bence gol pozisyon bulma adına son 6 ayın en iyi maçıydı.neden atamadık biraz yeteneksizlik, biraz şansızlık birazda bazı oyuncuların birbirine alışamaması.şeno hoca son 6 ayın en iyi taktiğini vermiş.(burakın kenarda oynaması hariç...). ama yinede dha iyiydik.olmayınca olmuyor.ama şunu gördük her oyuncumuzda bir cevher var.ama biraz süreye ihtiyaçımız var.ama halil için olumsuz görüşüm var.beğenmedim.cech ise hücuma serkan gibi katkıda bulunuyor.bu çok büyük bir artı.ben geleceğe umutla bakıyorum.1 ay gibi bir süre lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bende farkındayım o kadar değersiz bir adam ama bize karşı olan tavrı küfrü birde ulan sanki maçı 3-0 almışlar gibi sevinip tarftara 3 lü çektirmesi beni deli etti.. açmdlkajfljsertklrgteklgrbvtuıİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe takiliyorsun, bosversene
Manisasporun kalecisi, bukadar."TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
Aslinda oyuna baktigimizda alabilecegimiz bir macti ama karsi tarafinda maci koparabilecek pozisyonlari vardi.
Ilk hakem ile baslayalim...
Makukula'ya kirmizi kart verilmesi gerekirdi ama o pozisyonu gözden kacirdigini var sayarsak iyi bir mac yönetti diye düsünüyorum. Isaac'e verilen kirmizi kart cok yerinde bir karardi. Burak'a yapilan bir faul vardi, Adrian'in itiraz ettigi, kesinlikle sari kartlik bir pozisyondu, ama es gecti.
Manisaspor...
Ilk yari bize orta sahada top yaptirmamaya ve kaptigi toplar ile hizli cikmaya calisti. Kemal Özdes'in Trabzonspor'u iyi analiz ettik demeci dogruyu yansitmiyor, cünkü bu maci farklida kaybedebilirlerdi. Yaptiklari pres ise yaradi ve cizgiden cikarilan bir top ile Murat Erdogan hamleleri Manisaspor'un bir puana uzanmasina yol acti. Genele baktigimizda iyi mücadele ettiler, tebrik etmek lazim.
Bize gelince...
--------------------Tolga--------------------
Serkan------Mustafa-------Giray------Celustka
--------Zokora----------------Colman---------
Volkan-------------Adrian-----------------Halil
--------------------Burak---------------------
Ilk on biri secimi oldukca dogru...
Tolga: Cok iyi kurtarislar yapti, macin en iyilerinden.
-------------------------------------------------------------
Serkan: Kritik hatalar yapti, orta sahada sag beke nazaran daha iyi oynadi bir topu direkten döndü. Sag bekte kötü orta sahada iyi bir performans ortaya koydu.
Mustafa: Her zaman oynayan bir isim degil, biraz yavas, ama genel anlamda lig maclarini kaldirabilecek bir isim. Fena degildi.
Giray: Sürekli oynayan bir isim, Mustafa'dan daha cok ön plana cikmaliydi, ama öyle olmadi. Mustafa gibi yavas ama daha güvenilir. Beniz gözümde yetersizdi, daha iyi bir performans bekliyordum.
Celustka: Kritik hatalar yapti, daha önceki maclara göre kötü idi. Genel anlamda fena degildi. Zamanla daha iyi olacagini düsünüyorum.
Zokora: Macin en iyilerinden, orta sahada cok top kapti ve iyi pas yapti. Mücadele gücü oldukca yüksek.
Colman: Macin en iyilerinden, orta sahada cok top kapti ve iyi paslar atti. Kart sorunu göze carpiyor, son zamanlarda oldukca agresif. Biraz daha sakin olmali.
Volkan: Serkan'a ayak uydurdu ve kötü oynadi. Trabzonspor formasi altinda ilk lig maci belki ama, yinede oldukca kötü bir performans ortaya koydu. Gücsüz gözüktü. Kondisyon sorunu göze carpti. Oynadikca daha iyi olacaktir.
Adrian: Macin adami diyebiliriz. Attigi paslar ve yaptigi asist ile kendisini kanitladi. Biraz gücsüz kaliyor, eger bu sorunu giderebilirse cok iyi olur.
Halil: Son vuruslari iyi degil, ama istekli ve arzulu. Top kontrolü iyi ve iyi paslar atti. Oyunu rahatlatabilen bir isim. Genel anlamda iyi idi. Oynadikca daha iyi olacaktir.
Burak: Macin en iyilerinden, top alisverisi cok iyi. Biraz kondisyon sorunu var gibi geldi bana.
Takim olarak...
Cok az pres yapiyoruz, orta sahada ayaginda top tutabilecek bir isim yok. Defanstan cikislarda zorlaniyoruz, burada Colman ile Zoko'ya cok is düsüyor. Kanatlar ise pek islemiyor, ama eskisine nazaran yine daha iyi idi. En cok siritan bölge Defans gibi duruyor. Ayrica daha disiplinli, daha sakin ve sabirli bi oyun ortaya koymaliyiz. 1 kisi fazla ve 1 kisi öndeyken kacirdigimiz goller tamamen vurdumduymazlik idi. Bu sorun gecen sezonda vardi, daha dikkatli olmaliyiz.
Sonuc itibari ile...
Murat Erdogan'i durduramadik ve Simpson'da "atamayana atarlar" dedi ve macin skorunu belirlerdi: 1-1İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
- Ne kadar çok seviyoruz hemen yangın yerine çevirmeyi , şuraya baksanıza playoff'a kalamayız diyenmi ararsın , interden dört yeriz diyenmi ararsın , bende eleştiriyorum ama merak etmeyin Şenol Hoca her zaman en doğrusunu yapaıyor ve futboluda bizden çok çok iyi biliyor , bugüne kadar eleştirdik felan tamam ama bu dakikadan itibaren felaket tellallarını görmek istemiyorum ben , azıcık olumlu bakın yahu...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
BAzı arkadaşlar burada Marech Cech i 2. Cale diye anlatıyorlardı...Oyuna girdikten sonra attığı bir depar vardı
Acaba Cale ömrü hayatında öyle depar atabilmiş mi ?
Cale'den de Piotr'dan da hız olarak 2 level üstte...Zaten hücum bek olduğunu biliyoruz...Sakatlık problemi olmazsa uzun yıllar sonra aradığımız solbeki bulduk
Yorum
-
İnsanları Toplum Önüne Atmada Üstüne Yok....İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yıl forvette alternatif olmamasından yakınıyorduk, şu anda haddinden fazla forvet var, bu kezde stoperde alternatifimiz yok, Sadri Şener'e soruyorum niye böyle başkanım cevap;
-Hocaya sorun.
Oyuncuya,İzlem Komitesine ,Hocaya Sorun vb...
Kendisi Sütten Çıkmış Ak Kaşık Sanki
Transferleri yaparken Hocaya Niye Sormuyor kendisi ?
Başkanımızın Bu Huyuna Çok Sinir oluyorum...
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
- Nihat beğendiyse sorun yokİlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBAzı arkadaşlar burada Marech Cech i 2. Cale diye anlatıyorlardı...Oyuna girdikten sonra attığı bir depar vardı
Cale'den de Piotr'dan da hız olarak 2 level üstte...Zaten hücum bek olduğunu biliyoruz...Sakatlık problemi olmazsa uzun yıllar sonra aradığımız solbeki bulduk
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Laubaliliğin cezasını erken yememiz iyi oldu..
Altıpasa kadar topla girip gol atamamalar, 5 metreden tribüne gönderilen toplar, gereksiz paslaşmalar..
İyi ders oldu.
Bu arada Adrian; adamsın...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Geçenlerde Ziya hoca bir kanalda konuşuyordu 2004 senesinde ikinci olduk gs maçında laubali olmasak hatta şampiyonda olabilirdik.2005 sezonu için Atay Bey ve yönetime dedimki bana sadece 8 milyon dolar bütçe verin size şampiyonluğu garanti edeyim hatta bunu sözleşmeme koyayım diye
;ama o zamanki yönetim o kadar parayı bile bulamadı diye bir ropörtaj verdi.Söylemek istediğim,
şu anki kadronun değerine bak hala playof şansımızı sorguluyoruz çok garip bir yönetim yapmız var.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Allah gönlümüze göre versin,cok cömertiz ya, Trabzonspor dan metriste yatan kader kurbanlarina 2 puan, morallerini yüksek tutmak gerekir zaman gecmez yoksa oralarda..
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
- Dostum soruyordur elbet , Şenol Hoca'ya hakaretdir bu tür yaklaşımlar , Şenol Hoca böyle bir ortam olsa 1dk durmaz bence , kim olsa durmaz zaten...İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanları Toplum Önüne Atmada Üstüne Yok....
Oyuncuya,İzlem Komitesine ,Hocaya Sorun vb...
Kendisi Sütten Çıkmış Ak Kaşık Sanki
Transferleri yaparken Hocaya Niye Sormuyor kendisi ?
Başkanımızın Bu Huyuna Çok Sinir oluyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
katılıyorum.aynen öyle.İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBAzı arkadaşlar burada Marech Cech i 2. Cale diye anlatıyorlardı...Oyuna girdikten sonra attığı bir depar vardı
Yorum
-
Agresif oynamıyoruz. İkili mücadelelerde güçlü kaç oyuncumuz var. 3 kişi bir adamdan top alamamalar devam ediyor. Murat Erdoğan bir girdi bizimkiler yaklaşamıyor adama sanki Zidane. Top bizdeyken her türlü bir şeyler yaparız. Ama top rakipteyken çok kötüyüz. Orta sahada kademeli karşılama yok. Pres yok. Kale önünde bekliyoruz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
cale demistimzamaninda adam oyuna girdikten sonra fena kapak yapti
Yorum