Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca alanzinhoyla henrique ye kesti galiba faturayı...
    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 milyon Euro harcanan takımın orta sahasına hala maça sağbekte başlayan Serkan Balcı geliyorsa yapılan yanlışı da sorgulamak gerek diye düşünüyorum...
      20 milyonu falan bilmem de Serkan konusuna can-ı gönülden katılıyorum.Bu takım Serkan'sız oynamalı.
      En son Şenol Altunsoy tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 00:19.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emre kadar hızlı oynayamasa da Selçuğun oynadığı takım emreninkinden daha önce takım olur..

Ben Selçuk süper yıldızdır demedim ki abi..eğer takım olmaya çalışıyorsanız ve bu süreçte sabırlı oyunculara ihtiyacınız varsa,Selçuk bu adamlara verilecek ilk örnektir..
        Seni anlıyorum da Murat öyle bir portre çiziliyor ki Selçuk gitti yandık, bittik, yeri dolmaz, orta saha iflah olmaz.. Çıldırmamak elde değil.. Sanki Messi gitti.
        Bu takım kimlerin yerini doldurdu (saymayayım, isimleri en iyi sen bilirsin ) üstelik şampiyon oldu. İlk defa ŞL ye gidiyoruz. Yapmayın etmeyin. Her puan kaybında bunları mı okuyacağız. Üstelik alınan oyuncular da oldukça değerli.
        Henrique e laf ediliyor. Rizespor maçındaki ciddiyetini görmesem inanacağım. Adamlar hayatlarında ilk defa ŞL maçı oynayacak. Bizim için bu kadar heyecan vericiyken bir futbolcu için daha önemli ne olabilir?
        Bırakın da biraz konsantre eksikliği olsun. Olmasa mükemmel olur.. Tamam ama biz de o kadar mükemmel değiliz.

Yorum

• Bugünün özeti:

Özellikle Senol Hoca´ya sallayanlar icin...

-Sonradan oyuna aldiklari oyunculari elestirirken, aslinda kendini elestiren Hoca´yi anlamayanlar

-Yönetim´e yollanan ince mesaji anlamayanlar

-25 kislik kadroda aslolan nicelik degil, nitelik oldugunu anlamayanlar

-Yapilan onca transferden sonra takimin müthis oynamasini bekleyenler
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Paulo'dan kanatlarda yada serbest adam olarak yararlanırız, ileride tek santrafor oynayamaz bu adam topu bekleyemiyor illa alıp kendi servis edecek al-ver yapacak..

Yorum

• Sizce takımı Şenol Hoca mı kurup yönetti, yoksa Ünal Hoca mı?
              Sanki Şenol Hoca uğraşmayacak, sadece Avrupa maçlarında yardımcı olacak, seneye de takımı Ünal Hoca'ya bırakacak gibi...
              Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peşinden ağladığımız Egemen bugün yerlerde sürünüyorlardı...Eskişehir sıksa 5'lik olurlardı...Bırakın eskileri aramayı...
                Aynen Egemende birşey yok , hala gelen topları taca atıyor. Ama malesef Egemen kadarını bile alamadık şu stopere , sıkıntı burda... Ben Egemen gidince hiç üzülmedim, bana göre yeterli değildi ama şimdi Egemen olmadığına malesef üzlüyorum. Defans bloğumuz çok uyumsuz ve yetersiz , yönetim bu defans hattı için nasıl böyle bir hata yaptı anlamıyorum. Geçen seneye göre gerileyen bir bölge. Yumuşaktı iyice yumuşadı.
                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu futbolcu milleti 1-0 'in tehlikeli bir skor olduğunu 1 gol yenirse maçın berabere bitebilecegini ne zaman idrak edecek merak ediyorum bu ne rahatlık laubalilik vurdum duymazlik arkadas o colman nasıl bir organizmadir.
                  aynı şeyi geçen sene kendi evimizde de yaşadık. manisa önünde 1-0 önde iken dalga geçer gib ioynadılar. 1-3 kaybettik.

Takımdan umudum var. ama birza daha ciddiyet.
                  https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    '0 milyonu falan bilmem de Serkan konusuna can-ı gönülden katılıyorum.Bu takım Serkan'sız oynamalı.
                    Var mı Serkan'ı Kesecek yerlimiz Abi
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• gecen sene jaja ya cok sinirleniyorduk vurdumduymaz, dalga gecerek oynuyor diye. Bugün sahada en az 8 tane jaja vardi

Yorum

• ilk yarıyı seyretmeyen biri 2.yarıyı seyretse bizim kırmızı görüp eksik oynadığımızı zanneder.bana göre alan,mustafa ve halil uzun süre dinlenirler taki türkiye kupası başlayana kadar

Yorum

• Manisaspor'un Yiğit-Mehmet Güven-Murat Erdoğanlı orta sahası bizim Colman-Zokoralı ortasahamızdan daha dengeli bir orta sahadır maçın istatistiklerine bakmadım ama isabetli pas oranları bizim iki katımızdır heralde...
                          En son Fatih tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 00:20.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selçuk neyse de Alperi bugun izledim. Selçuk gidince bu oyuncu alınmalıydı. Selçuktan daha üstün olucak bu cocuk...

İşte biz bunu yapamıyoruz. Gidenlerin yerine 10 tane adam alınıyor ama nedense hiçbiri yerini doldurmuyor. Yabancıya 5-6 milyon para vermeyi biliyoruz. Yerliye gelince cimri takılıyoruz. Bizim yönetimi en çok bu konuda eleştiriyorum. Yerli kalitemiz düştüyse bunun sorumlusu yönetimdir.
                            al benden de o kadar ben yazacaktım baktım sen yazmışın,giden yerlinin yerini ancak yerli doldurur, alsan alperi iki sene içinde ikinci bir selçuk olur ama zokora iki sene sora emekli olur anca..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Türk stoper olarak giraı serdar azizdende, kesimaldanda iyi görüyorum. girayın yanındakini konuşmak gerekir o mustafa olmamalıydı. egemen çok çok iyi olmasada, Türk olarak çok işimize yarayacaktı.

Yorum

• 25-30 kişilik kadroları da anlamıyorum 15-16 kişi oynayacak yine. Ondan önce 13-14'tü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X