Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allahtan Mactan Sonra Girmiyorum Foruma

Puan Kayıpları Olucak Ama Olucaksa İlk Haftadan Olsun.....

8jk de Kötü Başladı Bence Takımlar Hazır Degıl Bugun 6s Yide İzlicem Bakalım Onlar Ne durumda

Bu arada İnter Macına Daha Akıllı Bir Bicimde Cıkmalıyız,Bence Bizimkilerin Aklı İnter Macında İdi...

Volkan,Burak,Adrian Olmuyacak Macda Onların yerıne

Volkan Out Sapara İn
    Burak Out Vittek İn
    Adrian out Henriqe İn

Kalabalık orta saha İsimizi Cözer

4-5-1 de cıkabilirz,5-3-2 de olabilir.

Benım Tercihim 5-3-2

Yani...

Celustka,Giray,Mustafa,Cech,
    ------------ Serkan----------
    --------Zokora------------Colman-------
    ------------------Sapara--------------
    ----------Henriqe----------Vittek------------
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• dunku macda oyuncularımız ve teknık heyet 1 0 ustune yatıp top cevırmeselerdı 2 0 dan sonra fark gelırdı ama ne hıkmetse 88de golde sonra oynadılar 5 dakıka rakıbı baskı alrına aldılar sağlı sollu dememkı bu potansıyel var ama uygulanmıyor..gecen senekı gıbı cekırge mısalı tek farkla sıcramaya gıdesek ısımız bu sene zor trabzonspor mantalıtesıne sığmaz bu ıs oynar savasır atabıldığı akdar atar ve kazanır ts..bıdaha boyle laubalı bır maç tekrarlanmaz umarım bu arada manısa cok buyutuldu medyada bu takım bence bu sene dusmeye oynar..

Yorum

• Cüneyt Cakir yazdigim gibi kötü mac yönetti..

Penaltimizi vermedi..

Manisanin sertligine cok göz yumdu...

Ama bizim artistler böyle laubali oynayinca millet bunu dile getirmeye utaniyor...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cüneyt Cakir yazdigim gibi kötü mac yönetti..

Penaltimizi vermedi..

Manisanin sertligine cok göz yumdu...

Ama bizim artistler böyle laubali oynayinca millet bunu dile getirmeye utaniyor...
          Penalti pozisyonu penalti degildi. Cüneyit Cakir genelde fena yönetmedi maci. Makakula pozisyonu haric.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet skoru korumaya çalışıyoruz ve 3 defansif orta saha henriq alanzinho ve cech oyuna giriyor

hocam sen böle devam et..yine averajla kaybetmede

Yorum

• futbolda ukalalığa yer yok.bunu halen daha anlayamadı oyuncular

Yorum

• Bak bunu yazmayi unutmusum...

Mactan önce "Totem yapmadim"...

Beraberligin bir diger sebebi...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu takıma fatih tekkeden sonra santrofor geldimi herşeyimiz çakma forvetimiz çakma,sağ açık sol açığımız çakma yani hep uydurma asıl mevkinin tam adamı değil dünkü maçtada pozisyona girenler kimler hep orta saha oyuncuları..

çakılı bir forvetimiz olsa sağa sola servis yapsa top saklayıp takıma öne çekse dünkü maçı en az 3-0 alırdık bende ..

vittek i merak ediyorum inşallah dediğim işleri yapar farkı göreceksiniz..
                  "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Penalti pozisyonu penalti degildi. Cüneyit Cakir genelde fena yönetmedi maci. Makakula pozisyonu haric.
                    Colman'in 2. Sarisini vermedi..

Yigit Incedemir'in arkadan tekmesine kart vermedi..

Makakula'ya kart yok..

Ömer Aysan, Mustafa Yumlu, Dixon bunlarin kartlik pozisyonlarinida es gecti..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman'in 2. Sarisini vermedi..

Yigit Incedemir'in arkadan tekmesine kart vermedi..

Makakula'ya kart yok..

Ömer Aysan, Mustafa Yumlu, Dixon bunlarin kartlik pozisyonlarinida es gecti..
                      Her detaya takilirsan bu gezegende iyi hakem zor bulursun
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Lütfen hakeme suc bulmayalim.
                        Ben maci evde 90 dakika sakin bir sekilde seyrettim.
                        1:0 yapmissin, karsi taraf 10 kisi kalmis, sen 2:0,3:0,4:0 yapmak yerine, skorun üstüne yatiyorsun, bu futbol degil.
                        Sucu kendimizde arayalim.
                        Bakin Bayern München`e, adamlara 6:0 sifir bile yetmedi, cünkü herzaman mac 0:0 gibi oynaman gerek.
                        Maalesef dün 2 puan biz kendimiz hediye ettik...olabilir böyle yanlisliklar,kayiplar, ama akillanmak lazim bu durumlarda

Yorum

• Sedat tebrik ediyorum... Mesaj alıntılamaya değer...Daha önce sana ne anlatmak istiyorduysam şimdi sen anlatmaya çalışmıssın..

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Ne kadar çok seviyoruz hemen yangın yerine çevirmeyi , şuraya baksanıza playoff'a kalamayız diyenmi ararsın , interden dört yeriz diyenmi ararsın , bende eleştiriyorum ama merak etmeyin Şenol Hoca her zaman en doğrusunu yapaıyor ve futboluda bizden çok çok iyi biliyor , bugüne kadar eleştirdik felan tamam ama bu dakikadan itibaren felaket tellallarını görmek istemiyorum ben , azıcık olumlu bakın yahu...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            demek istediğim puan kaybının halil cech ile bi ilgisi yok. olumsuz yorumlar yapmışsın.eğer bu maç için böyle olumsuz düşünürsen son 6 aydaki maçlar için felaket yorumu yapman lazım.inanki son altı ayın en iyi oyunu idi.olayı bence böyle görmek lazım.halil cech değişikliği ile bir ilgisi yok.serknın olumsuz oluşuylada.
                            Abi bu maç için o kadar olumsuz düşündüğüm yok. Gayet iyi oynuyorduk, alırdık da maçı, ama o değişiklikden sonra takımın dağıldığını düşüncesindeyim ve buna burda yazmak istedim.

Cech girdi

Celustka sol bekten sağ beke geçti

Serkan sağ bekten orta sahaya geçti

Burak eğer yanlış hatırlamıyorsam sağdan sola geçti (ya da forvete geçti tam hatırlayamadım şimdi)

Henrique soldan forvete Halil'in yerine geçti (eğer doğru hatırlıyorsam)

Halil çıktı

Bu mevkii değişikleri yüzünden bence takımın kurgusu bozuldu. Son on dakikada orta sahadaki büyük boşluklar hiçkimsenin dikkatini çekmedi mi? Sanki onlar değil de biz 10 kişi oynuyorduk, nitekim ondan sonra da golu yedik.

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allahtan Mactan Sonra Girmiyorum Foruma

Puan Kayıpları Olucak Ama Olucaksa İlk Haftadan Olsun.....

8jk de Kötü Başladı Bence Takımlar Hazır Degıl Bugun 6s Yide İzlicem Bakalım Onlar Ne durumda

Bu arada İnter Macına Daha Akıllı Bir Bicimde Cıkmalıyız,Bence Bizimkilerin Aklı İnter Macında İdi...

Volkan,Burak,Adrian Olmuyacak Macda Onların yerıne

Volkan Out Sapara İn
                              Burak Out Vittek İn
                              Adrian out Henriqe İn

Kalabalık orta saha İsimizi Cözer

4-5-1 de cıkabilirz,5-3-2 de olabilir.

Benım Tercihim 5-3-2

Yani...

Celustka,Giray,Mustafa,Cech,
                              ------------ Serkan----------
                              --------Zokora------------Colman-------
                              ------------------Sapara--------------
                              ----------Henriqe----------Vittek------------
                              sekan ön libero olabilir.hiç fena fikir değil.

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lütfen hakeme suc bulmayalim.
                                Ben maci evde 90 dakika sakin bir sekilde seyrettim.
                                1:0 yapmissin, karsi taraf 10 kisi kalmis, sen 2:0,3:0,4:0 yapmak yerine, skorun üstüne yatiyorsun, bu futbol degil.
                                Sucu kendimizde arayalim.
                                Bakin Bayern München`e, adamlara 6:0 sifir bile yetmedi, cünkü herzaman mac 0:0 gibi oynaman gerek.
                                Maalesef dün 2 puan biz kendimiz hediye ettik...olabilir böyle yanlisliklar,kayiplar, ama akillanmak lazim bu durumlarda

sana katılıyorumda şenol hocanın hatalı olduğunu kimse kabullenemiyor..

geçen sene dandik dandik puanlar kaybettik bunun sebebi bellii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X