Vittek'in 11 de oynama durumu var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yanlis adama yazmislar yani, karsitirdilar ??? ^^ yalniz anlamadigim tt ne oluyoİlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealexin doğumgününü kutlayıp tt yapcaz diye qamberdesouza'nın (incisözlük yazarı, panpanın mucidi diyolar) doğumgününü kutladılar.
adam tt oldu türkiye genelinde
kaptan bizi bırakma #iyikidoğdunqamberdesouza yazanlar bile var

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
bende capsledim bu olayı
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
recebim salgın var bende aynı şeyleri yaşadım senin işin doktorluk mutlaka git...İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünden beri çok hastayım.
söylemesi ayıptır alttan üsten devamlı çıkarma söz konusu.
Ateşim düşmek bilmiyor.
Sabah işe dahi gidemedim, ancak öğleden sonra gelebildim.
Ama Balıkesirli olan hanımımın sabah söyledikleri hala kulaklarımda,
- Manisa - Trabzonspor maçında hastalındın, akşam inter maçında da iyileşirsin. İlaç falan iyi etmez seni
Sanırım öyle olacak, akşamı sabırsızlıklık ile bekleyenlerdenim.
Umarım hayırlı bir sonuç ile çıkarız o sahadan.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Benim bildiğim Şenol hoca riskten korkar, oynatamaz yenileri.İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVittek'in 11 de oynama durumu var mı?
Akşama morarmak isterim tabi.
Yorum
-
Evde en son canlı olarak izlediğim Trabzonspor avrupa maçı Anortosis maçıydı.
Çok heyecanlıydı.
1-0 öndeyiz.(41. dk da Fatih Tekke atmıştı) Maçı 2-0 kazanmamız gerek tur için. Dk 81 Gökdeniz öyle bir gol kaçırdı ki inanılır gibi değildi.
Son dakikalarda bastırdıkça bastırıyoruz.Son dakikada (90+3 tü galiba) Celalettin attı gooooooooooolllllll diye bağırmış ve kumandayı fırlatmıştım. Ama spiker (Melih Gümüşbıçak) hayır ofsayt dedi. O anda yıkıldım. Çok kötüydü..
Yıllar sonra evimde yine bir avrupa maçı, inşallah skor aynı duygular farklı olsun benim için
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünden beri çok hastayım.
söylemesi ayıptır alttan üsten devamlı çıkarma söz konusu.
Ateşim düşmek bilmiyor.
Sabah işe dahi gidemedim, ancak öğleden sonra gelebildim.
Ama Balıkesirli olan hanımımın sabah söyledikleri hala kulaklarımda,
- Manisa - Trabzonspor maçında hastalındın, akşam inter maçında da iyileşirsin. İlaç falan iyi etmez seni
Sanırım öyle olacak, akşamı sabırsızlıklık ile bekleyenlerdenim.
Umarım hayırlı bir sonuç ile çıkarız o sahadan.
Ben de hala daha hastayım abi. Bu Manisa yaramadı bize.
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
ne fırlama adamlar var di miİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerlilerin büyük hayali ççç
Yorum
-
4 günde ortalama 1500 km yol yaptım kardeşim.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben de hala daha hastayım abi. Bu Manisa yaramadı bize.
Hastalığı bekliyordum açıkcası, ama bu kadar yoracağını hiç düşünmemiştim.
Fena düşürdü beni, çok fena...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum