Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet aynen öyle.
    adamlar şimdiden başladı sanki bütün dertleri sıkıntıları bizmişiz gibi.
    Zavallılar onlar gurbetteyim emin ol febeş in maçlarını kendi maçları kadar takip etmediler.
    verdiğin linki yemin billah seyretmedim sadece tahmin ettim bu ligin en yavşak taraftar grubu geri döndü.

Yorum

• Yarım puanla lige başlamak yakışmadı bize.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Herşeyden önce Şenol Hoca'nın moral bozukluğu neydi onu anlamadım. Hem havaalanında hemde maçın başlarında yedek kulübünesinde inanılmaz morali bozuk görünüyordu. Karar vermesi lazım hoca o mu yoksa Ünal Karaman mı?

Stoper bizim için çok büyük sorun. Özellikle Mustafa çok yetersiz bir oyuncu. Kadroda bulundurulması gereksiz. Bunun yanında Giray'ı da pek beğendiğimi söyleyemem. Taraftarın takımdan göndermek için can attığı Glowacki en iyi stoperimiz. Bunun yanında Colman bugün cidden çok durgundu. Alanzinho bir daha süre almamalı takımda. Sapara ve Vittek takıma girdikten sonra ilk 18 görebileceğini sanmıyorum.

İşin teknik yönünün dışında motivasyon olarak kötüydük. Oyuncuların aklının Inter maçında olmasını anlayabiliyorum. Birkaç gün sonra kariyerlerinin en önemli maçına çıkacaklar. Ancak yinede son dakikalarda daha dikkatli olmalıydık.

Yorum

• Ligi birinci bitirene Şampiyonluk kupası vermiyorlar.

Hedefimiz ilk 4 (dört). Dağılalım
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim ne derse dersin arkadaş Zokora yalandan sahada geziyor.

Selçuk nereye Zokora nereye.
            İşte bu cümle insana inandırıcılığını kaybettirir..Zorlamayalım lütfen...
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Giray o pozisyonda kimi tutuyor Mustafa ofsayt taktiği yapıyor aklı sıra da Giray kimi kimi tutuyor bir tane adam var defansın göbeğinde kardeşim onu tutacan.Ha pası veren adamı kovalamayan Alan da suçlu aslında esas suçlu da o
              Ben kırk defada izlesem yine mustafa suçlu derim.

Hala izliyorum yine o, insan bi uzanır topu alır değil mi?

Yorum

• Selçuk ile Zokora farklı oyuncular.

Biz Zokora'dan Sleçuk performansı bekliyoruz milimetrik paslar falan. Selçuk gidip Zokora gelince haliyle oyun stilide değişti, böyle bam güm gideceğiz artık.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sımdı ugrasmayalım kardes ne dedıler sen sole.
                  samsunspor taraftarı kendi kalesinde olan bi pozisyon sırasında,
                  .... Trabzon olamassın şampiyon diye tezahurat ediyodu.
                  Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar bu manisa bize ters geliyor. Lütfen bunu da unutmayalım
                    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Celutska Sağ bek Serkanın forma risk altında
                      Solda oynuyor kaç maçtır..ben de stoper diye alındı biliyordum..ama sağ bekte pek iyi sinyaller vermedi..çok açık verdik o taraftan oraya geçtikten sonra..

Diğer yandan,Zokora'nın defansın önünü iyi kapatamaması manisanın simpsonla etkili olmasına yol açtı..gol geliyorum dedi adeta..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• 17 gün icinde 3 günde bir mac yapacagız...daha şimdiden döküldüler...son 20 dakka kimse koşmadı..zokora haric...

Yorum

• Şunu kabul etmemiz lazım. 3 senelik emeğimiz boşa gitti. Yeniden emek vererek, sabrederek ortaya uyumlu bir takım çıkarmak zorundayız. Burada bize düşen takımı desteklemek. Başımızda Şenol Hoca olduğu sürece takım her geçen gün daha iyiye gidecektir.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimdi onlar, çıkaramadım
                            Abi adamın adını düzgün yazdım, bozmuşsun

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben kırk defada izlesem yine mustafa suçlu derim.

Hala izliyorum yine o, insan bi uzanır topu alır değil mi?
                              Valla hocam esas soru şu sen olsan bu lige giray mustafa ve glo yla başlarmısın bunnun suçlusu kim.

Yorum

• alanı kasdetti golde koşmaması ve topları kaybetmesi nedeniyle koşmayan oynayamaz diyor kısaca henriqe kalitesin 30 dk gösterdi rahat olun bu takım çok iş yapar şamp en önemli favorilerinden biridir
                                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                                RİLKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X