Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manisanın kadrosu öyle boş bir kadro değil. ve bu manisa küme düşmez. 2 yiğitte çok çok iyi, simpsonla hüseyin tokda öyle... isaac, makakula dxon lig ortalamsındalar.

bu maç için söylüyorum, bu maçta puan kaybının tek sebebi var o da şenol hocadır. kafası maçta değildi. 2. yarıdaki oyuncuların rahaveti şenol hocadan kaynaklanmıştır. hoca kendine gelirse takımda kendine gelir.
    En son DURAS tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 19:04.

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adem Koçak biz bu adamı alacaktık ne olduda Bursa aldı?
      renktaş katılıyorum sana ligin görünmeyen yıldızlarından...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yediğimiz golden önce Murat Erdoğan elini kolunu sallaya sallaya bizim orta sahayı geçiyor. Bırakın müdahale etmeyi, el-ayak uzatmayı, adamı karşılayan, eşlik eden bile yok. Dünyada hiçbir spor, hatta hiçbir şey ciddiyetsizliği, rakibini küçük görmeyi kal-dır-maz. Karıncayla dövüşürken bile tedbiri elden bırakmayacaksın. Bu kadar basit.

Büyük bir ihtimalle sezon sonu küme düşecek, üstelik mağlupken 10 kişi kalmış Manisa'yı yenememenin başka hiçbir açıklaması yoktur.

Bu maç hiçbir şekilde ölçü değildir. 10-15. haftadan sonra transferlerin takıma oturup oturmaması ve 6 yabancı kuralı gereği yapmaya mecbur olduğumuz yabancı rotasyonlarına göre sezon sonu için birşeyler söylemek mümkün olacaktır.

ilk önce alanzinyo baskı yapmadı , zokora da alan savundu önünü keseceği yerde , giray önde yakalndı mustafa ofsayt taktiği yaptı peş peşe 4 hata golle cezalandırıldı. Şenol hoca basın toplantısında sonradan oyuna girenleri eleştirdi. Umarım bu oyuna sonradan girenler ilerleyen maçlarda daha iyi olurlar tabi takıma girebilirlerse gibi bi basın toplantısı yaptı. Bence lafın tamamı Alanzinyo ya idi. 82 de oyuna girdi önünden geçen murat erdoğanı kovalamadı. Henrikeden bahsettiyse şenol hoca zaten yandık , cech ise ilkkez oynadı bence ondan bişey beklenmez ilk maçta.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          manisanın kadrosu öyle boş bir kadro değil. ve bu manisa küme düşmez. 2 yiğitte çok çok iyi, simpsonla hüseyin tokda öyle... isaac, makakula dxon lig ortalamsındalar.

bu maç için söylüyorum, bu maçta puan kaybının tek sebebi var o da şenol hocadır. kafası maçta değildi. 2. yarıdaki oyuncuların rahaveti şenol hocadan kaynaklanmıştır. hoca kendine gelirse takımda kendine gelir.
          manisa geçen seneki kadrosuna 1 ek oyuncu takviyesiyle karşımıza çıktı ve oturmuş birbirini tanıyan oyuncular.biz gereğinden fazla laubali ve ciddiyetten uzaktık o kadar.

Yorum

• fazla incelemek dogru olmaz sezon bası dağa bu takım şampiyon olucak ben buna inanıyorum

Yorum

• Çokta abartılacak bir durum yok.İlk 2 garanti bence.Fb-Bjk ikilisinden şüphem var play-off için.

Yorum

• Yazmayım yazmayım dedim ama kendimi tutamadım. cuma gününden itibaren söylemsi ayıp fena halde ishal oldum maç saatine kadar geçsin diye bir çok şey denedim maç saatine güç bela Rabbim şifa verdi maçı izleyebilecek kadar. Gittik tirübünde yerimizi aldık. Ama yazık bu kadar gayret et hasta hasta maça git bu kadar kötü bir takım izle. Maç sonuda yorumum iğrenç bir maç izledim oldu Trabzonspor açısında. Sanki barcelonayızda karşımızdaki takımla kafa yapıyoz 5 attıktan sonra. Son 5 dakka kurduğun baskıyı ikinci yarı başında kur, gol atamayıpta yersen çıkarma şansın olur. Çok yazık çokkkk.

Yorum

• dünkü macı cok rahat kazancamızı düşünmekle hata mı ettm bilmiorum ama bu takım 3 tane resmi mac oynadı ve öle böle takımlarla oynamadı manisa karsısında hala bu uyumsuzluk ilk macta bu ruhsuzlk nedendir anlamdm 1.0 daha macı nasıl olsa aldık havalarını da cözmedm oyuncularda bariz bi selcuk eksikligi yerlerde sürünen volkan serkan colman performansları ve golde sadece izleyen kalitesini arttıramdgımz stoperler benfica ve bilbaoda oynayan aykut neden girmezde kötü serkan ortasahaya cekilir 1gece önce inmiş cech neden oyuna girer anlamk mumkun degl
                  En son mertdemircioglu tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 19:59.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renktaş katılıyorum sana ligin görünmeyen yıldızlarından...
                    Adem Koçak yıldızsa Colman "yıldız takımı", "galaksi" falan olmalı.

Yorum

• yeni kadro sezon başı olabilir ben takımda çok büyük bir ışık gördüm .

Yorum

• bu takımı yerden yere vuranlar utbolun f sinden anlamıyor kimsenin elinde sihirli deynek yok birzda şartları göz önüne alakarak konusucaksn bu kadar sorumsuzca eleştiren topluluk var özellikle takip ettim kadar belli kişiler

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeni kadro sezon başı olabilir ben takımda çok büyük bir ışık gördüm .
                          nasıl bır ışık aldın ben goremedımn o ısıgı
                          sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu takımı yerden yere vuranlar utbolun f sinden anlamıyor kimsenin elinde sihirli deynek yok birzda şartları göz önüne alakarak konusucaksn bu kadar sorumsuzca eleştiren topluluk var özellikle takip ettim kadar belli kişiler
                            futbolun f sı ne dıyor bı anlatsanda futboldan anlasak elestırı yapmasak.nasıl bır şartlar varda boyle sonucu kabul edecegız yarın kupa maclarıda basladı mı serı mac trafıgıne gırecegız sen o zamankı sartlarda ne anlatacaksın f hakkında
                            sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

• hala inanamıyorum
                              hala sinirim geçmedi
                              bıktım kronik ciddiyetsizlikten
                              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• bu sene 82 puanın gerekmediği bir lig olacak,ama yine de olsun...

82 puanı taraftara gösterirsen o da senden hep onu bekler, üstelik bu taraftar Trabzonspor taraftarıysa

Bu maçtan ders çıkartırsak çok iyi olur.Hakkımızda hayırlısı
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X