Deli oldum yaa, şerefsiz kasaplar böyle maç mı olur?? Öldürmeye giriyorlar resmen...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Maça iyi başladık aslında ama nedense oyunu bir türlü Manisa yarı alanına yıkamadık. Defans hattındaki tehlikeler Mustafa ve Giray'dan ziyade Serkan ve Celustka'nın adam kaçırmalarından meydana geldi. Oyuncu bazında en göze batan isim şüphesiz ki Adrian oldu. Zokora da risksiz oyunu ile müthiş güven veriyor. Halil çabalasa da yeterli fırsatı yakalayamadı. Volkan ise aldığı her topu ezdi. Takım oyununa daha fazla katkı sağlaması lazım. İlk golün Burak'tan gelmiş olması da ayrı bir güzellik kattı. Her ne kadar geniş kadroya sahip olsa da kartlara daha çok dikkat etmeliyiz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
volkan üzerindeki heycanı tutuklugu atabilirse çok daha güzel oynayabiliriz manisa nın hakkını vermek lazım iyi paslar ceviriyorlar bir iki tane iyi pozisyon yakaladılar sert oynuyorlar ataga yakalanmamamk için."Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın. Futbol yıldızla değil, takımla, yürekle oynanır".
ÖZKAN SÜMER
Yorum
-
bende zokoradan özür diliyorum %100 maestroİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian hakkında yaptığım tüm olumsuz yorumlar için ÖZÜR diliyorum

Yılın Transferi !!
Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
Manisanın kuyruk acısı devam ediyor belli..
Dertleri futbol oynamak filan değil nasıl zarar veririz onu düşünüyorlar...
Manisa başkanı genemi borç istedi yoksa şikecilerden...
Metristen havale yapılabiliyormu acaba...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum