Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana kalırsa puan kaybına yol açan olay Halil - Cech değişikliği olmuştur. Bu değişiklik yüzünden takım kurgusu hiç ummadık bir şekilde dağıldı, Serkan orta sahada hiçbir varlık gösteremedi, orta alanda 10 kişilik bir takıma karşı çok büyük boşluklar oluştu. Birden fazla mevkiide oynayabilen oyuncular (Serkan, Celustka,..) tamam avantaj sağlıyorlar bir takıma, ama mevkii değişiminin hep böyle sorunlu olmaması için antrenmanlarda gerekli çalışmaları yapmaları lazım..
    katılmıyoruum.bu kadar pozisyonu hangi maç gördünüz son 6 ayda.bu maçı bi daha izleyin.

Yorum

• Bizim hoca Ligtv'ye dün konuştu mu ?

Yorum

• Serkan alternatifsizlikten bu hale geldi. Onunla rekabet edecek hiçkimseyi ne aldık, ne de düşündük. Sağ beke dikkat etmemiz lazım. Maç boyu atakların hepsi neredeyse bizim sağımızdansı. Aynı durum Benfica maçları ve ilk Bilbao maçı için de geçerliydi. İleri ikilide de inşallah Vittek ile Henrique iyi bir uyum yakalar (ki öyle olacağını düşünüyorum).. Dünkü maçtan sonra Halil'i alarak biz mi Eskişehir'i ters köşeye yatırdık yoksa onlar mı bize kazık attı karar veremedim doğrusu. Kamplara da katılan bir oyuncu bu kadar uyumsuz oynamamalı. İnşallah beni yanıltır. Adrian'ın Allah'ına kurban. Jaja'yı asla aramayacağız gibi. Tolga her geçen gün daha iyi bir kaleci oluyor. Artık bir zaafı var mı bilmiyorum. Onur iyileşip kaleyi yeniden devralmak istiyorsa eskisinden çok daha iyi olmalı.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Şenol Hoca eğer Inter maçında sağbek Celustka, sol bek Cech ve Serkan orta sahada çıkarsa dünkü Halil-Cech değişikliğinin anlamı ortaya çıkmış olacak...

Bence Hoca Inter maçının provasını deneyecekti, pahalıya patladı bu...

Yorum

• Stadda görünen tek şey vardı. Rakibi ciddiye almayan, umursamayan 11 adam.

Cidden utandım oyuncularımızdan.

Yarın çok daha iyi maçlar çıkaracağız, eminim. Ama dünkü maçı asla unutmayacağım.
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Halil-Cech degisikligi bencede olumsuzdu.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim hoca Ligtv'ye dün konuştu mu ?

Evet........
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  katılmıyoruum.bu kadar pozisyonu hangi maç gördünüz son 6 ayda.bu maçı bi daha izleyin.
                  Dediğiniz anlayamadım, hangi pozisyonlardan bahsediyorsunuz? Bahsettiğiniz pozisyonların benim dediğimle alakası ne?

Yorum

• Celutska-Giray-Zokora-Cech
                    Sapara-Colman
                    Burak Adrian Henrique
                    Vittek
                    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Colman 2 yıldır kaleye suç çekmiyor, çekse golü yazacak ama kendine güvenini kaybetmiş.

Yorum

• Ben eskidem ön libero oynardım, düşünüyorumda tam da Zokora'nın yakışacağı bir mevkii, oyun sistemi de 4 - 1 - 4 - 1 veya 4 - 1 - 3 - 2 şeklinde olurdu o zaman..

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben eskidem ön libero oynardım, düşünüyorumda tam da Zokora'nın yakışacağı bir mevkii, oyun sistemi de 4 - 1 - 4 - 1 veya 4 - 1 - 3 - 2 şeklinde olurdu o zaman..
                          Zokora hangi mevkide oynuyor bizde?
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• --------------------------tolga------------------------
                            celustka-----giray-----------------------glowacki----------cech
                            --------------------------zokora----------------------------------
                            -------------colman---------------------sapara---------------------,
                            serkan-----------------------------------------------------henrique
                            ---------------------------halil------------------------------------

yüksek ihtimalle inter maçına bu şekilde çıkacağız ve hoca dün ki maçta bunu denemek ve cech i takıma ısındırmak istedi bence de doğru yaptı puan kaybedilmesinin sebebi yapılan değişiklikler değil oyuncuların laubali hareketleri idi zaman ilerledikçe çok daha iyi bir takım olacağız şampiyonlar liginde ilk 3 maç sonunda yukarı çıkma ihtimalimizi kaybetmemiş olursak gruptan çıkma ihtimalimizin oldukça fazla olacağını düşünüyorum..dün ki maç için de oyuncuların laubaliliği dışında bilinmesi ve hocanın da öğrenmesi gereken bir şey var ki alanzinhonun bu takımın topçusu olmadığıdır....

Yorum

• Daha önce Denizli macinda gördüm, Trabzondan gelen taraftarlar hic Trabzonsporlailgisi olmayan slokanlarla maci
                              tamamladilar, üstelik bunlarin biletlerinide yönetimdeki bir kisi dagitti.( Nuri Albayra`kin zamaninda)
                              Dün ise Trabzondan gelen taraftarlar bagirmiyorlar diye diger taraftarlarla kavkaya tutusdu, babam kavkanin ortasinda
                              kaldi, adami bir daha maca gitmeme noktasina getirdiler. Bu olaylar kale arkasinda gelisti, ben böyle taraftarlari istemiyorum,
                              karindan cok zarar veriyorlar, yayinci kurulus bu kavkayi cekti fakat yayinlamiyacaklarini söylediler, istenirse telil olarak tff ye
                              gönderebileceklerini söylediler, bu isin beni ilgilendirmeyen tarafi. Isteyen istedigi gibi mac izleyebilmeli, bazi taraftarlar
                              trabzonsporun üzerine cullandilar, zannediyorlaki Trabzonspor yanliz onlardan ibarettir, hicte öyle degildir, sizler bu takima
                              zarar veriyorsunuz, ben sizi taraftar olarak görmüyorum.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokora hangi mevkide oynuyor bizde?
                                DM, Colman'la yan yana.. sence?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X