Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olur boyle seyler. Ilk macta boyle bir sonuc almamiz daha iyi bence. Hepimiz biraz kendimize geliriz. Bazi arkadaslar her maci kazanacagimizi dusunuyor herhalde. Ligin ilk macindan sonra kafa koparmaya basladigimiza gore ilerde ne olur dusunemiyorum bile. Bu takim iyi olacak.Kimsenin suphesi olmasin.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugünkü maçı izledikten sonra kafamda oluşan lig maçlarının kadrosu şu şekilde
      ---------------------------Tolga (Onur)----------------------
      Serkan(M.Yumlu)----------Giray--------------Celutska---------------Cech--------
      ----------------Zokora----------------------------Colman(Sapara)--------
      Burak---------------------Adrian-----------------Volkan Şen(Halil)
      ------------------------Henrique------------------
      Serkan cok cok kotu.Ne sag bekte nede ortasahada bir islevi yok.Performansı surekli geri gidiyor.Tum akınları onun kanadından yedik.

mustafa da inanılmaz aksıyor.Pozisyon bilgisi gercekten cok kotu.Mustafa-giray ikilisi asla ama asla olmaz.

Volkan kotu oynamasının en kotu sebebi sol da oynaması.Bursadayken de cok izledim.O adamın mevki sag acık.Amerikayı yeniden kesfetmek anlamsız.Eger sola biri cekilecekse bu adrian ve henrique olmalı.Volkan degil.

Ve bu macta ki en vurdumduymaz adam colman dı.Colman mactan sonra aklımız surdaydı gibi sacma sapan bir acıklama yapmıs.Hic bir futbolcunun mac secme lüksü yok.Azıcık zokoranın ciddiyetini örnek alsınlar.

Stoper bolgesi sorunlu ve eger iyi kurgulanamazsa ortasahnın merkezi sorunlu olmaya aday.Burada bir isim ön plana cıkıyor.Ayku.Muhakkak cok fazla sure almalı.

Ve alanzinho oynadıgı her macta eziliyor.Bence ilk 11 den olabildigince uzak tutulmalı.Hoca eger oyuna girenlerden Henrique icin o lafları sarfettiyse hakikaten sacmalamıs.Serkana %100 lük bir asist yaptı.Harika bir sutunu kaleci cıkardı ve oyuna girdikten sonra muthis etkili oldu.

Ve dünün en formsuz ismi hic suphesiz Senol gunesti.Birincisi ben arka plandayım unal ön planda gibi sacmalıklara girecekse lütfen klubede durmasın.Bu takımın kenardan heyecanıyla takımı atesleyecek onu iyi komuta edecek bir hocaya ihtiyacı var.Tıpkı gecen sene yaptıgı gibi.Eger heyecanı yok olduysa bence menajerlik görevini ustlensin ve klubeden cıksın.Dün sahaya dizilisin ne oldugunu kimse anlamadı.Karmancorman bir duzende oynadık.Ve oyuna yaptıgı mudahelelerle gercekten oyunu cevirdi!

Kotu oynamamıza ragmen alacagımız macı malesef Serkan,colman,Alanzinho gibi adamların vurdumduymazlıgı yuzunden hemde 10 kisi rakibe karsı berabere bitirdik.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• şenol hocanın maç sonunda 3 futbolcuyu taraftarın önüne atma çabası yanlıştı, onlar oyuna girene kadar zaten süper oynuyorduk.

Yorum

• ligin ilk haftası ve yapılan yorumlar çok ağır evet laubalılık vardı ama bu takım laubalı iken bile zevk veriyor
          ''KÖPEKLERİN DUDAKLARI DEĞDİ DİYE DENİZ KİRLENMEZ''

Yorum

• - Olur böyle , düşmanlarımız şöyle bir heyecanlansın , bu ligin favorisiyiz merak etmeyin
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• moralim çok bozuldu, doğru dürüst uyuyamadım. ya arkada 10 kişilik takıma ki geçen sene kendi sahandaki tek yenilgiyi sana aldıran takım, basacaksın golleri. kime niye acıyoruz? her sene aynı olay, bu ciddiyetsizlik neler kaybettirdi ama hocalar değişir, topçular değişir yine aynı terane. 11-11 daha iyi oynuyorduk, rakip 10 kişiyken özellikle hücum oyuncuları savunma yapmayı bırakıyor. oyuna sonradan ortasaha giren alanzinho topun arkasına bile geçimiyor, nasılsa rakip 10 kişi, ayrıca zokora ve colman da defansımızın önündeki adama pres yapmıyor ve ara pası atmasını sağlıyor ve bedavan gol yiyoruz.

şenol hoca oyuncu değiikliği dkarı ile gözüme girdi, volkanı çıkarması da güzeldi fakat alanzinhoyu takımdan ciddi şekilde kesmeli. cech de gereksizdi. bir de rakip de kim etkili olabiir çözmek gerekir. yediğimiz golde asisti yapan da golü atan da sonradan oyuna giren topçular ve rakibin maç başında neden yedekte olduğunu anlamadığım iki adamı. başka zarar verecek topçusu yok fakat nedense m.erdoğan bombo bırakılmı ve pas atması sağlanıyor, stoperler de yorulduğundan mıdır nedir, tutacakları tek adamın dar bir koşuyolunu kapatamıyorlar ve topu kaçırıyorlar. tabi m.erdoğan çok küçük bir boşluktan başarılı bir pas atıyor, ona da tebriklerimi iletiyorum. simpson benim geçen sene transfer listemde olan bir oyuncuydu, hakikaten çok etkili, golün dışında soldan kaheye bombo bir de top çıkardı da, kahe topçu olmadığından atamadı. yani 1 puan bile alamama ihtimalimiz olabilirdi.

genel olarak kötü oynamadık aslında, şansız da çok pozisyonumuz oldu. top direkten döndü, henriquein enfes şutunu kaleci köşeden aldı, yine henriquein enfes pasında serkan dağlara yöneldi.

hakeme gelince türk hakemlerin en pişkinlerinden biri olan c.çakır(hiç sevmem, fbye verdiği rezil penaltıları biliyoruz neden soruturmada ismi geçmiyor anlamadık), fena maç yönetmedi. ikinci yarı tartışmalı bir penaltı pozisyonu vardı ki bu seneki kurallara göre bu tip pozisyonlara penalltı verilmesi gerektiğini maç öncesinde anlattılar ama yakın mesafede ellerini yana doğru açan adamın eline çarpan pozisyonu penatı diye değerlendirmedi. 5. dkda makakulanın dirseği bence kırmızı karttı, isaacin pozisyonu ise bana göre sarı karttı.

inter maçına ben bile odaklanamıyorum futbocular nasıl odaklansın! bu yoğun programda en çok biz yorulacağız sanırım
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• - Olur böyle , düşmanlarımız şöyle bir heyecanlansın , bu ligin favorisiyiz merak etmeyin
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beklediğim bir sonuçtu. Her şeye rağmen sinir ve üzüntüden dolayı yazmadım ve sakinleşmeyi bekledim.
                  Maçı izlemedim. Ama 2.yarıyı radyodan takip ettim.
                  Anladığım kadarıyla takım olarak bize yakışmayan bir oyun oynadık. Spiker sürekli yer değiştirmelerden söz etti.
                  Sanırım sistem olarak da biraz karmaşa yaşadık. Rakibin 10 kişi kalması, avantajın bizden yana olması insanı gerçekten çok üzüyor.
                  Bakacak olursak genellikle bireysel olarak iyi oyuncularımız,hatta çok iyiler de var.
                  En büyük sorun şu takım ruhu denilen ve takım oyunu olması gereken çizgiye henüz ulaşamamış olmamız bence. Bu maçın sonucunu getiren de bu kopuk futbol oldu.
                  Yani hep temenni temenni nereye kadar bilemiyorum,inşallah kısa sürede bu sorun halledilir.
                  **
                  Yapacak bir şey yok,sağlık olsun. Önümüzde bir ŞL maçı var ve sonrasında devam eden bir lig.
                  Yapmamız gereken güvenip destek olmak. İnşallah her şey yoluna girecek.

Yorum

• - Valla bu sene tüm hazları yaşadığım için azcık üzüldüm ama 10dk. sonra herşeyi unuttum , İnter varken manisayı düşünücek halim yok kimse kusura bakmasın

Yorum

• Birazda şans yanında olacak.
                      Ben o kadar büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Abartmaylım.
                      Yenmemiz gerekirdi evet ama olmadı diyede yakıp yıkmaya gerek yok

Yorum

• arkadaşlar ligin ilk maçı sakin olun

Yorum

• kabul nenemiyorum....alanzinyo

sen koça 3 ay antreman yap lige hazırlan,şam.ligine hazırlan taraftar sana
                          devamlı sevgi gösterilerinde bulunsun barına bassın sen 80.dakikada oyuna gir 35 yaşındaki murat erdoğan gole gidiyor peşitden koşmuyorsun yürüyerek arkasından geliyorsun seni affetmiyorum bune ruhsuzluk laubalilik
                          sayın alanzinyo bu pozisyondan önce bulaklarını çımlattım alanzinyonun adam huyundan vasgeçmez değilmi manisa belli etti gol atacağını bizden daha iyi savaşıyorlar bizden daha fazla koşuyorlar alanzinyoya top geliyor sola bakıyor sağa top atıyor,golluk pozisyonundaki topa vuruş stili gördünüzmü ilkerin sağı boş adam topa laubali vuruyor dikkat edin arkadaşlar seni affetmiyorum sayın alanzinyo

Yorum

• - Yediğimiz golde Alanzinhoyu değilde en son Colman'ı gördüm adama gitmek yerine boş alana koştu , yanlışım varsa düzeltin ne yapmaya çalıştı hiç anlamadım...

Yorum

• Alanzinho ve Colman brezilyalı ,arjantinli olmasa adları hasan ve mehmet olsa çoktan kovulmuştu , bu kişilerin kredilerinin bu kadar fazla olması normal değil , bu insanları savunurken sağlam argümanlar bulun 2 yılda verdikleri katkı yok denecek kadar ama ne hikmetse yılmaz savunucuları var ,adam hala tribüne bakıp pas verecekse gidip halı sahada oynasın , Colman 3 defa düzgün pası verse karşı karşıya kalacak oyuncu veremiyor ,sadece bu maçta değil geçmiş bir ok maçta bu olay yaşandı , olmayacak yerde olmayacak toplar kaybediyor , ikiside aşırı vurdumduymaz , bu iki adam kangren 2 yıldır kangren ama başımızı sağlam yakmadan kutulamayacağız bunlardan...
                              Kahpe Bizans;
                              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Abuk sabuk bir puan kaybıydı.
                                Akıllar İnter maçında gibiydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X