Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• EmreUtkucan profile

EmreUtkucan Ilk maclarin sonunda BJK'in gecen sezondan bir farkini goremedim. TS ise iyi oyunculari olan ama kotu oynayan bir takim goruntusu verdi.

bende bu adamin görüsüne katiliyorum gercekten iyi oyuncularimiz var.1-2 kisi haric.sira iyi oyuna gelecek insaallah.
    iho istifa.

Yorum

• takım iyi yolda sorun yok.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En geride oynayacak adam belli yani Zokora.Geçen sene Selçuk nerde oynadıysa Zokora da orada oynayacak.

Colman ortasahanın ortasında yanında da Adrian veya Sapara.Keşke Alper'i alabilseydik...
        Colmanin yaninda Alper'i mi oyantirsin?
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• aziz yıldırım hapiste ama taraftarı onu yalnız bırakmadı ve meyvelerinide aldılar ligden düşmeyerek. ama bize bak daha ligin ilk maçı herkesi idama mahkum ettiniz. sonrada şampiyonluk kupası istersiniz. önce dönünde aynaya bakın. madem çok iyi biliyorsun gir yönetim kuruluna. madem çok iyi biliyorsun spor kurslarına git hoca ol. klavye bilgesi(!) olma. nefret bile etsek fener taraftarı gibi olamıyoruz. futbolu hocalara bırakalım. biz görevimiz olan takıma desteği tribünde yada ts club lardan alışweriş alarak yerine getirelim. gerisi boş palavra. çamur at izi kalırsa ne ala. ama unutma ki GÜNEŞ balçıkla sıvanmaz !

Yorum

• akşam ki maç ölçü olmaz ama bazı oyuncularla ilgili teredütlerimi onayladı... kafamda ki ideal 11 kurgusu.

..................tolga..................
            celutska....giray....yumlu...cech
            volkan...zokora...sapara...adrian
            .............burak...vittek............

giray-m.yumlu, yabancı kontenjanı sorunu yüzünden oynamak zorundalar.
            serkan, mental olarak bir daha eski serkan olma şansı yok, fizik olarakta o göbek bir senedir erimedi. benim kafamda ki Trabzonspor'da yeri olmayan ilk iki oyuncu alanzinho ile birlikte.
            alanzinho, fazla konuşmaya gerek yok...insansın ama bize saha içinde katkın olmadı, olmayacakta.
            colman, vücut sahada kafan nerede ? iyi hemde çok iyi oyuncusun ama istikrarsızlık rutine bağladı...senin keyfini beklemeye takatimiz yok.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Ben pek bu tür görüşlere katılmıyorum , Şenol Hoca'nında bazen istemediği şeyler oluyordur ama çokta ileri derecede olduğunu düşünmüyorum...
              mesela brozekleri istedi mi,yada kahlenberg i ne kadar istedi,yada istedği yerli Oyuncular nerde ????

basına yansıyan Somut örneklerle İfade etmeye çalıştım..

Neyse Senin Görüşün öyle benim Görüşüm Böyle Birader..
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan, Colman, Henrique'nin nerede oynayacağına karar vermeliyiz artık. Bence Colman artık en geride oynamamalı. Oynayamıyor. İlk geldiği zaman bir tık ileride oynuyordu. Hatta solda bile oynadığı oluyordu çok daha iyiydi bu halinden. Serkan sağ beki kaldıramıyor çok açık. Henrique kanatlarda iyi, en uca geçince verimliliği hemen düşüyor.
                bence bu maç beraber kalmamız şenol hocanın inter maçı kadrosunu oluşturmda çok yararlı olmuştur.kimin nerde ve nasıl oynayacağını anladı bence.o yüzden diyorum ki inter deplasmanında en iyi oyunumuzu oynayacağız.

Yorum

• Takım defansif oyunda facia.Avrupada bu bilinçsiz savunma anlayışıyla kevgire çevirirler defansımızı.Celustk-Glowacki-Giray-Cech dörtlüsü belki tutabilirz bilemeyiz ancak ligde yabancı sınırlamasından dolayı sıkıntı yaşayacağımız bir gerçek.
                  Ortasahamıza gelince , takımın oyun kurucusu yok.Ya Zokora'nın önüne Sapara'yı monte edeceğiz yada zorluk seviyesi yüksek maçlarda çift çapaya dönüp önde Sapara'yı kullanacağız.Ne olursa olsun Colman oynamamalı.Bu kadar ağır, bu kadar yavaş, topla içe katedemeyen ve en önemlisi oyun zekasından zerre nasibini almamış bir adama , iki yıldır göre göre koca takımın ortasaha yükünü yüklemek ahmaklıktır başka bişey değil.Adam topu aldığında kontrol edip önüne alması, belini döndürmesi 5 saniye.İzlerken hem kendisine acıyorum hem bizlere.İnter maçında her ne olursa olsun ortasahaya Sapara'yı bir şekilde monte etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colmanin yaninda Alper'i mi oyantirsin?
                    Alper olsaydı direkt Colman'ı keser Sapara'yı da yanında koyardım.
                    Bordomavi.net

Yorum

• BEnce asıl sorun kimin nerde oynayacağı meselesinden ziyade hangi sistemle oynayacağımız meselesi...

BAkın herkes kadro yaparken bile 4-2- 4 e yönelik kadrolar yapıyor forumda...

Peki bizim ileri dörtlü adaylarımızı sayalım. Vittek-HAlil-Burak- Alan- HAnrique- PAwel-SApara- Adrian.
                      Peki bu adaylardan hangisinin rakip defans atak başlatırken rakibi rahatsız etme özelliği var. CEvap hiçbirinin.

Peki ortasahada ikili oynadığımız zaman kimi oynatıyoruz. Colman - Zoko.

Peki Colman tam bir merkez ortasaha mı ? Bence kesinlikle hayır, zaten Ersun YEnal zamanında 10 numara pozisyonundaydı ve yaptıkları ortada. Hiçbir üstdüzey takımda Colman gibi belli yetenekleri olmasına rağmen, savruk ve dengesiz...Aynı zamanda maç içinde sık sık konsantrasyon kaybı yaşayan birini merkez ortasaha olarak defansın hemen önünde oynatmazlar.

PEki gelelim geriye...Göbek iklimizde hangi oyuncumuzu çabuk çevik, ortasahada yapılan top kayıplarına hızı ve çevikliğiyle müdahale edecek özelliklere sahip. CEvap belli.

E şimdi arkadaş biz hangi akla hizmet bu 4-2-4 sistemine kapıldık da Türkiye Avrupa farketmiyor ,zorluk kolaylık gözetilmeden her maç istisnasız bu sistemi uyguluyoruz...

Yoruldum yahu biri bana Barcanın oratsahasını yazsın.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        akşam ki maç ölçü olmaz ama bazı oyuncularla ilgili teredütlerimi onayladı... kafamda ki ideal 11 kurgusu.

..................tolga..................
                        celutska....giray....yumlu...cech
                        volkan...zokora...sapara...adrian
                        .............burak...vittek............

giray-m.yumlu, yabancı kontenjanı sorunu yüzünden oynamak zorundalar.
                        serkan, mental olarak bir daha eski serkan olma şansı yok, fizik olarakta o göbek bir senedir erimedi. benim kafamda ki Trabzonspor'da yeri olmayan ilk iki oyuncu alanzinho ile birlikte.
                        alanzinho, fazla konuşmaya gerek yok...insansın ama bize saha içinde katkın olmadı, olmayacakta.
                        colman, vücut sahada kafan nerede ? iyi hemde çok iyi oyuncusun ama istikrarsızlık rutine bağladı...senin keyfini beklemeye takatimiz yok.
                        adrian kenarda oynamaz.messi gibi adam.kesinlikle orta saha ileri oynamalı.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En geride oynayacak adam belli yani Zokora.Geçen sene Selçuk nerde oynadıysa Zokora da orada oynayacak.

Colman ortasahanın ortasında yanında da Adrian veya Sapara.Keşke Alper'i alabilseydik...
                          Keşke böyle olsa ama Colman ve Zokora aynı hizada oynuyor, çok gömülüyorlar defansa. İleridekiler geriye gelmedikçe bu kısır döngü devam edecek. Adrian iyi ama o da Colman ve Zokora ile hiçbir bağ kuramadı. O yüzden 10 kişi takım bile orta sahada her pozisyondan fazlaydı bizden.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• - Serkan - Giray - Celustka - Cech olmalı bana göre defans hattı , sanki Celustka stoperde daha faydalı olucak gibime geliyor...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu colman şut çekmeye korkar olmuş arkadaş. Nerede o ceza sahası dışından gol yollayan Colman anlayamıyorum..
                              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• laf ettiğiniz Tuncay Bekiroğlu, MAN yönetim kurulu başkanıdır. ve o beğenmediğiniz adam henrique adrian ve celustka transferlerini bizzat bitirmiş kişidir. adam işini gücünü bırakıyor gönül verdiği-verdiğimiz TRABZONSPORumuz için çalışıyor. ama gene suçlu oluyor. sanki takımı o yönetiyor, sanki o adamları o istedi. bari işini yapanları saygı gösterin, destekleyin. sonra çok ararsınız böyle 4 dil bilen avrupada söz sahibi yönetici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X