En az 10 tane kadro okudum şu forumda hepsinde giray defans ta ben mi futboldan anlamıyorum yoksa bu adam süper de ben mi göremiyorum.la 3-5-2 oyna oynatma şu adamı ya.
serkan yüzünden berabere kaldık kesik yemesi lazım bunda hocanında hatası var,marekle başlasan ne olurdu? colman zaman zaman oynamaya devam ediyor sapara kesiği onada gelebilir,henri ile başlamalı skoru garanti altına almalıydı ama kesinlikle şenol hocanın takıntıları var bu bir eleştiri değil,sistemi oturtmak için hatta güzel bile ilk hafta ben beğendim takımı
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Ben laubalilige sinir oluyorum sanki 5-0 öndesin taraftarda oley çekiyor antipatik oluyor.
Ben de hiçbişey olmamış gibi çıkıp ciddi ciddi top oynamalarına kızıyorum.Maçı seyretmedim ve seyretmeye layık bulmuyorum ama ne kadar laubali olsalar azdır bu lige.Geçen sene ciddi oynadık da noldu.Şampiyon hala fener ve ligde duruyor.Beraberlik maça fazla değer verdiğimizi gösteriyor,rahatsızlık verici.Oturma eylemi falan yapmaları lazımdı.Taraftar da herşeyi kanıksamış yok serkanmış,yol colmanmış yorum yapıyor.Ne güzel memleket valla...
Senol Güneş Henrique'ye çok kızmış. İnter maçında ilk 11'de oynatmayı düşünüp sonradan aldığım oyuncuyu şimdi kadroya alır mıyım diye düşünüyorum. Cezasını o çekecek dedi...
Saldırmak için fırsat bekleyen birsuru çakala koz veriyoruz daha da vericez gibi defansa bak Giray Mustafa Yumlu hey maşallah şampiyonlar ligini çok istiyordum ama bu defansla kabusa dönüşür.
mustafa denizli "makukulanın 2. dakikada attığı dirsek %100 kırmızı kart"
ozaman yenilme ihtimalimizde vardı
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Şu bir gerçek ki Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü orta sahası geçen yıl ki orta sahasıydı..bir daha bir araya getirilebilir mi bilinmez..inşallah olur..
O orta sahadan sonra şimdi ki çok yavan geliyor..
ts nin geçen sene ortasahasında colman ve selcuk vardı başka adam mı vardı yahu..nasıl bi mantık bu..
sapara colman volkan şen adrian zoko aykut geçen seneninkine on basar
En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 23:00.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Şu bir gerçek ki Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü orta sahası geçen yıl ki orta sahasıydı..bir daha bir araya getirilebilir mi bilinmez..inşallah olur..
O orta sahadan sonra şimdi ki çok yavan geliyor..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence 96 yılındaki orta saha ortalama olarak bugünkinden daha iyiydi diyebilirim. Hatta 92 yılındaki orta sahada çok iyiydi. 80'lerin başlarındakini saymıyorum bile...
Yorum