Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaraylı arkadaşlara helal olsun.

Galatasaray böyle bir galibiyet kazansa bende pek tabi ki sevinirdim ama gerçekten en az bizim kadar sevinmişler yorumlardan bunu çıkardım.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ALLAH Razı olsun sizdende bu galibiyetten sonra sizin forumdaki yazıları görünce gerçekten dahada duygulandım sağolun,eksik olmayın.
      bizim forumda hep öyledir kardeş
      aradan birkaç çürük yumurta çıkabilir her zaman gerçi

Yorum

• angut.com

tolga kupayı istemiş
        hırsızlık malı satın alınmaz

@tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ah şu fenerliler

Maçın Anısı: Fenerlilerin tepkisi,

Maçı 3 arkadaş beraber izledik.

Bir arkadaşım Fenerli idi, hem de fanatiğinden.Kendisi samimi arkadaşımdır.

Maç boyunca fb li arkadaşım, inter çok zayıf eh artık yenmeniz lazım.Sizden de onlardan da bi cacık olmaz gibisinden laflar ediyordu ta ki...

Gole kadar.

Biz gol diye sevinirken fb li arkadaşım bir anda masadan hışımla kalktı.

Beş dakika kadar sonra elinde fıstık ve kabak çekirdeğiyle geldi.

Hayırdır dedik:

Yanlış anlamayın dedi bakkala gitmek için masadan kalktım!
          En son sence tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 02:19. Sebep: imla

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya yayin cok kotuydu..

Bi ara tvnin goruntu ayarlariyla bile oynadim bendedir sorun diye ama italyan rejisindeymis heralde sorun..

Adamlar gozukmuyordu kayboluyordu arada falan..
            evet bunları görünce lig tv ye rahmet okuyorum...ne berbat bir yayındı? birde italyanlar, uganda olsa anlarım...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Berat ben yapmadım..Onu söliyim de..
              Rüya falan görmüş olabilir bu arkadaş..
              Farkındayım abi .Devamında kim bu diye devam ettim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şkebahçeliler okadar sapıttıki artık milan forza yazmaya başladılar insallah inter şampiyon olamaz falan yazıyorlar böyle rezil bi taraftar olamaz ya
                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eskiden gruplarda kaç puanla takımların çıktığına baktım ve 10 puan almak gerekiyor gruptan çıkmak için, yani lile ve cska'yı içerde devirip bunların biriyle de dışarda berabere kalırsak bu iş tamam.
                  Bu grup farklı. O dediğin 1 zayıf 1 orta düzey takımın olduğu gruplar için geçerli. Bu gurupta neyin ne olduğu Lille maçımızda anlaşılır. Ben kura çekildiğinden beri Lille'i favori görüyorum. Ama yenersek 1. çıkmamız inanılmaz kolaylaşacak. 12 maçtan en az 6 sının berabere biteceğini düşünüyorum ki bu da 24 puan kaybı demektir. Yani puan barajı düşecek gibi görünüyor.
                  Ne hasta bekler sabahı
                  Ne taze ölüyü mezar
                  Ne de şeytan bir günahı
                  Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• Aykut Kocaman TRabzonspor'un İnter'e attığı gol ofsayt var ,irdeleyin diyormuş.!!! )
                    TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• dunyada butun turkler bıze her yer trabzon dıye bagırıyor bır tek fenevlıler hariçç
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Yakında hastanelerde yer kalmayacak febeliler yüzünden.

Bunların sonu hiç iyi görünmüyor.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hem penaltı hem gol
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskiden gruplarda kaç puanla takımların çıktığına baktım ve 10 puan almak gerekiyor gruptan çıkmak için, yani lile ve cska'yı içerde devirip bunların biriyle de dışarda berabere kalırsak bu iş tamam.
                            10 puan alan lider çıkar ben sana söliyim...
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• geyse için şunu derim, yöneticileri hiçbizaman bize yakın olmamışlardır ama taraftarların çoğu bize yakın olmuştur. ancak bunun nedeni onlarla çoğunlukla şampiyonluk yarışı içinde olmamamızdır. hatta hiç...
                              şu 2 senede feybeye yaptığımızı hangi takıma yapsak, o takımın taraflarının ablak olmasından daha doğal bi durum yok

Yorum

• adrian olsaydı bu maçta interin ağını alır vahını satardık valla

ne koduk ama aykut kodaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X