Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deli oldum yaa, şerefsiz kasaplar böyle maç mı olur?? Öldürmeye giriyorlar resmen...

Yorum

• Adrian hakkında yaptığım tüm olumsuz yorumlar için ÖZÜR diliyorum

Yılın Transferi !!
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Arkadaslar web tv yi kullanabilirsiniz. Maçlar sıkıştığı için aylık paketi çok uygun bana göre... Görüntü kalitesi tv gibi olmasa da izlenebiliyor işte...
        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Mac kac kac arkadaslar

Yorum

• Maça iyi başladık aslında ama nedense oyunu bir türlü Manisa yarı alanına yıkamadık. Defans hattındaki tehlikeler Mustafa ve Giray'dan ziyade Serkan ve Celustka'nın adam kaçırmalarından meydana geldi. Oyuncu bazında en göze batan isim şüphesiz ki Adrian oldu. Zokora da risksiz oyunu ile müthiş güven veriyor. Halil çabalasa da yeterli fırsatı yakalayamadı. Volkan ise aldığı her topu ezdi. Takım oyununa daha fazla katkı sağlaması lazım. İlk golün Burak'tan gelmiş olması da ayrı bir güzellik kattı. Her ne kadar geniş kadroya sahip olsa da kartlara daha çok dikkat etmeliyiz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Geçen sene Manisa dikimi tutmadı diye parayı geri mi istediler de bunlar bu maçı da bekleyin dedi.

Yorum

• Adrian süper asist yaptı harbiden. Spikerinde dediği gibi 100 kişiden 99'u kaleye vururdu orda.

Burak 20'yi geçecek inş bu sene..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Colman nasıl bir topçusun sen ya,seni bu takımda oynatanlara selamlarımı yolluyorum.

Yorum

• Manisaspor çok sert oynuyor.

Geçen sezon aldıkları teşvik primleri bu sezon devam etmiyor.

Farkında değiller herhalde .
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• volkan üzerindeki heycanı tutuklugu atabilirse çok daha güzel oynayabiliriz manisa nın hakkını vermek lazım iyi paslar ceviriyorlar bir iki tane iyi pozisyon yakaladılar sert oynuyorlar ataga yakalanmamamk için.
                      "Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın. Futbol yıldızla değil, takımla, yürekle oynanır".

ÖZKAN SÜMER

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian hakkında yaptığım tüm olumsuz yorumlar için ÖZÜR diliyorum

Yılın Transferi !!
                        bende zokoradan özür diliyorum %100 maestro
                        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Stoper alınmamasının cezasını çok fena çekeceğiz.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ben size birey diyeyimmi bu adriyan bu seneye damba vurur tarzı dedikleri gibi hagiye benziyormus harbidende.
                            Golü resmen al at dedi burağa 4 kişi arasına girip gol attırmak her futbolcunun harcı değil

Yorum

• Manisanın kuyruk acısı devam ediyor belli..

Dertleri futbol oynamak filan değil nasıl zarar veririz onu düşünüyorlar...

Manisa başkanı genemi borç istedi yoksa şikecilerden...

Metristen havale yapılabiliyormu acaba...
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Kasap Manisaspor olmalı bu takımın adı.
                                61>34 Trabzonspor
                                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X