesinde oturursan 5 cm lik kablo bile işini görebilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X