Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Trabzonspor'muşuz, böyle şeyleri geçecekmişiz. Mantık böyle (!)
    Dogru diyor.
    Hakkimizi yemeye alismislar zaten.
    Bizde agzimizi kapamaya devam edelim
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Marek Cech'i beğendim..işi bilen bir adam..sanırım Celustka'nın forması risk altında..
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burdan çıkan tek anlam;

Zaman herşeyin ilacıdır. Az zaman geçsin, ne Egemen'i, nede Selçuk'ü arayacağız!..
        Kimdi onlar, çıkaramadım

Yorum

• Defansla forvetler arasında kopukluk var haliyle ortasahada yol geçen hanına döndü.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alanzinho yenilgi için neler söyledi?

Trabzonsporlu oyuncu Alanzinho futbolda herşeyin olabildiğini, kendileri açısından iyi olmayan bir günü geride bıraktıklarını kaydetti.

Bundan sonra aynı hataları tekrarlamamaları gerektiğini kaydeden Alanzinho, ''Oyuncu olarak bazen futbolda istediklerinizi yapamıyorsunuz. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. İkinci yarıda iyi pas yapamadık, takım olarak istediklerimizi yapamadık'' diye konuştu.

Colman ise müsabakadan memnun ve mutlu ayrılamadıklarını, rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajı kullanamadıklarını söyledi.Rakibin direncini kıramadıklarını kaydeden Colman, ''İyi bir başlangıç yapamadık ama önümüzdeki tarihi maça bakmamız lazım'' dedi.Trabzonspor kafilesi, bu gece havayoluyla İzmir'den Trabzon'a gidecek.

İnternetspor

Colman'ın bu lafından aklının tamamen İnter maçında olduğu belli oluyor.
            hangi yenilgi
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• kabul edelim mustafa çok ağır adam giray mustafa iklisiyle çıktığımız kayserispor maçındada 3 gol yemiştik hatırlarsanız colman bugün çok kötüydü ama kesilmesi zor girey glowacki bereber oynar glo olmadığında celutska oynar mustafa çok ağır bu takımda oynayamaz zokora aykut yanyana oynarsa yaratıcılık sıkıntısı çekeriz oyuncuların aklında inter maçı vardı çok kasmak istemediler maalesef bu skor oldu bide beni 250 tlden ettiler canlkarı saolsun idaaada son maçımdı ama golde geliyorum diyordu futbol laubalilik kaldırmaz
              her daim trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben hucümda öyle vahim bir durum göremiyorum,asıl vahim durum savunmada.
                Aynen.....
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam bakın Mustafa yı eleştirmek günahtır opozisyonda top giray efendinin önünden geçiyor mustafa kardeşimde ofsayt taktiği uyguluyor bu defansla sahaya kaç tane takım çıkar çok merak ediyorum.
                  Tekrar izledim mustafa izliyor topu bizimle beraber. Pozisyonda giray zaten geride ve yetişmeye çalışıyor ama mustafada hareket yok, koşmaya bile tenezzül etmiyor.

Yorum

• şenol hoca acı konuşmuş..ama hocam,alanzinhoyu aldığında bittik dedim...aykutu alsana..
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senol Güneş Henrique'ye çok kızmış. İnter maçında ilk 11'de oynatmayı düşünüp sonradan aldığım oyuncuyu şimdi kadroya alır mıyım diye düşünüyorum. Cezasını o çekecek dedi...
                      Henrique ne yapmış ben anlamadım neyini beğenmemiş la bu adam beni deli edecek kurduğu defansa bak sonra da ettiği lafa bak.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ts nin geçen sene ortasahasında colman ve selcuk vardı başka adam mı vardı yahu..nasıl bi mantık bu..

sapara colman volkan şen adrian zoko aykut geçen seneninkine on basar
                        Selçuk-Colman-Engin-Jaja-Alanzinho..bu beşli Trabzonspor tarihinin gördüğü en iyi orta saha..hatta Ceyhun..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu bir gerçek ki Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü orta sahası geçen yıl ki orta sahasıydı..bir daha bir araya getirilebilir mi bilinmez..inşallah olur..
                          O orta sahadan sonra şimdi ki çok yavan geliyor..
                          Sayar mısın kimdi onlar?
                          En iyi orta saha dediğin Selçuk-Colman ise sadece birisi gitti daha iyisi geldi.

Yorum

• 1-0 öne geçip maç bitmiş gibi oynamak bizim herzaman ki sorunumuz bu yüzden çok puan kaybettik kaybetmeye de devam ediyoruz bu arada takımın kadrosu bu sezon çok iyi bence

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En az 10 tane kadro okudum şu forumda hepsinde giray defans ta ben mi futboldan anlamıyorum yoksa bu adam süper de ben mi göremiyorum.la 3-5-2 oyna oynatma şu adamı ya.
                              pardon haklısın o zaman girayın yerine Pique yi oynatalım
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• playoff lu sistemde 2 puan buyuk kayip sayilmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X