Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnter 1-1 Trabzonspor
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Celustka ... Giray .. Glowacki ... Cech

.............. Serkan .. Zokora .............

..... Halil ....... Colman ... Alanzinho ..

................... Henrique ...................

olur büyük ihtimalle.
      bence

-----colman--zokora----------
      serkan----- alan---- henrique
      halil

Yorum

• 2-1 kazandığımız takdirde Yunus Emre Sel tarafından imzalı forma kazanacağım.
        7

Yorum

• Takimin taktigi, 4-2-3-1

Dizilis bu sekilde olacak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Böyle maçlarda gözüm hep, topu alıp bikaç saniye ayağında tutup takıma nefes aldıracak, oyunu rahatlacak adamları arar.Kadroda bunu yapabilecek sadece sapara var.Onunda takımla idman sayısı bile iki elin parmaklarını geçmez.Bol pas uşaklar bol pas.

Yorum

• arkadaşlar şuan starı izliyorum ve yalancı bhar 21 45 de bıtecek yazıyor.Bunlar o giriş merasımını ızlettırmeden maça başlarlarsa allah belalarını versin..
              Böyle bırşey yapmazlar dımı

Yorum

• Ahmet Çakar olsa; "Ne İnter'i ya, yemişim İnter'i" derdi

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar şuan starı izliyorum ve yalancı bhar 21 45 de bıtecek yazıyor.Bunlar o giriş merasımını ızlettırmeden maça başlarlarsa allah belalarını versin..
                  İzletirlerse de versin, izletmezlerse de versin! Şerefsizler!

Yorum

• Sunny AT 14008

Şifreyi Kırma Özelliği Var Mı
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yıllar önce olduğu neden şimdi olmasın....

"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnter 1-1 Trabzonspor
                        maç başladı mı ya.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar şuan starı izliyorum ve yalancı bhar 21 45 de bıtecek yazıyor.Bunlar o giriş merasımını ızlettırmeden maça başlarlarsa allah belalarını versin..
                          Star tv'yi öle bi mail yağmuruna tutarız ki 1 hafta düzelmez mail sistemleri

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sunny AT 14008

Şifreyi Kırma Özelliği Var Mı
                            Menü'de varsa vardır. (Key, CAS, Biss gibi şeyler yazıo mu menüde)

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Diyorum ya Fener oynasaydı iki saat maç öncesi yayını yaparlardı. Ama sıra bize gelince bilmem ne Bahar dizisini yayınlıyorlar maçın başlama saatine kadar.

Yorum

• Valla hiç te yayın yapacak gibi bi halleri yok. Reklamına bile rastlamadım ya
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X