Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alper olsaydı direkt Colman'ı keser Sapara'yı da yanında koyardım.

KEsinlikle katılıyorum...

Ben şimdi bile Aykut-Zokora-Sapara diyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alper olsaydı direkt Colman'ı keser Sapara'yı da yanında koyardım.
      Böyle bir dizilis'mi ?

......Henrique.......Burak
      Sapara......Adrian......Alper
      ...............Zokora
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bence şu diziliş ligde çok iş yapar.

Celutska - Giray - Zokora - Cech

------- Aykut - Colman---------

Adrian ---- Burak ------ Halil (değişmeli)

---------- Henrique ----------

sadece Colman'ın kendine gelmesi lazım.
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• hala FM veya CM oyunu sanıp şunu alsak böle oynardı bunu almasak daha iyi olurdu diyenler. seçimlere gir kazan sen yönetici ol doğru bildiğini yap ama yapamıyorsan eldeki oyucularla iyi bir şey yapılabilmesini düşün ve DESTEK ol ! köstek değil ! biz taraftar olarak bu akılda gidersek ohooo 4 değil en az 14 şampiyonluğumuz daha güme gider.

Yorum

• zafersel zafersel

idmanda futbolcuların oldukça moralsiz olduğunu gördüm. bu da beni inter maçı için umutlandırdı. demekki derslerini almışlar.

Yunus Emre Sel'in abisi...

Yorum

• - Boşuna beklemeyin şenol Hoca kendini keser Colmanı kesmez
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Keşke böyle olsa ama Colman ve Zokora aynı hizada oynuyor, çok gömülüyorlar defansa. İleridekiler geriye gelmedikçe bu kısır döngü devam edecek. Adrian iyi ama o da Colman ve Zokora ile hiçbir bağ kuramadı. O yüzden 10 kişi takım bile orta sahada her pozisyondan fazlaydı bizden.
                Colman ve Zokara hem defansa yardım ediyorlar hem önde pres yapıyorlar bu da rakip ortasahanın rahat pas yapmasını ve ortasahayı kolayca geçmesine neden oluyor.

4-3-3 ile devam edilecekse ilerdeki 3lü top rakipteyken topun arkasına geçecek ve pres yapacak.Bu şekilde Zokora ve Colman'ın orta sahayı boşaltmaları önlenecek.Zokora defansın önünde oynayacak gerekirse ikili stoperin arasına girecek bekler kanat bek gibi oynayacak.

4-3-3'ü en iyi uygulayan takım Barcelona onların yaptıklarını yapmamız mümkün değil hiç olmazsa aynı disiplini gösterelim.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu colman şut çekmeye korkar olmuş arkadaş. Nerede o ceza sahası dışından gol yollayan Colman anlayamıyorum..
                  Korkar olmuş değil de bu görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Takımda geçen seneden beri böyle bir olay var. Sanırım bunu Şenol Güneş istiyor, çünkü her oyuncu aynı şeyi yapıyor. Hangi oyuncu top sürerek 18 üzerine veya civarına gelirse gelsin, mümkün değil şut atmıyor. İlla ki pasa bakıyor. Pas ne kadar zor olursa olsun yine de pası tercih ediyorlar. Özellikle Colman. O pozisyonlarda şut çeksek her maç 1 gol daha fazla atacağız gibime geliyor. 2 sezondur kahroluyorum.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Tek tek yorumlamaa gerek bile duymuyorum.

Söyleyeceğim tek şey var, Barcelona bile ceza sahası içinde 30 pas yapmıyor, bu kadar laubali top oynamıyor.

Bugün puan kaybettiren, ne kadro tercihi, nede başka birşey.

Laubali futboldur...

Umarım akılları başlarına gelir...

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle bir dizilis'mi ?

......Henrique.......Burak
                      Sapara......Adrian......Alper
                      ...............Zokora
                      ...........Zokora........
                      ......Alper...Sapara(Adrian)...

.........Busqets.........
                      ....Xavi......İniesta.....
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tek tek yorumlamaa gerek bile duymuyorum.

Söyleyeceğim tek şey var, Barcelona bile ceza sahası içinde 30 pas yapmıyor, bu kadar laubali top oynamıyor.

Laubali futboldur...

İşte dünün özeti, yok o zayıf yok şu kötü demenin anlamı yok...

Dün 3 puanın kaybedilmesinin tek sebebi laubalilik, 10 kişiler zaten yeneriz havasında olmamızdır...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Korkar olmuş değil de bu görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Takımda geçen seneden beri böyle bir olay var. Sanırım bunu Şenol Güneş istiyor, çünkü her oyuncu aynı şeyi yapıyor. Hangi oyuncu top sürerek 18 üzerine veya civarına gelirse gelsin, mümkün değil şut atmıyor. İlla ki pasa bakıyor. Pas ne kadar zor olursa olsun yine de pası tercih ediyorlar. Özellikle Colman. O pozisyonlarda şut çeksek her maç 1 gol daha fazla atacağız gibime geliyor. 2 sezondur kahroluyorum.
                          yok abi bi pozisyonda resmen çizginin üzerindeydi baktı kaleye çekti ayağını geri, tam da şut pozisyonu. Aha dedim atacak. Skor desen 1-0. Adamlar eksik. Çek gitsin .. Ama yok, pas vereyim dedi onu da beceremedi, pozisyon gitti.

Alanzinho'yu bu yüzden beğeniyorum..
                          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tek tek yorumlamaa gerek bile duymuyorum.

Laubali futboldur...

Evet aynen.

Yanliz bugünün sorunu degil bu, gecen sezonda ondan önceki sezonda vs.. ayniydi.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şenol hocam nolur inter maçında halil oynamasın.

Yorum

• Bana kalırsa puan kaybına yol açan olay Halil - Cech değişikliği olmuştur. Bu değişiklik yüzünden takım kurgusu hiç ummadık bir şekilde dağıldı, Serkan orta sahada hiçbir varlık gösteremedi, orta alanda 10 kişilik bir takıma karşı çok büyük boşluklar oluştu. Birden fazla mevkiide oynayabilen oyuncular (Serkan, Celustka,..) tamam avantaj sağlıyorlar bir takıma, ama mevkii değişiminin hep böyle sorunlu olmaması için antrenmanlarda gerekli çalışmaları yapmaları lazım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X