trt ye yazıklar olsun, trt spor kanalında saat başı alt tarafta şampiyon fenerbahçe diye yazıp şebek alexin attığı golleri gösteriyorlar, programın ismi güya "zafer dakikaları", trtin spor yorumcularıda ts neden şl de idrak edebilmiş değilim dedi dün sabah
yok dostum star tv
o reklamın amacı 'ayrıca' star hd'den de yayın yapılacak anlamında
star şifreye girecek mi peki? yahu bende digitürk var ama ntvspor falan şifreye giriyo.star da giricek.bu şifreyi nasıl kırıyosunuz? olmadı bi dream alıcaz herhalde öyle görünüyor
star şifreye girecek mi peki? yahu bende digitürk var ama ntvspor falan şifreye giriyo.star da giricek.bu şifreyi nasıl kırıyosunuz? olmadı bi dream alıcaz herhalde öyle görünüyor
şayet platformsuz uydu'dan izliyosan şifre girer
şifresiz ancak kablo tv, tele dünya, dsmart, digiturk veya karasal yayınla(antenle) izleyebilirsin.
ya da bazı uydu firmalarında biss diye bi ozellik var.
uydu alıcısı kendi kırıyor şifreyi.
ben dsmart kullanıyorum
13 Eylül Salı saat 21.45’de Nou Camp’ta oynanacak Barcelona - Milan karşılaşması, D-Smart HD 55. Kanalda kanalında yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı yayınlanacak. Yine aynı gün saat 21.45’te Stampford Bridge stadında oynanacak Chelsea –Leverkusen maçı D
STAR TV NAKLEN DİYE BAŞLIĞA YAZILMASINI TALEP EDİYORUM, yeni gelenin direk sordğu olay star tv verecek mi? verecek beyler, yalnız şifre koyarlar mı bilmem ama şifre koyacaklarınıda düşünmüyorum. rahat bir şekilde evimizde çay keyfi ile birlikte zaferlerimizi izleyeceğiz...
Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
STAR TV NAKLEN DİYE BAŞLIĞA YAZILMASINI TALEP EDİYORUM, yeni gelenin direk sordğu olay star tv verecek mi? verecek beyler, yalnız şifre koyarlar mı bilmem ama şifre koyacaklarınıda düşünmüyorum. rahat bir şekilde evimizde çay keyfi ile birlikte zaferlerimizi izleyeceğiz...
Bencede yazılsada şu polemiklerden kurtulsak. Hoş yazılsada yine soranlar olacaktırda neyse.
Yorum