Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrianin asisti super de
    Burak in onune alip volesi de super...

Tebrikler usaklar...
    FxY

Yorum

• Adrian'a Colman'ın pası harikaydı ilk yarı. Volkan Şen'in kaçırdığı pozisyondaki. Hem Adrian'ın hem Colman'ın pasları müthişti.

Yorum

• Daha konuşmak için çok erken. Hatırlarsanız Alanziho'da herkesin diline düşmüştü. Sonralardan adam bir kopma yaşadı son dakiklarda hayat kurtardı. Ve ayrıca zeminin azizliğide var tabiki. Zemin çok kötü...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Zokora'yı çok beğendim ya Adrian golde süper işler yaptı ama çok beğenmedim genelde. Daha çok topla buluşmalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Manisa Çok Sert Oynadığı İçin Maçın Başında Etkisiz Göründük Arkadaşlar. Çok Durdu Oyun.

En Çok Koşanlar Listesi: 1.Colman, 2. Adrian

Yorum

• Barcelona 2-0 öne geçtiği maçta Sociedad ile 2-2 berabere kalmış bu arada.Milli maç dönüşü yine puan kaybetti adamlar.Bu istatistik oldukça enteresan yerlere doğru gidiyor..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlzı Tekkeden sonra ileride top tutup, dağıtan adamı bulduk...Halil ileride çok iyi tutup oyunu sağa sola açıyor...
                kesinlijle evet.
                gol ne kadar atar bilmem ama bu isi cok iyi yapıyor.
                gerci bu konuda paulo da cok iyi.

adrian bir baska yalnız. ben colmandan daha iyi pas atar mı bir adam diordum da adrian atiyıor valla
                13 Vitor Hugo

Yorum

• Yanlız Adrian'ın diğer asistini unutmayalım...

Volkan'ı karşı karşıya bıraktığı pozisyon...Müthiş pasdı...

Yorum

• Trabzonspor taraftarlarının içindeki bayan taraftarların fazlalığı dikkat çekiyor. Bu arada spiker yorumu ''Trabzonspor ev sahibi gibi''
                    TRABZONSPOR
                    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir çift lafım da yumluya, fena oynamadığı gibi takımı da sahipleniyor. adrianı gidip uyarması süperdi. takımımla gurur duyuyorum. bu takımı yaratanlara binlerce teşekkür...
                      +1967

Yorum

• manisa geçen sene ne kadar almışsa bu seneye bile yetmiş..
                        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Halil çıkıp Henrique girerse dağıtırız..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Henriqe Girerse Gol Show Yapar Söliyim .. Adrian Asist Kralı Olur

Yorum

• ilk yarı tatmin olmadım.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• vallahi ben halil´i begendim
                                toplari iyi saklayip dagitiyor
                                sirti dönük oynayabiliyor

ortasahamiz bozuk bugün: hücumda cogalmakta zorlaniyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X