Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok sert yorumlar görüyorum , biri Volkan'ı bitirmiş , biri Cech'i yahu sakin . Tamam çok saçma bir puan kaybı yaşadık ama daha ilk hafta ve bu çocuklar götürecek bu seneyi .

İnter maçından önce böyle bir puan kaybı bir yerde artı olarak da bakılabilir hem takımın , hem teknik heyetin silkelenmesi adına .
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mustafa ve glowackiyle olacak iş değl bu.

hadi iyi geceler.
      giray var.??

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaç dk izledin?
        Yada neyini gördün?
        Şüphe dedim.
        Kötü futbolcu demedim.
        Son anda yapılan bir transfer.
        O nedenle şüphelerim var dedim.
        Bu akşam süre aldığı kısa zaman onla ilgili düşünce oluşturmadı ve oluşturamaz zaten.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok sert yorumlar görüyorum , biri Volkan'ı bitirmiş , biri Cech'i yahu sakin . Tamam çok saçma bir puan kaybı yaşadık ama daha ilk hafta ve bu çocuklar götürecek bu seneyi .

İnter maçından önce böyle bir puan kaybı bir yerde artı olarak da bakılabilir hem takımın , hem teknik heyetin silkelenmesi adına .
          Ben Bursa'da yaşıyorum hangi Bursasporlu arkadaşımla volkan satılmadan önce konuşsam adam olmayacağını, çalım atmaya kalkıp topu ayağına doladığını söylüyorlardı. bu akşam maçtan sonrada nasıl volkanı güzel kakaladık size diyorlar. Volkanı ben bitirmedim. Volkanı futboldan anlayan kime sorarsanız sorun adam olmaz diyor.

Yorum

• şenol hocayı hayal kırıklığına uğratan oyuncumuz kimdi? 2. yarıyı izleyemedim de...

Yorum

• İlk olarak Mesut Kosifoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              giray var.??
              Girayın yanında oynayacak adam ikisi olmamalı diyorum zaten
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Volkan ile ilgili yorum yaparken aklıma 2 yıl önceki Burak Yılmaz ile şimdiki Burak Yılmaz geliyor.
                O nedenle beklemek lazım.

Yorum

Girayın yanında oynayacak adam ikisi olmamalı diyorum zaten
                  haklısın

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şenol hocayı hayal kırıklığına uğratan oyuncumuz kimdi? 2. yarıyı izleyemedim de...
                    Rivayetler muhtelif kimilerine göre Alan kimilerine göre Henrique.
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Ben Bursa'da yaşıyorum hangi Bursasporlu arkadaşımla volkan satılmadan önce konuşsam adam olmayacağını, çalım atmaya kalkıp topu ayağına doladığını söylüyorlardı. bu akşam maçtan sonrada nasıl volkanı güzel kakaladık size diyorlar. Volkanı ben bitirmedim. Volkanı futboldan anlayan kime sorarsanız sorun adam olmaz diyor.
                      Burak hakkında konuşan Beşiktaşlı arkadaşlarınız yok muydu ?

Veya Fenerli ?

Oysa Burak geldiğinde yaş olarak Volkan'dan büyük . Kalite olarak Volkan'dan sönüktü . 1 maç 2 maç hiçbir oyuncuyu bitirmek için yeterli bi süre değildir .

Adım gibi eminim 2 hafta sonra burda yerden yere vurulan çocuklar , kahraman ilan edilecek .

Eleştirelim , ben de kızgınım ama , şunla olmaz bunla olmaz şu futbolcu değil , şu adam değil . Bence bu şekilde değil .
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Volkan ile ilgili yorum yaparken aklıma 2 yıl önceki Burak Yılmaz ile şimdiki Burak Yılmaz geliyor.
                        O nedenle beklemek lazım.
                        Bence Burak ile Volkan kıyaslanmamalı. Bursasporun şampiyon olduğu yıl tüm bursalılar volkandan çok memnundu. ancak geçen sene çok havalandı hocasına karşı geldi arkadaşlarına pas atmadı 3 kişinin arasına sürekli girip doğal olarak top kaptırdı başına buyruk bir oyuncu oldu kısaca. Büyük konuşmamak lazım Şenol Hoca adam eder belki. Şüpheliyim ama.

Yorum

Bence Burak ile Volkan kıyaslanmamalı. Bursasporun şampiyon olduğu yıl tüm bursalılar volkandan çok memnundu. ancak geçen sene çok havalandı hocasına karşı geldi arkadaşlarına pas atmadı 3 kişinin arasına sürekli girip doğal olarak top kaptırdı başına buyruk bir oyuncu oldu kısaca. Büyük konuşmamak lazım Şenol Hoca adam eder belki. Şüpheliyim ama.
                          Bıktım bu laftan da .

Bizim hocamız oyuncu editleme merkezi falan mı
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak hakkında konuşan Beşiktaşlı arkadaşlarınız yok muydu ?

Veya Fenerli ?

Oysa Burak geldiğinde yaş olarak Volkan'dan büyük . Kalite olarak Volkan'dan sönüktü . 1 maç 2 maç hiçbir oyuncuyu bitirmek için yeterli bi süre değildir .

Adım gibi eminim 2 hafta sonra burda yerden yere vurulan çocuklar , kahraman ilan edilecek .

Eleştirelim , ben de kızgınım ama , şunla olmaz bunla olmaz şu futbolcu değil , şu adam değil . Bence bu şekilde değil .

Yorum

Bıktım bu laftan da .

Bizim hocamız oyuncu editleme merkezi falan mı
                              Burağı adam etti diyorlar ya onun için dedim.

Yorum

• Hoca niye Engin'i,Yattara'yı,Jaja'yı,Gökhan Ünal'ı adam edemedi o zaman..Hocanın rehabilite yeteneği olduğunu düşünmüyorum..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X